Jump to content

R50 stereot ja iPhone -yhteensopivuus


Sähköjänis

Recommended Posts

Meillä on vm. 2006 R50 minin soittimessa tuollainen MINI iPod INTERFACE ( 65 11 0 406 349 ) joka ei tunnu heräävän henkiin - onko muilla kokemuksia laitteesta; tulisiko tämän ylipäänsä toimia (adapterilla) Lightning -liitäntäisten iPhonejen kanssa (testasin iPhone 7:lla ja Applen omalla adapterilla)? 

Ihan vaan että jatkanko seikkailuita vehkeen kanssa ja etsin esimerkiksi tuota din-liitäntäistä johtoa olettaen että vika on siinä (tai mittailen nykyisen pinnejä yleismittarilla) vai lähdetäänkö muille urille (ja jos niin millaisille - millä näihin yleensä liitetään ulkoisia äänilähteitä) ?

Edit: Tarkennetaan siis että tuon valkoinen DIN -liitäntäisen johdon toisessa päässä on Applen vanhemman mallinen mobiilihärpätinliitin eli 30pin dock connector, ja siihen olen sitten laittanut jatkeeksi Lightning -adapterin ja sen perään iPhone 7:n, eikä mitään tapahdu.


mini-ipod.jpg

Link to comment
Share on other sites

Itse itselleni taas vastatakseni, laitoin nyt tilaukseen https://www.aliexpress.com/item/For-BMW-MINI-COOPER-AUX-BMW-IN-CD53-R53-R50-IPOD-IPHONE-line-Cables-Adapters-Sockets/32716215450.html tällaisen 3,5mm AUX - simulaattorin. Tuo CD-vaihtajaa simuloiva versio olisi sikäli toki pätevämpi että mahdolliset rattinapit vaihtaisivat tiettävästi kappaletta (jos joskus saan toisaalla kirjoittamani vakkaripäivityksen tapahtumaan) ja vehje voisi myös ladata puhelinta -- mutta parempi tällainenkin kuin ei ulkoista äänilähdettä laisinkaan.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 months later...

Tämä muuten on ollut oikein asiansa ajava vehje, eikä enää harmita sekään ettei olla älykkäämmän liitännän päässä ja simuloida CD-vaihtajaa, koska tuo Cruisen jälkiasennus meni sillä tavalla hassuna hybridinä että ne ratin etupuolen radionappulat jäivät laittamatta kun niille ei alkuperäisessä, MFSW:tä etevämmin muotoillussa ratissa ollut koloja. 

Win-win siis.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...