Jump to content

Tuulihaka


Amty

Recommended Posts

Heippa, tunnukset aukes ja kysymys on heti valmiina eli kysyisin 74 minin tuulihaan tiivisteestä czh4052 ja czh4053 eli tuleeko se kiinni oveen vai auton koriin? Itsellä ei ollut purku vaiheessa olenkaan eikä kuvaakaan netistä kovinkaan helpolla silmiin iskenyt. KIITOS jo etukäteen.

Link to comment
Share on other sites

Siis joo sinne koitin sitä jo.. sopi kyllä siihen mutta.. oli ruma kun ... piip piip... ovi auki ok mutta ovi kiinni ei oikein tuntunut olevan niin kuin luulis sen kuuluvan.. ovi on koriin nähden oikein eli rakoa molemmin puolin saman verran.. kuuluuko siis oikeasti näkyä liki "pullottaa" raosta ulos ... joten kuva jostain missä paikoillaan olis jees...

Link to comment
Share on other sites

Joo nyt istuu kun otti uuden tyylin asennukseen eikä tähdännyt silmällä suoraan koriin... oven tiiviste irti tuulihaan kohdalta ettei ole tiellä...tiiviste oveen tuulihaan kiinnikkeeseen roikkumaan ilman tuulihakaa.. siihen meneen oikeaan kohtaan.. ja ovi kiinni... ja kas tiiviste etsi oikean paikkansa eikä näy ulos.. oli siis aluksi liian ulkona ja osui oven reunaan mikä pullisti tiivisteen huonosti. Taitaa se mini valmistua kesäks..

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...