Jump to content

Mini 1000 -78 jarrujen säädöt ei pysy


Vintsukka

Recommended Posts

Tervehdys, olen yrittänyt haulla etsiä tätä jos jollakulla olisi ollut vastaavaa ongelmaa, mutta en onnistunut löytämään.

Ongelma on siis etujarrujen säädön kanssa, kun jarrut säätää ne pysyvät hetken aikaa hyvänä, sitten rupeaa taas poljin painumaan liikaa pohjaan eli kengät siirtyvät liian kauas rummuista, ja taas säätää uudestaan ja hetken aikaa pysyy hyvänä jälleen kunnes tulee taas sama juttu.

Onko nyt siis ongelma niitten säätöruuvien kanssa, vai onko joku muu juttu tuossa mitä en ole hoksannut mikä tuon aiheuttaa että säädöt ei tahdo pysyä. Alkaa kieltämättä ottaa kaaliin jo noitten jarrujen kanssa jumppaaminen.

Link to comment
Share on other sites

Onko ruuvit tiukan tuntuiset vai löysät? Jos ovat löysät, saattaa johtua siitä. Ja ne tiukataan aina pyörimis suuntaan päin.

Link to comment
Share on other sites

Yleensä niitä saa vääntää ihan kunnolla, vaikka on öljytty. Niitä muistaakseni pystyy jotenkin tiukkaamaan, lyömällä sisäpuolelta sitä pidike renkasta tiukemmalle. Noita hyväkuntoisia kilpiä käytettynäkin löytyy pilvin pimein, ei välttämättä tarvii uusia ostaa.

Link to comment
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!

Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?

Kirjaudu sisään
×
×
  • Luo uusi...