Jump to content

Kioski-ikkunan tiiviste


Sugmaister

Recommended Posts

Valmistus tosiaan on lopetettu ainakin toistaiseksi. Työkalu, jolla ne tehtiin Italiassa, meni rikki - juuri keskustelimme tästä tavarantoimittajiemme kanssa Englannissa. Ei ole tietoa tekeekö joku uuden työkalun tiivisteen valmistamista varten. Ostimme -07 kesällä Englannista vähän toista sataa alkuperäistä listaa ja ne on nyt myyty loppuun tänä keväänä. Mainostimme silloin kaikille ostajille, että ne tulevat loppumaan ja siksi ne hävisivätkin aika rivakkaan tahtiin.

 

Korvaava tuote on pehmeää samankaltaista listaa. Entisessä oli metallinen runko sisällä. Se pehmeä lista vaikutti siltä ettemme Minitronissa ainakaan vielä ala myymään sitä. Ikkuna ei välttämättä tahdo liukua siinä.

Link to comment
Share on other sites

Tampereen seudulta sai TKA:lta (mikä lie nykyinen nimi) Kaukajärveltä ja Kumitarvikkeelta? lakalaivasta, vastaavaa ja ihan toimivaa metritavarana. Oli metallivahvikkeellista!

Minultakin voi vielä joku pätkä löytyä?

Varmasti jostain löytyy!

Link to comment
Share on other sites

Sen verran kanttailtu mutkille jo tehtaalla ettei saa Minitronin kovahkoa listaa asennettua siististi katon reunaan.   :-[  Vielä kun saisi kromatun..

 

Varmaan kuitenkin pehmitit sen ensin? Mikään reunalista ei mene Miniin ilman pehmittämistä (lista esim. lämpimään pesuvatiin hetkeksi tai lämmittää sen hiustenkuivaajalla - muttei missään nimessä kuumailmapuhaltimella). Niin ja kiiltävää listaakin löytyy tällä hetkellä. EU on kieltänyt sen valmistuksen, mutta löytyi niitä vielä Englannista, kun kaiveli tavarantoimittajien hyllyjä...

Link to comment
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!

Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?

Kirjaudu sisään
×
×
  • Luo uusi...