Jump to content

Mikähän hajosi


mika sln

Recommended Posts

En ole vielä ehtinyt tutkimaan, mutta -77 mini toimi täysin normaalisti, öljyn paineet ok ja sammutin kaupan pihaan, kun sitten starttasin niin ei moottori pyöri eikä hinaamallakaan pyörähdä, täys jumissa. Onko hyviä vinkkejä kun huomenna alan purkamaan, voiko startti jumiutua niin että moottori ei pyöri?

Link to comment
Share on other sites

Kiitokset edelleen neuvoista, purin startin irti, oli aika jumissa, lähti kuitenkin vasaralla naputtamalla irti, vauhtipyörä alkoi pyöriä ja työnnettiin auto käyntiin, tuo startti ei ole jumissa, mutta hampaat on erittäin kuluneet, vauhtipyörän hammaskehä oli ehjä ja pyörii suoraan, näin 25 v autojen ja 2 pyöräsien kanssa touhunneena en tajua mikä tuossa nyt oli vikana, miten pystyi olemaan noin tiukkaan jumiutunut, etsin uuden startin ja varmaan sillä ok.

Link to comment
Share on other sites

Minulla aikoinaan jumittui startatessa,kun oli virta vähissä.Irtosi silloin akselin päästä pyöräyttämällä.Eikä sama startti tehnyt sitä ikinä uudelleen.

Link to comment
Share on other sites

Tlasin minitronilta uuden startin, noiden rattaiden takia, mutta olisi tosiaan voinut käydä vielä sähkö liitännät läpi, ja tuon akselista kääntämisen kuulin eilen vanhempien naapurilta jolla oli -70 luvulla mini ,kaikkea uutta tuon auton kuvioista oppii jatkuvasti kun en mikään tekniikan ihmelapsi ole. Mutta niin tiukasti kone oli jumiutunut että odotin kyllä täystuhoa vautipyörän päässä.

Link to comment
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!

Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?

Kirjaudu sisään
×
×
  • Luo uusi...