Jump to content

Kioski-ikkunan tiiviste


Sugmaister
 Share

Recommended Posts

heips

Kokeiles karkkilan mobiili harrastajia ja heidän "rompetoria". Eli etsi netistä

"kmh-rompetoria". Heillä oli ainakin yksi mini jossa ne oli paikoillaan. Olin

hakemassa siitä ovia mutta ei aika riittänyt irroittamiseen.

Link to comment
Share on other sites

Valmistus tosiaan on lopetettu ainakin toistaiseksi. Työkalu, jolla ne tehtiin Italiassa, meni rikki - juuri keskustelimme tästä tavarantoimittajiemme kanssa Englannissa. Ei ole tietoa tekeekö joku uuden työkalun tiivisteen valmistamista varten. Ostimme -07 kesällä Englannista vähän toista sataa alkuperäistä listaa ja ne on nyt myyty loppuun tänä keväänä. Mainostimme silloin kaikille ostajille, että ne tulevat loppumaan ja siksi ne hävisivätkin aika rivakkaan tahtiin.

 

Korvaava tuote on pehmeää samankaltaista listaa. Entisessä oli metallinen runko sisällä. Se pehmeä lista vaikutti siltä ettemme Minitronissa ainakaan vielä ala myymään sitä. Ikkuna ei välttämättä tahdo liukua siinä.

Link to comment
Share on other sites

Tampereen seudulta sai TKA:lta (mikä lie nykyinen nimi) Kaukajärveltä ja Kumitarvikkeelta? lakalaivasta, vastaavaa ja ihan toimivaa metritavarana. Oli metallivahvikkeellista!

Minultakin voi vielä joku pätkä löytyä?

Varmasti jostain löytyy!

Link to comment
Share on other sites

Lakalaivan putiikki on Korjakumi.. Näin trelaisena tarkentaen.Täytyisi kanssa mennä etsiskeleen katon reunaan sopivaa listaa.Sen verran kanttailtu mutkille jo tehtaalla ettei saa Minitronin kovahkoa listaa asennettua siististi katon reunaan.   :-[  Vielä kun saisi kromatun..

Link to comment
Share on other sites

Sen verran kanttailtu mutkille jo tehtaalla ettei saa Minitronin kovahkoa listaa asennettua siististi katon reunaan.   :-[  Vielä kun saisi kromatun..

 

Varmaan kuitenkin pehmitit sen ensin? Mikään reunalista ei mene Miniin ilman pehmittämistä (lista esim. lämpimään pesuvatiin hetkeksi tai lämmittää sen hiustenkuivaajalla - muttei missään nimessä kuumailmapuhaltimella). Niin ja kiiltävää listaakin löytyy tällä hetkellä. EU on kieltänyt sen valmistuksen, mutta löytyi niitä vielä Englannista, kun kaiveli tavarantoimittajien hyllyjä...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...