Jump to content

Sugmaister

Jäsenet
  • Viestit

    12
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Sugmaister kaikki viestit

  1. Sugmaister

    Hydrolastic jousitus ?

    Kertokaas vielä että mistä 'päättelitte' että on saatavilla? :)
  2. Sugmaister

    Hydrolastic jousitus ?

    @koirankoppi Moi, onko tarkempaa osotetta tuonne saksan maalle mistä saa uusia osia? Kiitokset.
  3. Just just :D Jonkunmoiset on saatava ku alkuperäisistä ei ole kun muisto jäljellä :)
  4. Ei näytä kyllä samalta, omassani on metalliset jotka on päällystetty kankaalla/huovalla. Pitänee kysellä.
  5. Sugmaister

    Mini tuli taloon

    Juu, peltipintoja ei takuulla tulla leikkelemään / modaamaan. Alkuperäiset osat mitä ei hyödynnetä tullaan säilömään huolellisesti. Näillä näkymin värikin tulee olemaan minin alkuperäisestä värikartasta, tosin tuoreemmasta päästä. Onko siihen muuten joku erityinen syy että Mk2 entisöinnit ovat vähemmistöä?
  6. Onko tietoa löytyykö mistään kioski-ikkunoiden (Mk-II) alareunan tiivistettä? Pikaisella katsomisella ei tuntunut mistään löytyvän.
  7. Sugmaister

    Mini tuli taloon

    Projektin lähtökohtana oli hommata Mini-aihio, josta rakennetaan käyttöauto joka siirtyy aikanaan isältä pojalle / äidiltä tyttärelle. Rakentelusuunnitelma piti sisällään hiekkapuhalluksen/maalauksen, sisustan uusimisen ja äänentoistojärjestelmän. Tässä nyttemmin on tullut mieleen että ollaanko tässä tekemässä kulttuuri-rikosta :)
  8. Nyt kun tarkemmin ajattelen niin ihmettelin pyöränkotelon puolelta yhtä hitsisaumaa jota ei toisella puolella ollut... Koko totuus selvinnee jahka saan kelkan irti...
  9. Moottorin irroituksen yhteydessä tuli eteen seuraavanlainen mielenkiintoisuus (kuskinpuolen pystytolppa): http://i346.photobucket.com/albums/p432 ... ure191.jpg Onkohan tuo mahdollista/järkevää korjata? Mikähän on mahtanut aiheuttaa moisen?
  10. Sugmaister

    Mini tuli taloon

    Wow, kiitokset ripeästä vastauksesta! Projekti on Akaassa, että Tamperee kuullostaa loistavalta! Näillä näkymin ei ole menossa museorekisteriin, vaikka edellytykset olisikin. Esittelen projektin myöhemmin kun alkuinnostukselta selviän :) Lyhykäisesti kuitenkin, Mini on seissyt kuivassa tallissa vuodesta -85, ajosta jäänyt talliin (mm. öljynvaihdon jälkeen ajettu 20km :D). Ruostetta ei käytännössä missään, kabiinin lattia sisältä uutta vastaavassa kunnossa, samoin peräluukku, pohja tervattu vuosittain, pikaisesti katsottuna ei reiän reikää.
  11. Vaimon piti saada Mini, nyt on tallissa -68 MKII projekti :) Ensimmäinen tenkkapoo tuli kun totesin että vehkeessä on (luonnollisesti) hydrolastic jousitus. Tarkoituksena on ottaa kelkat irti, joten miten onnistuu järjestelmän uudelleentäyttö? Tyhjennys varmaan takana olevista venttiileistä? Vai onko nämä poikkeuksetta vaihdettu/modattu kuiviksi? Kelkat on kyl niin hyvässä kunnossa, että ei haluttaisi ainakaan vaihtaa. Kiitokset etukäteen!
×
×
  • Luo uusi...