Jump to content

Airbag valo syttyi taas


proffa

Recommended Posts

Itselläni viimesyksynä Minissä syttyi yhtäkkiä aribag valo. Liikkeessä katsoivat, että vänkärinpuoleisen penkin kautta oli tullut jokin häiriö ja sammuttivat valon. Ohjeeksi sanoivat, että kannattaa tarkistaa penkkien alta airbag johtojen liittimet ja jatkossa liikutella penkkejä rauhallisin ottein. Auton käynnistäessä kannattaa hetkisen aikaa odottaa, ennekuin liikuttaa penkkejä, ettei johdot saisi mitään häiriötä liikkumisesta heti virtojen laitettua päälle. Jälkeenpäin menin ostamaan laitteen jolla saa Minin airbag-valon sammutettua. Onneksi ei ole tarvinnut vielä sitä käyttää. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 viikkoa myöhemmin...

Jooo .... Oikeassa olette. Johtuu siitä penkin alla olevasta liittimestä, joka voi olla "löysä", hapettunut tai .... Johdot voivat olla myös penkin alla niin, että liikkuvat istujan painosta ja liitin löystyy. Minulla oli aikanaan sama vika eri merkkisessä autossa. Silloin ehdotettiin juottamista, mutta olisi ollu niin ahtaat paikat, ettei sitä tehty vaan "viriteltiin" sitä liitintä ettei päässyt enää löystymään.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 kuukautta myöhemmin...
  • 1 year later...
  • 6 years later...

Hei, mulla sama vika 2008 clubman diesel. Juotin johdot kummankin penkin alta. Ei vaikutusta, valo palaa edelleen. Merkkiliikkeeseen niin löysivät vian kuskin penkin selkänojassa johto rikki/katki. Suuri vastus sai ilmoittamaan kuskin puolen sivuturvatyyny ja osaksi boksia penkkien välissä. Vika korjaantui kun selkänojassa piuhat korjattu ja vikakoodi kuitattu. Oulun suunnalta multa löytyy bmw/Minin vikakoodinlukija. Voin kuitata vikoja ministä jos tarvis....HUOM PENKIN SELKÄNOJAN PIUHAT MYÖS SYYNÄ

Link to comment
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!

Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?

Kirjaudu sisään
×
×
  • Luo uusi...