Jump to content

Vertailumoottori? Paperilla?


Taisto
 Share

Recommended Posts

Alkaa olla katsastus ajankohtainen ja tarvitsisi Minille mahdollisimman tehokkaan sarjatuotanto tehon. Ilmeisesti iso "S" 60-luvun lopulta on luovuttanut sen 75hv(SAE)?? Mistähän saisi oikein mustaa valkoisella katsastusinssiä varten?

Link to comment
Share on other sites

Nykyään suomessa majailee myös tollainen ERA-turbo Mini,joka on Rooverin tekele,teho 90+hp ja on kilvissä.Ton periaatteessa pitäisi nykyään käydä vertailu autosta.

Link to comment
Share on other sites

Itsellä oli viime syksynä ässän luokitustodistus ja leylandin korjaamokirja mukana muutoskatsastuksessa.Luokkarista todettiin tehot ja korjaamokirjasta muut oleelliset eroavaisuudet,jarrut ym..Minkälainen tekniikka on kyseessä?

Link to comment
Share on other sites

Hauskaksi homman tekee vielä ettei jarrutehostimelle oikein löydy tilaa. Korjausmanuaalista katsoin että 1275 GT olisi hyvä verrokki jarrujen puolesta: 8.4" levyt ja ei tehostinta 75-->.  Paljonkohan tämän GT viralliset tehot on?

Onko jotain muuta tehokasta mallia ilman tehostinta?

 

 

Kerron tekniikasta mielelläni lisää sitten, kun muste kuivuu rekisteriotteessa...

Link to comment
Share on other sites

Toi etulokarin sisään oli hyvä idea! Pistetään harkintaan.

 

Edit lisäys:  Itse asiassa hoksasin just miten yksinkertainen toi vanhatehostin malli on! Luulin että myös siinä on tehostettu etu sekä takapää ja kaikkien jarrulinjojen muuttamien ei houkutellut... Pistin jo osto ilmoituksen, mutta kerrotaan nyt tässäkin, että tuollaista "old school" tehostinta saa tarjota 040-5104889.

Link to comment
Share on other sites

1275 gt:tä oli sekä tehostimella että ilman.Riippuen vanteiden/jarrujen koosta en vaan muista miten päin.Yks vaihtoehto on vanhan 998 cooperin tehostussylinteri mikä toimii ilman ali-painetta ns. välisylinterinä eli normaali pääsylinteri ohjaa sitä,voi tosin olla hankala löytää,mutta koko olis kompakti eikä inssi osais sanoo mitään vastaan(ei oo varmaan ikuna nähny sellasta).

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...