Jump to content

Nokkaketju


Tomi

Recommended Posts

Voi jeesus sentään, kannattaisi ihan oikeasti selvitää mitä tehdas on noissa käyttänyt. Rattaan takana olevat pultit on korvattu uppokanta kuusiokoloilla. taustalevyyn pitää luonnollisesti tehdä upotukset. Runkolaakeripukin kierrettä ei tarvi muuttaa vaan uppokantaruuveissa on 1/4" UNF jenka. Ristipään kanssa pitää olla varovainen että sen saa tarpeeksi kireälle. Huonolla ristipäätaltalla nysvätessä jää löysälle ja menee smalaa vielä kanta paskaksi.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 kuukausi myöhemmin...

Mielestäni harvinaisen epäammattilainen myyjä ollut mutteriliikkeessä. Toki jos ei itsellä ollut hyllyssä eikä ollut halua tilata, niin mikäs noin kerrottaessa. Ihan peruskamaahan tuollainen 1/4" UNF senkkikantainen on.

 

Toki kun menee tuohon rapakon taakse niin paikallisessa pulttiliikkeessä olisi varmaan sanottu samaa, mikäli olisi kysynyt M8 senkkikantaista pulttia. Niin naurettavalta kun se kuulostaakin, niin välillä saa oikeen etsimällä etsiä joitain millisiä pultteja jenkeissä töissä ollessaan. Niinkin eksoottista tuotetta kuin M4 koneruuvia ei löytynyt Missourissa käydessäni lähialueen pulttiliikkeistä :D

Link to comment
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!

Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?

Kirjaudu sisään
×
×
  • Luo uusi...