Jump to content

Radio pätkii oudosti


karipv

Recommended Posts

No jopas..ihan yxkax alkoi 07-vuotisen Minin radio oudosti pätkimään. Ensin volume hiukan tippuu, sitten häviää kuuluvuus kokonaan aivan kuin asema ei olisi kohdallaan. Kun radion laittaa hetkeksi kiinni ja avaa, niin taas kuuluu muutaman minuutin aivan hyvin ja kohta taas ihan samoin elkein häviää kuuluvuus. Tämä tapahtuu kaikilla kanavilla. Antenni vaikuttaisi kyllä olevan kunnossa. Paatunutta radion kuuntelijaa tää tietysti riepoo melkoisesti. Mitäs nyt? :o

Link to comment
Share on other sites

Perhana,oiskohan omaan-08:n tulossa sama,vaimo valitteli että on radio oudosti lopettanu kuulumisen.Pistä Laakkoselle vikakysely.Os:anu.kettunen@laakkonen.fi.Ainakin minua neuvonut parissa huoltokyselyssä.

Link to comment
Share on other sites

Minin antenni on heikkolaatuinen, vakiopiiska ei kestä kymmentä autopesu irroitusta. Antennin sisällä oleva pultti jää helposti katon naarasosaan kiinni ja tulee kierrettyä metallin ympärillä olevaa muovikuorta auki jolloin antenni menee rikki ja johto poikki. Muruset katolla kertovat kaiken. Muovi ilmeisesti hapristuu talvella, koska itsellä meni kevään korvilla rikki.

 

Kannattaa testata toisella piiskalla ja ostaa seuraava piiska muualta kuin minin tiskiltä. Laittaa vaikka opelin tms. kumipiiskan tilalle. Todennäköisesti on puolet halvempi ja parempi.

Link to comment
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!

Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?

Kirjaudu sisään
×
×
  • Luo uusi...