Jump to content

Radio pätkii oudosti


karipv

Recommended Posts

No jopas..ihan yxkax alkoi 07-vuotisen Minin radio oudosti pätkimään. Ensin volume hiukan tippuu, sitten häviää kuuluvuus kokonaan aivan kuin asema ei olisi kohdallaan. Kun radion laittaa hetkeksi kiinni ja avaa, niin taas kuuluu muutaman minuutin aivan hyvin ja kohta taas ihan samoin elkein häviää kuuluvuus. Tämä tapahtuu kaikilla kanavilla. Antenni vaikuttaisi kyllä olevan kunnossa. Paatunutta radion kuuntelijaa tää tietysti riepoo melkoisesti. Mitäs nyt? :o

Link to comment
Share on other sites

Perhana,oiskohan omaan-08:n tulossa sama,vaimo valitteli että on radio oudosti lopettanu kuulumisen.Pistä Laakkoselle vikakysely.Os:anu.kettunen@laakkonen.fi.Ainakin minua neuvonut parissa huoltokyselyssä.

Link to comment
Share on other sites

Minin antenni on heikkolaatuinen, vakiopiiska ei kestä kymmentä autopesu irroitusta. Antennin sisällä oleva pultti jää helposti katon naarasosaan kiinni ja tulee kierrettyä metallin ympärillä olevaa muovikuorta auki jolloin antenni menee rikki ja johto poikki. Muruset katolla kertovat kaiken. Muovi ilmeisesti hapristuu talvella, koska itsellä meni kevään korvilla rikki.

 

Kannattaa testata toisella piiskalla ja ostaa seuraava piiska muualta kuin minin tiskiltä. Laittaa vaikka opelin tms. kumipiiskan tilalle. Todennäköisesti on puolet halvempi ja parempi.

Link to comment
Share on other sites

Kävin hakemassa Motonetistä erään saksalaismerkin antennin. Hintaa taisi olla 14.5 €. Johan alkoi radio taas kuulumaan, joten vika oli sittenkin antennissa. Kyllä on taas iloista ajella, kun poppi soi! O0

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...