Jump to content

JariV

Jäsenet
  • Viestit

    41
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Days Won

    1

JariV last won the day on 30. Joulukuuta 2018

JariV had the most liked content!

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

Toiminto on estetty, eikä se näy muille käyttäjille.

JariV's Achievements

  1. Tarvitsisi penkit kyseiseen peliin, värillä ei niin väliä kunhan olisi ok kuntoiset/ istumakuntoiset. Lahdessa olisi tarve 0445565665/Jari
  2. JariV

    Mini 1000 vm. 1978

    Minä kanssa joskus taistelin tuon kaasuvaijerin takertelun kanssa ja kaikkea tuli kokeiltua ja lopulta omassa sain tuntuman paremmaksi hiukkasen palautin jousta venyttämällä.
  3. Huonot löytyy! torissa myynnissä!
  4. Morjesta! Löytyykö sinulta vielä vanhoja mini esitteitä? Löytyykö sellaisia jotka aukeavat "lakanaksi"? -Jari 0445565665

  5. Näin oli tarkoitus, siis korjata. Mutta jarrupaineen varoitinanturi meni poikki ja moista kun ei enää valmisteta eikä tunnu mistään saavan niin käytettyä sylinteriä etsin jossa anturi olisi paikoillaan.
  6. Ostaisin kuvanmukaisen -79 vuoden minin jarrupääsylinterin. Tarve olisi myös kytkimen pääsylinterin männän työntötappi hässäkälle (polkimeen kiinni tuleva), millä nimellä sitä nyt kutsutaankaan. 0445565665/Jari
  7. JariV

    Mini city

    Osaisiko joku antaa vinkin mistä löytäisin jarrupaineen varoitinanturin 2-piiri, jarrupääsylinteriin?
  8. JariV

    Mini city

    Minäkin huvikseni värkkäilin ja porasin reiän ja M2 pultilla lipare yhteen ja liimaa väliin. Ihmeen hyvin onnistui poraus keskelle.
  9. JariV

    Mini city

    Siis tilasin tuon propun liikkeestä joka täälläkin mainostanut. Tilaukseen laitoin että löytyykö vastaavalla kierteellä M18 koossa joka on alkuperäisessä ja sellainen piti löytyä. Vaikeasti selitetty. Laitan tuon vanhan pultin joka siinä olikin ja asia ratkaistu.
  10. JariV

    Mini city

    Olisiko jollain laittaa kuvaa takakelkan takakiinnityksen kohdasta alta? Millaisen korjauspellin tarvitsen. Eikö siinä ole pari peltiä päällekkäin/vahvikkeena.
  11. JariV

    Mini city

    On sitä ennen vanhaan oltu kekseliäitä:) En ole putkisokkaan koskenut varmaan entinen omistaja laittanut vaan valeeseen kiinni jos ollut irti ja peräkopan mutterikin valmiiksi puuttunut.
  12. JariV

    Mini city

    Kuuluuko tuo moottorin alatukivarsi olla tuollainen vai onko sen joku hitsannu yhteen?
  13. JariV

    Mini city

    Akku tarvisi ostaa kun ei tullut mukana minkäänlaista ja kun noita mittoja katselee niin yleensähän nuo ovat alhaalta kiinnitettäviä niin onko se lipare laskettu mittoihin mukaan? onko joku lähiaikoina käynyt akkuostoksilla. Kärkkäinen lahdessa tarjoaa edullista carbon 60AH mitoiltaan 245x175x175 hintaan 39.90. Ei se akkukotelon leveys ole paljoa päälle tuon 175 et mahtuuko.
×
×
  • Luo uusi...