Jump to content

Vanteista sen verran....


Maziboy

Recommended Posts

Minissä on tällä hetkellä levitetyt peltivanteet jotka ovat leveydeltään 8.6 tuumaa. Olen ymmärtänyt että levitetyt peltivanteet eivät ole tieliikenne hyväksytyt, eli ei läpäise katsastusta. Tarkoitus olisi nyt tilata miniin 6 tuumaa leveät alumiinivanteet. Miltähän 2 tuumaa kapeammat vanteet tulee näyttämään näillä levityksillä? Nykyisten vanteitten mitat on sisähuuli 8.5 cm ja ulkohuuli 13,5 cm. Oletan että nämä vanteet on minin alkuperäiset, mitkä muokattu. Jarrurummut ei ole levittävät.

 

Jos jollakin on kiinnostusta, ni voin myydä kyseiset vanteet kuhan olen saanut uudet vanteet.vanteisiin kuuluu myös siniseksi maalatut kapselit.

 

tuleva vanne olisi http://www.midlandwheels.com/Shop/P-238 ... Metal.html

jossa ET on -7

post-2527-13848036118012_thumb.jpg

post-2527-13848036118707_thumb.jpg

post-2527-13848036119095_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Kieltääköhän levitettyjä peltivanteita mikään pykälä, taitaa ennemminkin tuo renkaan kapeus olla este. Mikaj tietää varmaan paremmin.

Link to comment
Share on other sites

Ei levitettyjä peltivanteita mikään suoranaisesti kiellä, mutta 99,9999% niistä on laittomia. Vanne kuuluu sellaisiin alustan osiin mitä ei saa hitsata tai muokata. Tekijällä kun on luvat kunnossa ja muutettujen vanteiden mukana seuraa todistus työstä, niin asia on kunnossa. Suomessa ei tietääkseni ole yhtään pajaa kenellä olisi asiat kunnossa, mutta Saksta löytyy pari pajaa jotka levittelee laillisesti pelti ja alumiinivanteita. Yhden alumiinivanteen levitys maksaa vähän enemmän kuin laadukas vannekierros, joten ihan halpaa hommaa se ei ole. Eikä tietenkään kaikille materiaaleille edes onnistu.

 

Kyllähän se rengas aika paljon sisemmäksi istuu perus 6":lla vanteella. Äkkiä arvosteltuna noi sun peltivanteet on levitetty raakasti ylospäin orginaaleista. Nyt käy niin että vanteen ulkoreuna menee noin 2" sisäänpäin, ja rengas seuraa tuota mukana noin puolella mittaa. Ajo-ominaisuudet paranevat, mutta ulkonäkö sitten riippuu katsojasta. Toki voit hankkia sellaisen 6" vanteen millä renkaan ulkoreuna tulee samaan kohtaan kuin nytkin, tai sitten passata vanteen ja navan väliin tulevilla sovitteilla perus et:llä olevan vanteen siihen kohtaan (kyllä, ne sovitteetkin ovat laittomia).

Link to comment
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!

Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?

Kirjaudu sisään
×
×
  • Luo uusi...