Jump to content

Mini 1000 -78 jarrujen säädöt ei pysy


Vintsukka

Recommended Posts

Tervehdys, olen yrittänyt haulla etsiä tätä jos jollakulla olisi ollut vastaavaa ongelmaa, mutta en onnistunut löytämään.

Ongelma on siis etujarrujen säädön kanssa, kun jarrut säätää ne pysyvät hetken aikaa hyvänä, sitten rupeaa taas poljin painumaan liikaa pohjaan eli kengät siirtyvät liian kauas rummuista, ja taas säätää uudestaan ja hetken aikaa pysyy hyvänä jälleen kunnes tulee taas sama juttu.

Onko nyt siis ongelma niitten säätöruuvien kanssa, vai onko joku muu juttu tuossa mitä en ole hoksannut mikä tuon aiheuttaa että säädöt ei tahdo pysyä. Alkaa kieltämättä ottaa kaaliin jo noitten jarrujen kanssa jumppaaminen.

Link to comment
Share on other sites

Onko ruuvit tiukan tuntuiset vai löysät? Jos ovat löysät, saattaa johtua siitä. Ja ne tiukataan aina pyörimis suuntaan päin.

Link to comment
Share on other sites

Yleensä niitä saa vääntää ihan kunnolla, vaikka on öljytty. Niitä muistaakseni pystyy jotenkin tiukkaamaan, lyömällä sisäpuolelta sitä pidike renkasta tiukemmalle. Noita hyväkuntoisia kilpiä käytettynäkin löytyy pilvin pimein, ei välttämättä tarvii uusia ostaa.

Link to comment
Share on other sites

Moi,

Lisäksi niitä säätöruuveja  taitaa olla  2kpl, eli molemmille kengille on omat säätönsä.

Ethän myöskään ole säätänyt poljinta alaspäin? Silloin jää säiliön reikä kiinni sylkään päin ja koko systeemi ei pelaa. Esim. Ilmaaminen on vaikeeta.

/kimi

Link to comment
Share on other sites

Polkimen säätöihin en ole koskenut, enkä kyllä koskekaan niin kauan kun ei ole tarvis, eli toivottavasti ei koskaan. (Tai no sekin päivä tulee ehkä mahdollisesti eteen vielä) Eli vain jarrujen säätöruuvit ovat ainoita mitä on tarvinnut käännellä tähän asti.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...