Jump to content

Vintsukka

Jäsenet
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

508 profiilin katselua
  • Kimi

Vintsukka's Achievements

  1. Polkimen säätöihin en ole koskenut, enkä kyllä koskekaan niin kauan kun ei ole tarvis, eli toivottavasti ei koskaan. (Tai no sekin päivä tulee ehkä mahdollisesti eteen vielä) Eli vain jarrujen säätöruuvit ovat ainoita mitä on tarvinnut käännellä tähän asti.
  2. Hmm, ovat ehkä aavistuksen löysän tuntuiset, ei mitenkään hirveän tiukan tuntuiset ainakaan. Kun tuossa kattelin Minitronin sivuja niin ilmeisesti ruuveja ei saa erikseen vaan tulevat jarrukilven mukana?
  3. Tervehdys, olen yrittänyt haulla etsiä tätä jos jollakulla olisi ollut vastaavaa ongelmaa, mutta en onnistunut löytämään. Ongelma on siis etujarrujen säädön kanssa, kun jarrut säätää ne pysyvät hetken aikaa hyvänä, sitten rupeaa taas poljin painumaan liikaa pohjaan eli kengät siirtyvät liian kauas rummuista, ja taas säätää uudestaan ja hetken aikaa pysyy hyvänä jälleen kunnes tulee taas sama juttu. Onko nyt siis ongelma niitten säätöruuvien kanssa, vai onko joku muu juttu tuossa mitä en ole hoksannut mikä tuon aiheuttaa että säädöt ei tahdo pysyä. Alkaa kieltämättä ottaa kaaliin jo noitten jarrujen kanssa jumppaaminen.
  4. Tervehdys kaikille! Olen uusi tällä palstalla, ja suhteellisen tuore Mini-harrastaja. Hakutoimintoa käyttäessäni löysin matkamittareihin ja niiden jumittumiseen liittyviä aiheita, mutta en vastausta kasaamiseen liittyvässä ongelmassa mikä minulla nyt on. Eli viime kesänä osui omalle kohdalle myös tämä matkamittarin jumittuminen, ja purin mittarin talven aikana atomeiksi, mutta se jäi levälleen muiden kiireiden takia. Tänään kun rupesin sitä kasailemaan, oli ongelma sen "käpälän" jousen/pinnin kanssa, se oli irronnut ja vaikka miten pähkäilin ja kokeilin laittaa sitä paikalleen, en millään keksinyt miten sen kuuluu sinne mennä oikein. Neuvoja kaivattaisiin, jos jollakulla olisi kuvamateriaalia niin olisi aivan loistavaa.
×
×
  • Luo uusi...