Jump to content

tth78

Jäsenet
  • Viestit

    44
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Days Won

    2

Reputation Activity

  1. Thanks
    tth78 reacted to karvalakki in Mini Countryman Hybrid   
    Ymmärrän kyllä tympääntymisesi. Ei tuollainen peli vetele.
  2. Haha
    tth78 got a reaction from Kirurgi in Mini Countryman Hybrid   
    Ei sovi yleistää, ei tässä muusta ole kyse kuin bmw:n osaamattomuudesta polttiksien suhteen…
     
    1984 tuli e30 sarjaan nelisylinterinen bensamoottori, jossa ongelmana öljynpaineella toimivan nokkaketjun kiristimen jumiminen.
     
    Sama ongelma löytyy vielä 2017 4 syl dieselistä…Tuo ongelma on seurannut nelisylinteristen eri variaatioissa yli 30v ajan…
  3. Like
    tth78 got a reaction from LeTiss in Mini Countryman Hybrid   
    Akussa on ”jemmassa” virtaa. Omaan 7,6kWh akkuun en koskaan ole saanut ladattua 6,3kWh enempää ja tuostakin osa mennyt varmasti lataushäviöihin.
     
    Järkevin lienee ajaa mummoasetuksilla. Itse ajan sportilla, niin saan akkuun virtaa aamun esilämmitykseen kun as oy:ssä ei saa ladata autoa.
  4. Like
    tth78 got a reaction from LeTiss in Mini Countryman Hybrid   
    Luistonestoa kun painaa kerran, aktivoituu dtc mikä sallii takarenkaille lievää lipsumista mut etupää pysyy tiukasti tiessä.
     
    jos laittaa max ev drive niin mini käyttäytyy kuin takavetoinen jos kaasua painaa maltillisesti, että viisari pysyy keltasten palkkien päällä.
     
    jos tuota nappia painaa yli 10s lähtee estot pois ja polttis pysyi pakotettuna päällä ja sitten on korkeimman hallussa, miten tuo käyttäytyy kun ensin puskee kuin etuvetoinen, sitten yliohjaa kuin takavetoinen ja lopulta mennään nelipyöräluisussa…
     
    tuli jääradalla testattua viime talvena…
     
    Tuo sähköinen takaveto on hyvä apu, mutta leikkiessä ärsyttää sen viive ja siten auton epäjohdonmukainen käytös nelivetoiseksi.
  5. Like
    tth78 got a reaction from Igor in Mini Countryman Hybrid   
    Nokat ja nostajat menivät vaihtoon, auton myynyt liike maksoi 50% ja Mini goodwillina 50%. Oli parin tonnin remppa

  6. Sad
    tth78 got a reaction from karvalakki in Mini Countryman Hybrid   
    Kuluttaa se, ellei johdosta tule 3,6kW teholla sähköä. Itsellä ei ole latausmahdollisuutta kotona. 10v ajan olen polttista lämmittänyt tolpasta 1600W-1800W teholla ja tolpasta saa auton imuroida vastaavalla teholla, mutta lataushybridin lataus 1300W on kuulemma paloturvallisuusriski... Ei sitten esilämmitetä tai latailla, näin kaupungin vuokrarivitalossa yhdenvertaisuus toteutuu...

    Veikkaan, että yhtiöllä on intressit ajaa ihmiset eli minut käyttämään toista noista uusista latauspaikoista, joissa virtaa saa 10A sulakkeen takaa, kun lämpöpaikoista saa 8A. Voisihan tuota kieltämättä harkita, mutta autopaikan hinta on 6x lämpöpaikan hinta ja koska tulee virtaa vain noin niukasti, tarkoittaisi se, että saa akullisen ajettua päivässä. Etätyöläisenä ajan 2x viikossa, joten ajan hybridinä ja latailen asiointien yhteydessä milloin voin.
×
×
  • Luo uusi...