Jump to content

mika sln

Jäsenet
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Sijainti
    savonlinna

mika sln's Achievements

  1. Minulla on rulla nokka ja metron? alumiininen venttiilikoppa joka on viisto, tuosta oli jo jyrsitty etukulmista pintaa ja apparin puolelta nostajan kulmaa, tarkistin monta kertaa että koppa ei ota koneistoon kiinni, mutta hioin apparin takakulmasta vähän tavaraa venttiilikopasta pois ja ärsyttävä kilahtelu loppui.Tosin nyt kuuluu jo painelaakerin ääni kytkimestä.
  2. mika sln

    Mikähän hajosi

    Tlasin minitronilta uuden startin, noiden rattaiden takia, mutta olisi tosiaan voinut käydä vielä sähkö liitännät läpi, ja tuon akselista kääntämisen kuulin eilen vanhempien naapurilta jolla oli -70 luvulla mini ,kaikkea uutta tuon auton kuvioista oppii jatkuvasti kun en mikään tekniikan ihmelapsi ole. Mutta niin tiukasti kone oli jumiutunut että odotin kyllä täystuhoa vautipyörän päässä.
  3. mika sln

    Mikähän hajosi

    Kiitokset edelleen neuvoista, purin startin irti, oli aika jumissa, lähti kuitenkin vasaralla naputtamalla irti, vauhtipyörä alkoi pyöriä ja työnnettiin auto käyntiin, tuo startti ei ole jumissa, mutta hampaat on erittäin kuluneet, vauhtipyörän hammaskehä oli ehjä ja pyörii suoraan, näin 25 v autojen ja 2 pyöräsien kanssa touhunneena en tajua mikä tuossa nyt oli vikana, miten pystyi olemaan noin tiukkaan jumiutunut, etsin uuden startin ja varmaan sillä ok.
  4. mika sln

    Mikähän hajosi

    Kiitos vastauksista, tuo vauhtipyörän kehän irtoaminen käy järkeen, huomenna alkaa purku
  5. En ole vielä ehtinyt tutkimaan, mutta -77 mini toimi täysin normaalisti, öljyn paineet ok ja sammutin kaupan pihaan, kun sitten starttasin niin ei moottori pyöri eikä hinaamallakaan pyörähdä, täys jumissa. Onko hyviä vinkkejä kun huomenna alan purkamaan, voiko startti jumiutua niin että moottori ei pyöri?
×
×
  • Luo uusi...