Jump to content

luckyme

Jäsenet
  • Viestit

    8
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän luckyme kaikki viestit

  1. Kiitti vinkistä, mulla ei vaan taida taidot riittää. Tilauksessa on käytetty umpio tilalle, löyty pienellä ettimisellä onneks.
  2. Mistä näitä nyt sitten saisi? Korkeudensäätö ei pelitä toisesta ajovalosta, motonetistä löytyi umpio mutta mulla on pesurit ja motonetin ei sitten käynyt..
  3. luckyme

    Mittaristovika

    Joooopa, aika huonolt vaikuttaa ei palanto eikä vekatronics näillä tiedoilla korjaa. Vaihtoon taitaapi mennä. Autotronixin kautta ilmeisesti saisi mittarin..
  4. luckyme

    Mittaristovika

    Kiitoksia..pientä vikaa oli jo viime syksynä, jolloin vikakoodien perusteella löytyi tallentuneita häiriöitä mittariston ja korimodulin identifikaatio erosta, mutta testatessa mittaristosta ei löytynyt mitään vikaa (mini-huollossa). Annoin asian olla koska ongelmat olivat hyvin satunnaisia, eikä mitään vikaa oikeastaan löytynyt (ja kustannusarvio hirvitti jos mittariston vaihto olisikin yhtä tyhjän kanssa), mutta nyt on alkanut esiintymään useammin ja häiritsemään enemmän. Itsellä on tiedossa Auto Alarm Lahdessa, joka mittaristoja korjaa, onkohan muita liikkeitä joita voisi lähestyä tämän asian kanssa?
  5. luckyme

    Mittaristovika

    Onko kenelläkään kokemuksia mittaristovioista, itsellä 02-Cooper. Laskee kilometrit ajettaessa, mutta yhtäkkiä kilometrejä lähtee mittaristosta x-määrä, ja palaa johonkin edelliseen lukemaan. Joko kesken ajon tai auton käynnistettäessä. Esimerkikisi ajan 100km matkan, ja kun laittaa taas auton käyntiin niin kilometrilukema on täysin sama kuin ennen 100 km ajamista (??) Muutaman kerran on kesken pidemmän matkan syttynyt mittariston merkkivalo ja nopeusmittari leikkinyt tuuliviiriä (heilunut nollasta tappiin asti aivan randomisti...). Kun auton on pysäyttänyt, ja hetken päästä käynnistänyt uudelleen, on muuten ok, mutta bensamittari näyttää olevan täynnä koko loppumatkan vaikkei todellisuudessa ole...lämpötilamittari saataa näyttää -20 lämpötilan ollessa 0, tankki on lähes täynnä mutta bensavalo palaa ja tankki näyttää tyhjää.. Suurimman osan ajasta kaikki on OK, mutta silloin tällöin siis ilmenee näitä ongelmia. Any ideas?
  6. luckyme

    Airbagin merkkivalo

    Jeba, kyseessä oli kuskin turvavyön kiristin, ei menny varmaan varttia pidempään kun paikallinen korjaamo fiksas tuon ja nyt ei enää pala...huh :)
  7. luckyme

    Airbagin merkkivalo

    Oliko se niin, että jos korjaamolla on Bosch vikakoodien luku niin onnistuu? Niin ja kiitos, samaa toivon itsekin...riittävästi vikoja tuntuu olevan muutenkin! :D
  8. Miniin -02 syttyi vasta airbagin merkkivalo. Mitäs tälle voisi tehdä? Ei tekisi mieli vielä merkkihuoltoon :(..lueskelin vanhempia ketjuja niin ilmeisesti jonkunlaisia "kotikonsteja" tähän on, mutta itse en varmaankaan silti osaa. Tietääkö kukaan onko Kymenlaakson suunnalla mitään korjaamoa, joka osaisi edullisesti lukea vikakoodin ja nollata sen?
×
×
  • Luo uusi...