Jump to content

Satarac

Jäsenet
  • Viestit

    24
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Satarac's Achievements

  1. Satarac

    Sähköjohdot

    Moro Ostin 68 Minin purettuna, ja nyt kasaamassa.(7v jälkeen) Mitä kautta tuo takajohtosetti pitäsi pujottaa ?
  2. Tarvitaan etunavat (rumpujarruversiot käy, jarru leitteita en tarvitse) ja pallonivelet. Palloniveletkin voisi riittää. Kiire. Jos löytyy soita 0400385782
  3. Satarac

    Hydrolastic

    viewtopic.php?f=5&t=699 Tuosta viestiketjusta löytyy litkun ohjeet.
  4. Satarac

    Hydrolastic

    Tein pumpun 2 tonnin pullotunkista. Eli yläsnouseva mäntä pois, reikä tukkoon ja siihen liitäntä letkulle. Tunkinrungon kyljetä letku sisää ja nestesäiliö tunkin yläpuolelle. Hyvin toimii, Tosin isompi tunkki voisi olla nopeampi.
  5. Satarac

    Metron raato

    Kiitos Metrosta Jotakin pikuosaa jatkaa elämäänsä käyttö Metrossa. Ja tälle ns. raadolle on jo suunitteilla uusi elämä Hankittuna jo yli 200hv mopon moottori joka suunta matkansa takaluukkuun ja lisäksi katseltuna valmiiksi 6R4 levikesajat. Kunhan minin jälkeen ehdin projektin toteuttaa niin pääsee Metro radalle ;)
  6. Satarac

    Metron raato

    Tulen noutamaan kun sopii.
  7. Kansi saatasi löytyä 12G295. en ole varma mutta jos joku noista tietää niin kertokaa. Ainakin venttiileissä tuplajouset ja G viittaisi Cooperiin. Kansi paikallaan 12A497 mootori/vaihteistossa joka lienee tuiki tavallinen alle 1000cm3. Pari ehjää hydrojousea löytyy. Konepelti. Salmiakkikuvio kummassakin.
  8. Satarac

    Metron raato

    Tere Voitko soittaa 0400 385782 tai heitä oma numerosi...
  9. Satarac

    Metron raato

    Kiinostaisi koko METRO jos se on vielä olemassa.
  10. Vieläkö löytyy ? - laatikoita + tankoja Tarttisin 1300 perän ja peräkotelon ns. tankovaihde mallinen... - virranjakajia A ja A+ Virranjakajan kannen kiinitys klipsu... - kytkimen pää- ja työsylintereitä Kummatkin syliterit...
  11. Tarve olisi Perälle ja tai sen kopalle, rod mallinen. 1300 seen koneeseen.
  12. Satarac

    Metron raato

    Vieläkö Metron raato on Raumalla? Tarttisin tieliikenne käytössä olevaan vm84 Metrooni jotain osia.
  13. Mulla pitäis olla koko sisusta "punainen vm68" tallissa, pitää tarkistaa. Ainakin pahveja ja takapenkki pitäs löytyä. Ja toi kiinitysrautakin löytyy. Noi etupenkit hevasin ikävä kyllä kaatikselle. Yritän vielä tänään kattoa mitä löytyy ja mikä kunto.
  14. A1 hakusessa, muutkin otetaan huomioon. No totta kai toi A1 on kyttien haku, mut tarkoitus oli laittaa tohon A+ heh.
×
×
  • Luo uusi...