Jump to content

O: Smithsin mittareita


Purtsi

Recommended Posts

Tarvetta ois 2" Smithsin voltti- ja öljynpainemittareille. Oltava samaa sarjaa pyöreällä kromikehyksellä. Uusia saa kaupasta joten kalliita on turha tarjota :-)

 

040-7568164

purtsi(at)suomi24.fi

Link to comment
Share on other sites

Öljynpainemittareita ois nyt sitten jo kaks tarjolla :) Volttimittaria vaan ei ole vielä tullut vastaan. Katotaan mitä viikonloppuna tulee hankittua, kun pääsen erään ministin varastoja tutkimaan :)

Link to comment
Share on other sites

Toi Smithin volttimittari voi olla hiukan hankala löytää, omaani löysin taannoi joltain Triumph harrastajalta enää en muista missä Trumpassa volttimittareita oli.

Link to comment
Share on other sites

Uusia kyllä löytyy helpostikin ei sen puoleen (ebay), eli jos ei sopivaa käytettyä löydy, niin sieltä sitten. Ei kyl ole mitään muistikuvaa, että mistä aikoinaan oranssiin sen mittarin hommasin.

Link to comment
Share on other sites

Jahas, Sparesista sais tuon uuden volttimittarin hommattua kolmellakympillä. Ei paljoa siihen hintaan tarvitse käytettyä etsiä :) (ellei sitten oikeasti halvalla saa :)) ) Mutta lisätääs ostolistalle toinen mittari eli:

 

O: Smithsin 80mm rundikello, 7000 tai 8000rpm mittarilla. Periaatteessa voisin antaa vaihdossa samankokoisen Autometerin mittarin, se kun on vähän uudemman tyylinen eikä sovi oikein vaniin.

Link to comment
Share on other sites

itse myin jokunen aika sitten kyseisenmallisen kierroslukumittarin muutamalla kympillä,kangasalan rompetorilla oli samallainen mittari myynnissä 350e kysyin myyjältä että mistä moinen hinta se sanoi että ei tarvitse myydä halvemmalla kun tuolla hinnalla on ottajia ja on kuulemma oikea hinta mittarille (kyllä vanhat britti mittarit on arvossaan) :o

Link to comment
Share on other sites

kait niistä 60luvun orkinaali mittareista pyydetään ihan mitä vaan kun niitä ei saa enään kaupasta,esim mk1 cooperin alkuperäinen nopeus mittari briteissä myyty 500-750puntaan useempia,suomesta saa uustuotantona 200-300e mielestäni näillä mittareilla ei ole muuta yhteistä kuin ovat pyöreitä ;)

Link to comment
Share on other sites

Joo, on tosiaan hinnoissaan. Satkulla kyllä noita (kunnostettuja) olen myynnissä nähnyt ja toisinaan halvemmallakin. Muutama on mennyt just nenän alta. Ja saahan sitä pyytää, toinen asia on, että kuka maksaa kyseisen summan :)

 

Löysin sitten omista rojuista tuon öljynpainemittarinkin, oli vaan kolmessa osassa laatikon pohjalla ettei varmaan sen takia osunut silmään aikaisemmin. Ilmanpaineella testaamalla viisarikin värähti, ettei se ilmeisemmin täysin särki ole.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...