Jump to content

Mini Cooper D Clubman 2016


next

Recommended Posts

Tuli vaimolle haettua käyttöautoksi tuollainen Saksan tuonti.

Kaikkea uutta on verrattuna tohon kesäharrasteeseen (mini One cabriolet 2005) 

Ihan ekaksi mitä äkkiseltään guugle ei osannut kertoa on se että saako tuohon lohkolämmitintä/säteilijää edelleenkään ja jos niin joko ton vuotisista on softa korjattu että se myös käy sen jälkeen ilman vikakoodeja kun moottoria on lämmitetty? 

Toinen liittyy itse moottoriin jota en edes etukäteen selvittänyt vaikka yleensä tulee tehtyä. Oletan että on ketjujakopää kun on Bemarin tekele niin meneekö metsään?

Hiukan on muutenkin valikot vielä hakusessa kun kielet sun muut sain jo vaihdettua molempiin avaimiin mutta jostain syystä HF puhelut eivät kuulu vaikka kaikki pelaa puhelimen/auton näytöllä.

Täytyy ajan kanssa siihen vielä perehtyä.

 

Tuossa vielä kuva kulkineesta kun siitä kehtaa sellaisen laittaa.

IMG_20200924_140249.jpg

Link to comment
Share on other sites

Toi on kyllä clubman, että jos laskussa tai luukussa lukee countryman niin sua on petetty🤭.  Vähän asiaakin eli ketju on ja b sarjan kone eli ei pitäisi enää olla n sarjan ketjumurheita - ainakaan ei ole kauheasti kirjoiteltu missään bimmerifoorumeillakaan.

Meinasi unohtua, että hieno on, brg mustalla katolla ei ole ikinä pois muodista.

Link to comment
Share on other sites

Joo ennustava jostain syystä tuon tuonne lykkäsi kun ennen autokaupoille lähtöä piti guuglailla mitä eroja noissa oli kun molempia malleja oli samaan rahaan kaupan 🙂

 

Täytyy korjata tuo tuolta otsikosta jos se tällä kertaa sen antaa tehdä.

 

Yksi miinuskin on jo löytynyt....navi opastaa suomeksi Big Brotherin äänellä. On muuten hiton ärsyttävä kun on kuin katsoisi televisiota kun sen kuulee. Täytyy koittaa etsiä jos saisi vaihdettua jonkun toisen tai edes vaikka englanniksi opastaen sitten.

Link to comment
Share on other sites

  • next changed the title to Mini Cooper D Clubman 2016

Ai voisikin kokeilla vaihtaa Englannin kielelle. On sen verran ärsyttävä opastaa että luulee koko ajan että mainos tulee radiosta kun se puhuu.

On tossa jo muutama omituisuuskin ollut. Tänään ajaessa herjasi teho alennettu mutta en muista mikä oli syy ja ota huoltoon yhteyttä. Teksti hävisi ja kaikki sanoo että ok jne. 

Olettaisin jotenkin liittyvän moottorin lämpöihin kun ne oli vasta alhana ja olen sitä nyt seuraillut siitä pikkunäytöstä kauanko menee että kone normi lämmöissä. Tai jotenkin tuohon sportti asentoon kun sen siihen tyrkkäsin jo sisään vaikka kone oli vielä kylmä.

 

Jos talvet on edelleen lämpimiä ei varmasti ole ongelmaa mutta jos on pakkasia niin musta tuntuu että toi ei lämpiä.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Tällä pääsi nyt tuhannen kilometriä oston jälkeen ja seisoo rutinohvimaisesti korjaamon pihalla. 

 

Mahdollisesti tänään saa pois.

 

Heittää siis moottorijarrulla vikatilaan joka häviää miltei samantien mutta limb mode jäi sentään päälle että luulisi sieltä koodia löytyvän mikä mättää.

Link to comment
Share on other sites

Jaahas egr reagoi liian hitaasti ja läpissä jotain herjaa. 

Huomenna saan paperilla mitä vaatii remonttiin mutta ilmeisesti egr ja läppien servo tms oli alustava puhe.

Saa nähdä mites käy liikkeen kanssa jos joutuu vääntämään kovasti niin täytyy ohjelmoida noi molemmat pois tuolta. Tyyriin oloisia ainakin vaihto+osat.

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

Tähän autoon vaihdettiin autoliikkeen toimesta pelkkä egr kun jäähdytin oli kunnossa. Kuuluisivat virallisesti vaihtaa kimpassa jos mini/Bemari huolto hoitaa.

Yllätys että kun autoliike selvitteli sekä itsekkin selvittelin niin ei ollut mukamas kamppista noiden tarkistuksista vaikka Bemarin samoissa moottoreissa näin oli.

Tuli sitten nyt kirjekuori bemarilta egr jäähdyttimen tarkistukseen/vaihtoon. Ihan hitusen kusetettu olo kun se varmasti nyt menee uusiksi noin 6kk käytön jälkeen kun siellähän on uusittua tehdaskunnostettua osaa nyt osittain vain.

Ärsyttää viedä vaan pajalle tuo vaan sen takia että se olisi viime syksynä ehtinyt seisoa mutta nyt ei oikein ehtisi.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...