Jump to content

Kiinanjarrut


mikke

Recommended Posts

Joo,välillä osien laatu on sellasta kuraa,että varmasti on jossain vinkuintiassa tehtyjä.Paras oli lehtijuttu alkuvuodesta,Suomen tulli oli takavarikoinu ison erän jarrupaloja.Tutkittaessa materiaali oli pääosin kamelinpaskaa.

Link to comment
Share on other sites

Moi,

Toi oli noin kolme vuotta sitten. Paketit oli kopioita ja  aivan alkuperäisen näköisiä holosinettiä myöden. 

Pintamateriaali oli keramikkkavalmistuksen kuona-ainetta ,asbestia ja lämmityksessä käytettyä tuhka-ainetta joka oli  sekoitus lehmän ja  norsun paskaa. Kitkapala irtos levystä kun löi lujasti pöytää vastaan. Kun sitä rapsutti, niin tuli vahva lannan haju. Ostaja teki piraatti-ilmoituksen asiasta ja tulli takavarikoi kamat palautuksen yhteydessä.

Eihän tolla asbestilla ole mitään merkitystä, sehän on  takana ajavan ongelma.

Lukekaa toi.

http://www.news.com.au/finance/business/manufacturing/toyota-has-issued-a-warning-about-thousands-of-counterfeit-brake-pads-containing-deadly-asbestos/news-story/b367ae352c742f7da14a02967b49fd3e

Baltian pojat ostelee avk autoja ja ihmettelevät kovasti miksi suomi turvatyyny maksa 1500eur kun kiina yhtä hyvä ja maksa vain 300 eur ja varastamalla melkein ilmainen.

Miksi ostan öljyt autokaupasta kun voin ostaa ne samalla kertaa kun haen kukkamultaa.

https://www.mtv.fi/uutiset/rikos/artikkeli/rikosepaily-suomessa-myyty-vaarennettya-moottorioljya-autoilijoille/5688306#gs.3U4LQyQ

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Niin ja niissä Kiinan bägeissa ei ole välttämättä sisuksia.Onko kukaan ostanu Anglo partsin osia?Ovatko hyvälaatuisia?Ainakin hinta isompi,kuin muilla.

Link to comment
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!

Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?

Kirjaudu sisään
×
×
  • Luo uusi...