Jump to content

Kerhon Juhlakokoontuminen Tampereen Keskustorilla


Idefix

Recommended Posts

30-vjuhla_nettilogo.jpg?rnd=0.42021434790902034

 

Tervehdys Ministit,

 

Kerholla on ensi vuonna 30 vuotis juhlavuosi (1982 - 2012). Tämän kunniaksi kesän aikana juhlitaan ja kokoonnutaan toivottavasti enemmän kuin aikaisempina vuosina. Yksi tapahtumista on 30 Vuotis juhla kokoontuminen Kesäkuussa Tampereen keskustorilla. Koko Hämeenkadun Keskustori on varattu Mineille ja muille oheistoiminnalle Lauantai 9. Kesäkuuta klo 11 - 15.

 

Mukaan toivotaan KAIKKI kynnelle kykenevät Classic Minit sekä nyt varsinkin toivotaan ryntäystä BMW Minien toimesta. Tapahtuman järjestelyt lähtee nyt käyntiin ja ilmoittelen tarkempia tietoja täällä foorumilla, sekä kohta avautuvilla uusiutuneilla MCFF nettisivuilla sekä kerholehdessä.

 

Alustavasti mukana on:

 

- Kasapäin Classic Minejä, muutama harvinaisuus on saatu mukaan...

- Kasapäin BMW Minejä: tuunatut - customit - Worksit - perus ja karvalakkimallit tervetulleita...

- Tampereen Autokeskus mukana muutamalla erikoismallilla - mm Countryman ja Coupe...

- (peukut ylös)...ehkä paikalla myös WRC Mini

- Mukana myös pari varikkotelttaa johon toivottavasti saadaan näytille muutama kisa Mini: Minitonni ja Historic kalustoa (vapaaehtoiset ottakaa minuun yhteyttä)

- Toinen varikkoteltta jossa olisi tarkoitus laittaa näytille Minin tekniikkaa, mm entisöity BMC vihreä moottori ja etu ja takakelkat...

 

Minikerho ei järjestä kahvilaa tai muuta einestarjoilua lupien ym seikkojen vuoksi, mutta jos jollakin on tiedossa joku kahvilayrittäjä joka haluaisi ottaa tilaisuuden pystyttää torikahvila, niin tervetuloa vaan.

 

Laittakaa kalenteriin jo nyt varaus. Tarkoitus on mainostaa tapahtumaa laajemmastikin ja kesälauantai tampereella on muutenkin vilkas, joten nyt kaikkien aikojen isoin määrä Minejä liikenteeseen ja nokka kohti Tamperetta...

 

Tietoa keväämmällä lisää..

 

Sami

 

260910_keskustori.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Termos.

 

Ensimmäinen palaveri tapahtuman järjestämisestä pidetty. Muutama hieno auto on tulossa näytille, ja jopa pari harvinaisempaakin konstruktiotoa on saatu houkuteltua mukaan. Vielä ei pysty julkaisemaan mitään mutta toistaiseksi näyttää siltä että muitakin kuin Ministejä kiinnostavaa kalustoa ollaan saamassa paikalle.

 

Sen verran vielä, että lupasin kaupungille että 70 autoa on minimitavoite, 50 classic Miniä ja 20 BMW Miniä. Kaupunki aikoo käyttää myös tapahtumaa jotenkin markkinoinnillisesti hyödyksi, en vielä tiedä miten.

 

Ratakalustoa on saatu mukaan, olisiko rallipuolelta innokkaita tuomaan kalustoa näytille? Lisäksi tarvittaisiin pari isoa varikkotelttaa muuhun tarkoitukseen.

 

Sitten, löytyisikö keneltäkään irtonaista alustaratkaisua jonka voisi asetella näytille...Minulta pitäisi löytyä alkuperäiskuntoinen 850cc kone tuohon aikaan..

 

MINI maahantuoja on tapahtumassa mukana tuoden oman kalustonsa mukaan...

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Homma etenee hyvin.

 

Ralli ja Ratakalustoakin saatu telttoineen näytille :D

 

Nyt hakusessa: Täysentisöity moottori ja etu ja takakelkat ripustuksineen. Onko jollakin valmiina lainata päiväksi näytille. Idea olisi laittaa koko tekniikkapaketti näytille jotakuinkin tähän malliin...Tuohon vielä moottori ja renkaat paikoilleen.

1253391984766_1_large.jpg

Lisäksi tarvitaan puolen tusinaa henkilöä auttamaan mm. autojen hallitussa parkkeerauksessa ja alueen rakennus ja purkuhommissa. Ilmoitelkaa minulle suoraan...

 

Kerhotavaran myynnille saatu lupa kaupungilta joten sekin on nyt kunnossa.

 

Trailereille yritetään löytää yhteinen parkkipaikka torin takaa, eli paikalle pääsee myös Minit joilla ei voi liikenteessä ajaa...

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...

Nyt taas tarvin tapahtumaa varten vähän apua. Ilmoitelkaas mulle sähköpostilla, viestillä tai tekstiviestillä jos olette tulossa paikalle entisöidyllä Minillä. Vaihtoehtoisesti ilmoitelkaa minulle että kenellä on museokuntoinen Mini joka ehdottomasti pitäisi saada näytille. Nämä Minit tulee ympyräparkkiin Tampereen Teatterin terassin eteen, ja ne rajataan köysillä yleisöstä. Noin 10 autoa hakusessa.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Paljon on Ministejä ilmoittautunut. Vaikuttaa että jos ilma suosii, niin porukkaa riittää kyllä ihan Keskustorin täydeltä. Museoautoparkkikin alkaa olla jo täysi

 

Tämmöisen torisuunnitelman mukaan tapahtumalupa haettiin, joten tällaisen suunnitelman mukaan sitten edetään...

 

(klikkaa kuvaa isommaksi)

post-434-13848035327626_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

HUOMIOTA Tampereelle tulijat. Jos olette tuomassa projektia tai muuta Miniä joka vaatii trailerikyytiä, niin ilmottele minulle mahdollisimman pian että tiedän monenko trailerin säilytykseen täytyy varautua. Ja lisäksi tulkaa paikalle mielummin jo ennen kymmentä.. Tori on tyhjänä edellisen illan tapahtumalavasteista klo 9 joten sen jälkeen ollaan jo paikalla valmiina vastaanottamaan Minejä.

Link to comment
Share on other sites

Hienosti on porukkaa ilmoittautunut (vaikkei ilmoittautumista siis erikseen tarvitse tehdä - Kaikki saa saapua torille)

 

Muutamia tärkeitä ohjeita

 

Todennäköisesti suurin osa tulee paikalle klo 10 - 11 aikaan. (virallisesti tapahtuma on ilmoitettu alkavaksi klo 11) Tuohon aikaan Tampereen keskustassa ei ole kovin ruuhkaista, mutta silti kannattaa tulla Torille kahdesta suunnasta - Satakunnan kadun puolelta (Finlaysonin ja Tampellan tehtaitten päästä, sekä Kauppakatua pitkin (eli Hämeenpuiston päästä) Torille menevä aukko merkitään MINI kyltein, joten älkää ajako torialueelle muuta kuin portin läpi (vaikka kulkua ei ole estetty muusta suunnasta).

 

Yritän löytää jonkun sponsoroimaan meille pahvinpalasia, mutta varsinkin jos AUTOSI TIPUTTAA ÖLJYÄ niin ota itse pahvi auton alle. Torialueelle ei saa päästä öljyä ja sen peseminen kivetykseltä maksaa paljon.

 

Tori siis on torialue, ei parkkipaikka, ja saman torin nurkassa on EM2012 yleisurheilukisojen promopaikka täynnä toimintaa. Joten oletettavaa on että ihmisiä on jalan liikkeellä torilla - joten katsotaan että yhtään vahinkoa ei satu.

 

Mediaa on myös ilmoittautunut paikalle sekä lehdistä, radiosta ja muustakin. He haluaisivat saada jutut tehtyä aamupäivän aikaan, joten jos pohdit että kannattaako tulla paikalle aamulla vai vasta puolen päivän jälkeen - niin tulkaa mieluummin heti alusta.

Link to comment
Share on other sites

Nyt tarvittaisiin hieman apua. Ajoimme viime yönä vantaalta kohti tamperetta, kesken matkan kaasu hirtti kiinni. Jos joltakulta tänään paikalle tulevalta löytyisi ylimääräinen kaasuvaijeri jostain jemmasta niin ottaisitko mukaan. Tarkoitus olisi päästä vielä tänään kotiin.

Link to comment
Share on other sites

Asmu - löytyikö vaijeri eli pääsitkö kotiin?

 

Paikalla oli tosiaan 112 Miniä, 80-90 Classic Miniä ja loput uusia Minejä. Ja ilma oli lopulta mitä mainioin, vähän viileä muttei satanut pisaraakaan vettä. Torilla olleet Minit vetivät ohikulkijoita torille katselemaan autoja. Rata&Ralli autotkin (tai siis omistajat) sai kuulemma kertoa uteliaille autoistaan ja harrastuksesta...

Link to comment
Share on other sites

Hyvä että media heräsi, en löytänyt Aamulehdestä (netti-) mitään artikkelia, eikä koko tapahtumaa ollut tapahtumakalenteriinkaan asti päässyt :-/ Kuinkahan moni ajoi minillä keskustorin ohi ja kurvasi 'muuten vaan' paikalle? :)

Link to comment
Share on other sites

kiitokset järjestäjille,oli pitkästä aikaa ihan jees nähdä ministejä ja aikas paljon oli semmosiakin joita ei ole näkynyt vuosiin (vaikka en itsekään ole osallistunut muutamaan vuoteen tapahtumiin :-\ ) ja tietysti paljon sellaistakin kalustoa jota en ollut nähnyt ennen.

 

hyvin oli porukkaa liikkeellä ja vettäkään ei satanut,hyvä näin!

Link to comment
Share on other sites

Laza: Aamulehden toimittaja kävi juttelemassa ja oli paikalla kyllä. Ja tapahtuma oli ihan hyvin (kuvan kanssa) mainostettu Aamulehden perjantai liitteessä.

 

Ainakin yksi/kaksi ohimennyttä Miniä oli pysähtynyt katsomaan että mitä tapahtuu - sen sijaan puolisen tusinaa muuta (ei ministiä) kävi kertomassa että oli ohi ajaessaan nähnyt Minit ja kääntynyt vienyt auton parkkiin ja jalkautunut torille.

Link to comment
Share on other sites

Tervehys.

 

Perskules, kyl hyvää duunii on ihmiset pimeinä talvi-iltoina tallissa tehnyt! Hattua pitää nostaa. Hienoja minejä. Ja kiitos järjestäjille ja osallistujille tapahtumasta.

 

Monet otti melkoisesti fotoja tapahtumasta. Voisko joku laittaa niitä nettiin nähtäville ja linkin tänne?

 

-p

Link to comment
Share on other sites

Hienoja kuvia.

 

Tuo historian havinaa kuvasarja oli aika hyvä. Itsekin piti sellainen ottaa...mutta jäi ottamatta...

 

Virallinen vierailijamäärä oli 112 joka piti sisällä myös Torin viereiselle parkkipaikalle piilotetut Minit sekä tapahtuman purkuvaiheessa paikalle vahingossa ajellut Mini One.

Link to comment
Share on other sites

Hieno oli tapahtuma. Järjestelyt pelasi puhvettia myöten. Näki tuttuja jopa vuosikymmenten takaa.

Komeita Minejä laidasta laitaan!

Järjestelyporukan vaivannäköä ei sovi vähätellä. Tällainen aktiivisuus pitää touhun hereillä :)

Kelikin oli OK.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...