Jump to content

Pieni mutta merkittävä seikka, R56 peräkontin aukaiseminen sisältä käsin


Lieminen

Recommended Posts

Tässä ollaan tuoreita MIni Cooperin omistajia (R56 01-2009) ja aktiivinen forumointi ei ole tuonut vastauksia tähän askarruttavaan kysymykseen. Kuinka peräkontin voi avata sisältä käsin?

 

Eli mitään vikaa ei ole, toimii kyllä kuten pitää kaukosäätimestä, mutta on tosi turhauttavaa kun kyytiläinen nappaa kassit kontista, pitää auto sammuttaa, irrottaa avain jne.

 

Saako tämän jotenkin asetuksista tai muualta korjattua? Sisällä oleva ovien lukitusnäppäin ei tee muuta kuin lukitse ovet tai avaa ne.

Link to comment
Share on other sites

Mitään erillistä luukunavausnappia ei ole. Takapenkin alta löytyy vaijeri jota vetämällä takaluukku aukeaa.

 

Muistaakseni keskikonsolin lukitusvivun pitäisi avata kaikki lukot (ovet, bensatankki ja takaluukku). Mikäli takaluukku on edelleen lukossa vaikuttaisi että kyseessä on elektroniikkaongelma. Ihan niin kuin muistelisin takaluukun kahvaosan korjaamalla (mikrokytkin)/vaihtamalla ongelma ratkeaisi. Saattaa tällä foorumillakin olla juttua kahvaongelmista.

 

Screenshot 2017-04-11 14.10.48.png

Link to comment
Share on other sites

Mulla oli aikanaan Mini takuukorjauksessa hertsikan Laakkosella ja mainitsin asentajalle,jotta "sais tuo takaluukku aueta auton käydessä..." Kaveri oli huollossa muuttanut asetuksia ja antoi ymmärtää,että toisen avaimen voisi itse muuttaa mittariston kautta...ei ole tullut muutettua,joten toinen avain on edelleen väärässä modessa...pitänee etsiä ohje esim

netistä,NAMista varmaan löytynee...

Link to comment
Share on other sites

Muuttaa ne asetukset siten,

Ettei ovet mene lukkoon itsestään,nopeuden noustessa.Sen pystyy tekemään valikosta.

Link to comment
Share on other sites

Joo,Turbo 69 on oikeassa, muutin BC:stä kohdan" väkänen avain-logossa" ,selasin kohtaan "automaattilukitus off"  ja näytti toimivan,ei mene enään liikkeelle lähtiessä ovet automaattisesti lukkoon,todennäköisesti myös takaluukku ei lukitu....

Link to comment
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!

Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?

Kirjaudu sisään
×
×
  • Luo uusi...