Jump to content

Mittaristovika


luckyme
 Share

Recommended Posts

Onko kenelläkään kokemuksia mittaristovioista, itsellä 02-Cooper. Laskee kilometrit ajettaessa, mutta yhtäkkiä kilometrejä lähtee mittaristosta x-määrä, ja palaa johonkin edelliseen lukemaan. Joko kesken ajon tai auton käynnistettäessä. Esimerkikisi ajan 100km matkan, ja kun laittaa taas auton käyntiin niin kilometrilukema on täysin sama kuin ennen 100 km ajamista (??)

 

Muutaman kerran on kesken pidemmän matkan syttynyt mittariston merkkivalo ja nopeusmittari leikkinyt tuuliviiriä (heilunut nollasta tappiin asti aivan randomisti...). Kun auton on pysäyttänyt, ja hetken päästä käynnistänyt uudelleen, on muuten ok, mutta bensamittari näyttää olevan täynnä koko loppumatkan vaikkei todellisuudessa ole...lämpötilamittari saataa näyttää -20 lämpötilan ollessa 0, tankki on lähes täynnä mutta bensavalo palaa ja tankki näyttää tyhjää..

 

Suurimman osan ajasta kaikki on OK, mutta silloin tällöin siis ilmenee näitä ongelmia. Any ideas?

Link to comment
Share on other sites

ei ole onneksi. mut vähän tuntuu siltä, et voit alkaa ettimään uutta mittaria. mittareita? jos noista vioista eroon haluaa. tommosia nopeusmittareita, siis niitä isompia.. nii niitä huoltaaki joku firma jossain. en muista nimeä. mut se tietysti pitää ensin ottaa irti ja lähettää jne.. 

Link to comment
Share on other sites

Kiitoksia..pientä vikaa oli jo viime syksynä, jolloin vikakoodien perusteella löytyi tallentuneita häiriöitä mittariston ja korimodulin identifikaatio erosta, mutta testatessa mittaristosta ei löytynyt mitään vikaa (mini-huollossa). Annoin asian olla koska ongelmat olivat hyvin satunnaisia, eikä mitään vikaa oikeastaan löytynyt (ja kustannusarvio hirvitti jos mittariston vaihto olisikin yhtä tyhjän kanssa), mutta nyt on alkanut esiintymään useammin ja häiritsemään enemmän.

 

Itsellä on tiedossa Auto Alarm Lahdessa, joka mittaristoja korjaa, onkohan muita liikkeitä joita voisi lähestyä tämän asian kanssa?

Link to comment
Share on other sites

Tampereella on ainakin mittarikorjaamo Palanto jolle on myös sivut:www.palanto.fi.

 

Tuosta firmasta on omakohtaisia kokemuksia ja siellä homma pelaa.Esim.classic minissä mittariston km ei edennyt mihinkään

 

ajaessa,niin firma fiksas mittarin ja teki jopa uuden iskurin mitteriin,niin on sen jälkeen pelannut.Toisena voisin mainita Toitsun

 

Lantikan mittarin,johon he tekivät uuden kojeiston toisesta Toitsun mallista ja taas mittari pelaa.

 

Muistaakseni sanoivat vielä,että jos

 

mittarin itse irroittaa ja lähettää heille,niin dösä tuo tiskille asti sen huoltoon kautta korjaukseen.

Link to comment
Share on other sites

http://www.palanto.fi/?snb_adname=Palanto/3500&snb_adtype=1
http://www.alltrade.fi/kampanjat/mittarikorjaamo.html
http://www.vekatronics.fi/index.php?pinc=2

Tommoset löytyi ton Autotronixin lisäksi pikaisella haulla. Palanto tunnetuin ja siellä me korjautetaan kuorma-autojen mittaristot ja aina on kuntoon tulleet.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...