Jump to content

Huollot


hirsala

Recommended Posts

Tervehdys,

 

täällä uusi clubilainen kyselee kun itse ei tiedä. Ostin 1300 Coperin -96 viime viikolla. Mittarissa 90 000km. Kunto on suht hyvä, ruostevauriota kartturin ovessa, mutta ei paha. Autossa ei ole mitään huoltokirjaa, myyjä vaihdatti autoon öjyt ja suodattimen ennen kauppoja. Kannattaako auto viedä huoltoon ja jos kannattaa, niin mitä siinä pitäisi tarkistaa? Toinen kysymys on, että missä täällä pääkaunkiseudulla olisi hyvä paja classik mineille? Tomi

Link to comment
Share on other sites

Sun Minisi on jo näitä "vähäpäästöisiä", jossa on kaikenlaisia antureita/haistelijoita :). Käyntihäiriöt voi johtua ymmärtääkseni monesta asiasta ja niitten selvittämiseen tarvitaan testereitä ja ammattitaitoa, niinkuin muihinkin nykyautoihin.

Vanhojen Minien kanssa touhuaminen on paljon yksinkertaisempaa ja ihan pelkillä harrastelija vehkeillä/taidoilla hallittavaa :)

Link to comment
Share on other sites

Pääkaupunkiseudulla vaikuttaa aktiiviharrastaja ketä on ostanut Miniin sopivan testerin (kaikilla testereillä kun ei siihen pääse kiinni) ja käsittääkseni ko.henkilö myös korjailee Minejä rahallista korvausta vastaan näin kesäisin vaan hänellä tuppaa oikeat työt työllistämään aika paljon.

Voin kyllä kysyä saako yhteystiedot antaa jollei satu lukemaan tätä kirjoitusta.

Link to comment
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!

Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?

Kirjaudu sisään
×
×
  • Luo uusi...