Jump to content

O: Smithsin mittareita


Purtsi

Recommended Posts

Jahas, Sparesista sais tuon uuden volttimittarin hommattua kolmellakympillä. Ei paljoa siihen hintaan tarvitse käytettyä etsiä :) (ellei sitten oikeasti halvalla saa :)) ) Mutta lisätääs ostolistalle toinen mittari eli:

 

O: Smithsin 80mm rundikello, 7000 tai 8000rpm mittarilla. Periaatteessa voisin antaa vaihdossa samankokoisen Autometerin mittarin, se kun on vähän uudemman tyylinen eikä sovi oikein vaniin.

Link to comment
Share on other sites

itse myin jokunen aika sitten kyseisenmallisen kierroslukumittarin muutamalla kympillä,kangasalan rompetorilla oli samallainen mittari myynnissä 350e kysyin myyjältä että mistä moinen hinta se sanoi että ei tarvitse myydä halvemmalla kun tuolla hinnalla on ottajia ja on kuulemma oikea hinta mittarille (kyllä vanhat britti mittarit on arvossaan) :o

Link to comment
Share on other sites

Joo, on tosiaan hinnoissaan. Satkulla kyllä noita (kunnostettuja) olen myynnissä nähnyt ja toisinaan halvemmallakin. Muutama on mennyt just nenän alta. Ja saahan sitä pyytää, toinen asia on, että kuka maksaa kyseisen summan :)

 

Löysin sitten omista rojuista tuon öljynpainemittarinkin, oli vaan kolmessa osassa laatikon pohjalla ettei varmaan sen takia osunut silmään aikaisemmin. Ilmanpaineella testaamalla viisarikin värähti, ettei se ilmeisemmin täysin särki ole.

Link to comment
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!

Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?

Kirjaudu sisään
×
×
  • Luo uusi...