Jump to content

Cooper S 2005


Peter_lin

Recommended Posts

Avataan nyt tämä alue sitten.

 

Omaan on tehty jotain pieniä muutoksia oston jälkeen. Suhteellisen hyvin varusteltuun autoon on tähän mennessä päivitetty alusta (Bilstein/Kelleners Pss9), vanteet (Oz Superleggera 7x18"), renkaat (Pirelli Pzero Nero) ja pakoputkisto (kelleners/Eisenmann). Tehoa hankittaneen jossain vaiheessa. Seuraavaksi päivityslistalla on jarrupalat (ebc:tä kokeillaan ensin) ja jarrunesteet. Modifikaatiot on tehty lähinnä radalla pörräämista varten, mitä ei ole kyllä hetkeen tullut harrastettua. Normi ajoon alusta on liian kova ja epämukava, mutta ei se mitään haittaa :) Auto näyttää nykykuosissaan huomattavasti paremmalta kun aikaisemmin.

 

Kuvia alku/tämänhetkisestä tilanteesta löytyy:

http://peterlin.1g.fi/kuvat/mini

Link to comment
Share on other sites

  • 2 viikkoa myöhemmin...
saundit on ookoo. Sisälle ei paljoa lisää kuulu, sellanen sopivan kumea mörinä. Itse asiassa tänään tuli toiset kun noi ei oikein meinaa ""istua" kunnolla.

 

Tutkin uuden putken kuvia ja heräsi mielenkiinto, että miten ne meni paikoilleen ? Ei muuten, mutta jotenkin noi putket on vaimentimeen nähden oudossa kulmassa. Ainakin originaali putki menee hiukan erityyliin ...

Eikun nyt mä hokasin, kuvasta uupuu yks käyrä, ainakin siltä tuntuu kun vertaa ässän omaan.

 

Voisin muutaman projekti kuvan lisätä tonne mini2-karreriaan, jos vaan saa. Siellä kun on pulaa näistä tekniikka kuvista.

 

P.S. projekti juomat on ainakin hankittu  ;D

Link to comment
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!

Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?

Kirjaudu sisään
×
×
  • Luo uusi...