Jump to content

Mini Cooper 2001


Mini 94

Recommended Posts

Onko kellään tietoa, mitä mun minille ois voinu tapahtua , kun kesken ajon pysähty kun seinään, etupyörät lukkiutu, eikä liiku mihinkään. Vaihteet tuntuu menevän päälle normaalisti, mutta siis etupyörät on jumissa ja ei liiku eteenpäin.

Link to comment
Share on other sites

Oho, onpas outoa. Ei liiku eteenpäin eikä taaksepäin? Ei liiku työntämälläkään vaihde vapaalla, eikä kytkin pohjassa? Pyöriikö moottori startilla? Lähteekö käyntiin? Onko molemmat etupyörät jumissa, siis pyörä ei pyöri vapaalla eikä kytkin pohjassa jos nostaa pyörän ilmaan?

Link to comment
Share on other sites

10 minuuttia sitten, Mini 94 kirjoitti:

Kiitos avusta. Sitten seuraava kysymys, oisko kellään myydä vaihdelaatikkoo

https://www.varaosahaku.fi/fi-fi/Hae/Osat/Mini/MINI-ONE&COOPER-COUPE-R50&53/2001_2006/Vaihdelaatikko-&-Vetoakseli-&-Kardaaniakseli/Vaihdelaatikko-Man-5_Vaiht/Kaikki/

Tuolla on pari laatikkoa. 

Näitä voi löytyä myös eBaysta, Ruotsista ja Virosta. Aiemmin myös briteistä, mutta nyt sieltä taitaa tulla tulli maksettavaksi.

Kun etsit laatikkoa, niin huomaa ettei 6v laatikko mene plug'n'play Cooperiin. Myös 5v laatikko vaihtui Getragin tekemään kesken vuoden 2004, joten autoosi sopii helpoiten ns Midland-laatikko toisesta bensa-Ministä.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...