Jump to content

R50 stereot ja iPhone -yhteensopivuus


Sähköjänis

Recommended Posts

Meillä on vm. 2006 R50 minin soittimessa tuollainen MINI iPod INTERFACE ( 65 11 0 406 349 ) joka ei tunnu heräävän henkiin - onko muilla kokemuksia laitteesta; tulisiko tämän ylipäänsä toimia (adapterilla) Lightning -liitäntäisten iPhonejen kanssa (testasin iPhone 7:lla ja Applen omalla adapterilla)? 

Ihan vaan että jatkanko seikkailuita vehkeen kanssa ja etsin esimerkiksi tuota din-liitäntäistä johtoa olettaen että vika on siinä (tai mittailen nykyisen pinnejä yleismittarilla) vai lähdetäänkö muille urille (ja jos niin millaisille - millä näihin yleensä liitetään ulkoisia äänilähteitä) ?

Edit: Tarkennetaan siis että tuon valkoinen DIN -liitäntäisen johdon toisessa päässä on Applen vanhemman mallinen mobiilihärpätinliitin eli 30pin dock connector, ja siihen olen sitten laittanut jatkeeksi Lightning -adapterin ja sen perään iPhone 7:n, eikä mitään tapahdu.


mini-ipod.jpg

Link to comment
Share on other sites

Itse itselleni taas vastatakseni, laitoin nyt tilaukseen https://www.aliexpress.com/item/For-BMW-MINI-COOPER-AUX-BMW-IN-CD53-R53-R50-IPOD-IPHONE-line-Cables-Adapters-Sockets/32716215450.html tällaisen 3,5mm AUX - simulaattorin. Tuo CD-vaihtajaa simuloiva versio olisi sikäli toki pätevämpi että mahdolliset rattinapit vaihtaisivat tiettävästi kappaletta (jos joskus saan toisaalla kirjoittamani vakkaripäivityksen tapahtumaan) ja vehje voisi myös ladata puhelinta -- mutta parempi tällainenkin kuin ei ulkoista äänilähdettä laisinkaan.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 viikkoa myöhemmin...

No niin, kiinanihme saapui ja masensin sen AUX -reikään, sehän lähti soimaan että heilahti. Samalla nyppäsin johdon tuosta iPodismista irti ettei se suotta tarjoa Mode -napin takaa CD-vaihtajan valintaa lainkaan (ja itke puuttuvasta makasiinista), eli jäljelle jäi FM/CD/AUX.

Tämä on tarpeeksi hyvä näin.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 kuukautta myöhemmin...

Tämä muuten on ollut oikein asiansa ajava vehje, eikä enää harmita sekään ettei olla älykkäämmän liitännän päässä ja simuloida CD-vaihtajaa, koska tuo Cruisen jälkiasennus meni sillä tavalla hassuna hybridinä että ne ratin etupuolen radionappulat jäivät laittamatta kun niille ei alkuperäisessä, MFSW:tä etevämmin muotoillussa ratissa ollut koloja. 

Win-win siis.

Link to comment
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!

Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?

Kirjaudu sisään
×
×
  • Luo uusi...