Jump to content

Takaluukun Erot


olut-

Recommended Posts

Kertokaahan viisaammat mitä eroa on mk1 ja mk2 Takaluukuilla . Mulla on mk2 ja siinä on rek valo kääntyvässä lipassa jossa on rek kilpi . Onko tämä aito luukku vai pitääkö olla rekisteri kilven valo rekisterin ylä puolella eikä kääntyvässäpellissä (.Tämä luukku on mielestäni mk3) olenko väärässä. Ja tästähän puuttuu se kääntyvä pelti?

 

Link to comment
Share on other sites

Mk1 ja 2 takaluukut on muuten ihan samanlaisia, mutta mk2:sen pelti on sisäpuolelta "umpinainen" kun taas ykkösissä näkyy sisäpuolella vain "tukirakenteet" Ihan viimeisissä ykkösissä 67 oli myös jo se umpi rakenne.

Link to comment
Share on other sites

Menee muistaakseni jotenkin näin. MK I takaluukkuja on ainakin 2 erilaista ja MK II on vielä erilainen siitä.

MK I ulkopellissä on koko rekisterikilven muoto präsätty. MK II alareunan muoto puuttuu ja on tasainen samoin kuin MK III.

 

http://the-arc-angels.co.uk/shop/index.php?route=product/product&product_id=85

 

http://the-arc-angels.co.uk/shop/index.php?route=product/product&product_id=57

Link to comment
Share on other sites

Kaikissa tapauksissa tuo ei pidä paikkaansa. Minulla oli MK2 850 raato, jonka alkup luukussa oli se muoto ja Pörin Jukalla on 998 MK2 Cooperi jonka alkup. luukussa myös se muoto. Tuli esiin siinä, kun hän osti uuden alkup. luukun, mutta vertasi sitä sitten omaan alkup. luukkuun, niin uudesta puuttui muoto, mutta alkup vanhassa se oli ja siksi vanha luukku korjattiin !

Link to comment
Share on other sites

Niitä olikin kahdenlaisia. Kaveri osti Pekka Mäkisen jäämistöistä uuden, leylandin varaosatarroilla varustetun luukun, joka oli alhaalta "auki", niin kuin mk3:n. Ne oli myöhäisempää tuotantoa. Taidettiin varaosa luukut tehdä pintapelleiltään jo samalla muotilla kuin MK 3:sen.

Link to comment
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!

Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?

Kirjaudu sisään
×
×
  • Luo uusi...