Jump to content

Kalhuun

Jäsenet
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

Toiminto on estetty, eikä se näy muille käyttäjille.

Kalhuun's Achievements

  1. Kalhuun

    Airbag valo syttyi taas

    Hei, mulla sama vika 2008 clubman diesel. Juotin johdot kummankin penkin alta. Ei vaikutusta, valo palaa edelleen. Merkkiliikkeeseen niin löysivät vian kuskin penkin selkänojassa johto rikki/katki. Suuri vastus sai ilmoittamaan kuskin puolen sivuturvatyyny ja osaksi boksia penkkien välissä. Vika korjaantui kun selkänojassa piuhat korjattu ja vikakoodi kuitattu. Oulun suunnalta multa löytyy bmw/Minin vikakoodinlukija. Voin kuitata vikoja ministä jos tarvis....HUOM PENKIN SELKÄNOJAN PIUHAT MYÖS SYYNÄ
  2. Avattu takaovien muovit ja vika löyty aika pian. Eli kummastakin ovesta piuha poikki joka menee kahvalle(2 piuhaa sininen ja musta, toisessa oliko sininen ja valkea) outoa ett sininen kummassakin poikki ja liittimet kovasti hapettunut. Vasemman oven sain auki kun irrotin kynnys muovin ja pääsin L-raudalla(kuusiokoloavain) vapauttamaan tavaratilan puolelta lukon auki.
  3. Eli Minin vm 2008 pariovista avautuu vain oikean puolimmainen kaukosäätimestä. Kahvoista ei tapahdu mitään. Onko kellään ollut vastaavaa ongelmaa ja mikä korjaus toimenpide?
×
×
  • Luo uusi...