Jump to content

Amty

Jäsenet
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

Toiminto on estetty, eikä se näy muille käyttäjille.

Amty's Achievements

  1. Amty

    Tuulihaka

    Joo nyt istuu kun otti uuden tyylin asennukseen eikä tähdännyt silmällä suoraan koriin... oven tiiviste irti tuulihaan kohdalta ettei ole tiellä...tiiviste oveen tuulihaan kiinnikkeeseen roikkumaan ilman tuulihakaa.. siihen meneen oikeaan kohtaan.. ja ovi kiinni... ja kas tiiviste etsi oikean paikkansa eikä näy ulos.. oli siis aluksi liian ulkona ja osui oven reunaan mikä pullisti tiivisteen huonosti. Taitaa se mini valmistua kesäks..
  2. Amty

    Tuulihaka

    Siis joo sinne koitin sitä jo.. sopi kyllä siihen mutta.. oli ruma kun ... piip piip... ovi auki ok mutta ovi kiinni ei oikein tuntunut olevan niin kuin luulis sen kuuluvan.. ovi on koriin nähden oikein eli rakoa molemmin puolin saman verran.. kuuluuko siis oikeasti näkyä liki "pullottaa" raosta ulos ... joten kuva jostain missä paikoillaan olis jees...
  3. Amty

    Tuulihaka

    Heippa, tunnukset aukes ja kysymys on heti valmiina eli kysyisin 74 minin tuulihaan tiivisteestä czh4052 ja czh4053 eli tuleeko se kiinni oveen vai auton koriin? Itsellä ei ollut purku vaiheessa olenkaan eikä kuvaakaan netistä kovinkaan helpolla silmiin iskenyt. KIITOS jo etukäteen.
×
×
  • Luo uusi...