Jump to content

Napsahdus/kolahdus


mini one

Recommended Posts

Mistä johtuu/kuuluu takapäästä(ilmeisesti jarruista) jarruttaessa kolahdus/napsahdus?

 

Palat ja levyt on uusittu n.7000km taka perin ja jarrut pitää erinomaisesti ja katsastuksessakaan ei löytynyt mitään moitittavaa,mutta itseäni häiritsee tuo napsahdus/kolahdus jarruttaessa.Ääni on sen verran voimakas,että kuuluu sisälle.Ja se on alkanut kuulumaan,nyt aivan n.250km aikana.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 viikkoa myöhemmin...

Veikkaus; Jarrupala "väljä" jarrupalan tukeen( ts. jarrusatulan runkoon). Jarrupala pääsee jarrutuksessa liikahtamaan. Tarvike jarrupalat ? <-- Jotkut halvat, ei Boschit.

Link to comment
Share on other sites

Palat on orkkis kamaa ja ääni kuuluu juuri kevyessä jarrutukessa helpommin.Ja se siinä hämääkin,kun ääni alkoi kuulumaan selvemmin,kun tilasin ja laitoin korjaus-sarjan jarrusatulaan.Satulassa oli männän alla se pikkureikä semmoisen "sakan ja rupan"peitossa ,ei vielä silti ihan tukossa.Eli siinäkin on uudet osat. ;)

Link to comment
Share on other sites

tahtoo kans veikata jotain.. hm.. määki oon tapsan kannalla ja luulen et se on pala joka muistuttaa sua olemassaolostaan tai sitten se on pieni välys jossain nivelessä. paljon riippuu äänestä. koita vähän potkia niitä takarenkaita tai nyrkillä hakata profiilin kohdalta, jos sama ääni esiintyy on se varmasti pala joka heiluu turhan paljon.

Link to comment
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!

Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?

Kirjaudu sisään
×
×
  • Luo uusi...