Jump to content

Mikko Koivusalo

Jäsenet
  • Viestit

    90
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Days Won

    2

Mikko Koivusalo last won the day on 5. Lokakuuta 2023

Mikko Koivusalo had the most liked content!

Tietoja käyttäjästä Mikko Koivusalo

  • Syntymäpäivä 06.09.1984

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.ralliseiska.suntuubi.com/

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Sijainti
    Ylistaro
  • Autotalli
    Mini 1000 -78
    Lada 21051 -89
    Fiat 127 gr.2 -79
    Hopeasiipi deluxe mm4 -59
    Tunturi Break -86

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

Toiminto on estetty, eikä se näy muille käyttäjille.

Mikko Koivusalo's Achievements

  1. Kuvien mukainen nahkainen suojapussi Minin käsijarrun päälle. Engelsmanni toimitti väärän värisen joten tuolle ei ole itsellä käyttöä. Olisko 20€ sopiva hinta. Löytyy Ylistarosta, mutta posti kuljettaa tai kulkeutuu mukana myös Mobiliaan tai CMS lahteen. 040-5950549/ Mikko.koivusalo@gmail.com
  2. Ei mitään, eikö tuollainen jostain aikanaan löydy.
  3. https://drive.google.com/file/d/1CHRu93jn22TFaR-jgSIIKcqqoLJzaeGI/view?usp=drivesdk Mini otettu taas ajoon.
  4. Hei. Tarvetta olisi kuljettajan puolen, vasen, veivattavalle sivulasille. Pitäisi olla hyväkuntoinen. Naarmuinen löytyy jo omasta takaa. Tarve Ylistarossa. 040-5950549 / Mikko.koivusalo@gmail.com
  5. Ehtikö kuukauteen tulla 650km. Mini kun valmistui vasta Lokakuulla. Ajettavaksi tuo on tehty.
  6. https://drive.google.com/file/d/1WB8nqvcQi3hBj24yXhEK0OoyXFdbjA6L/view?usp=drivesdk Pariin vuoteen ei tästäkään ole tullut kirjoiteltua. Auto on nyt viimeinkin kilvissä ja ajossa. Sopivasti kun ajokausi on päättymässä.
  7. Eipä ole hetkeen tullut päiviteltyä mutta eipä täälä juurikaan ole mitään tapahtunutkaaan. ulkoa alkaisi olemaan hyvällä mallilla, seuraavaksi sisustan ja moottorin kimppuun.
  8. Kiitoksia, eikö ne tuolta selviä. En oo ehtinyt tehdä pääsylinterille mitään.
  9. Minkälainen järjestys on noilla minin kattoverhoilun kiinnityspuikoilla? En sitten tajunnutn kuvata niitä ennenkö purkasin kattoverhoilun.
  10. Eivät vain meinaa lähteä. No, pitää jatkaa yrittämistä. Itse auton kokoonpano etenee hitaasti mutta varmasti. Jos ensi kesänä liikkuisi jo omin voimin.
  11. Sylinteri on tuota alempaa mallia, pyöreällä säiliöllä. Sokka on otettu pois(nro. 16?),ymmärtääkseni pitäisi nyt purkautua, mutta ei vain halua purkautua.
  12. No joo, projekti olis kasausvaihees. Jarrut on muuten käyty läpi, pääsylinteri pitäis vielä rempata. Pitäiskö tuon alkuperäisen pääsylinterin(kaksipiirinen) purkautua kun sieltä sisältä ottaa sen sokan pois? Kaks sylinteriä on nyt pöydällä, eikä kumpikaan suostu purkautumaan.
  13. Voin ottaa kuvia illalla. Olikohan minisparesilta kun tilasin palmiin sarjan, jossa oli c-pilareihin pellit ja tuonne selkänojan takpellin ja peräkontin pohjan kulmaan palat joihin tulee lukot kiinni.
×
×
  • Luo uusi...