Jump to content

Mikko Koivusalo

Jäsenet
  • Viestit

    90
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Days Won

    2

Käyttäjän Mikko Koivusalo kaikki viestit

  1. Kuvien mukainen nahkainen suojapussi Minin käsijarrun päälle. Engelsmanni toimitti väärän värisen joten tuolle ei ole itsellä käyttöä. Olisko 20€ sopiva hinta. Löytyy Ylistarosta, mutta posti kuljettaa tai kulkeutuu mukana myös Mobiliaan tai CMS lahteen. 040-5950549/ Mikko.koivusalo@gmail.com
  2. Ei mitään, eikö tuollainen jostain aikanaan löydy.
  3. https://drive.google.com/file/d/1CHRu93jn22TFaR-jgSIIKcqqoLJzaeGI/view?usp=drivesdk Mini otettu taas ajoon.
  4. Hei. Tarvetta olisi kuljettajan puolen, vasen, veivattavalle sivulasille. Pitäisi olla hyväkuntoinen. Naarmuinen löytyy jo omasta takaa. Tarve Ylistarossa. 040-5950549 / Mikko.koivusalo@gmail.com
  5. Ehtikö kuukauteen tulla 650km. Mini kun valmistui vasta Lokakuulla. Ajettavaksi tuo on tehty.
  6. https://drive.google.com/file/d/1WB8nqvcQi3hBj24yXhEK0OoyXFdbjA6L/view?usp=drivesdk Pariin vuoteen ei tästäkään ole tullut kirjoiteltua. Auto on nyt viimeinkin kilvissä ja ajossa. Sopivasti kun ajokausi on päättymässä.
  7. Eipä ole hetkeen tullut päiviteltyä mutta eipä täälä juurikaan ole mitään tapahtunutkaaan. ulkoa alkaisi olemaan hyvällä mallilla, seuraavaksi sisustan ja moottorin kimppuun.
  8. Kiitoksia, eikö ne tuolta selviä. En oo ehtinyt tehdä pääsylinterille mitään.
  9. Minkälainen järjestys on noilla minin kattoverhoilun kiinnityspuikoilla? En sitten tajunnutn kuvata niitä ennenkö purkasin kattoverhoilun.
  10. Eivät vain meinaa lähteä. No, pitää jatkaa yrittämistä. Itse auton kokoonpano etenee hitaasti mutta varmasti. Jos ensi kesänä liikkuisi jo omin voimin.
  11. Sylinteri on tuota alempaa mallia, pyöreällä säiliöllä. Sokka on otettu pois(nro. 16?),ymmärtääkseni pitäisi nyt purkautua, mutta ei vain halua purkautua.
  12. No joo, projekti olis kasausvaihees. Jarrut on muuten käyty läpi, pääsylinteri pitäis vielä rempata. Pitäiskö tuon alkuperäisen pääsylinterin(kaksipiirinen) purkautua kun sieltä sisältä ottaa sen sokan pois? Kaks sylinteriä on nyt pöydällä, eikä kumpikaan suostu purkautumaan.
  13. Voin ottaa kuvia illalla. Olikohan minisparesilta kun tilasin palmiin sarjan, jossa oli c-pilareihin pellit ja tuonne selkänojan takpellin ja peräkontin pohjan kulmaan palat joihin tulee lukot kiinni.
  14. Ei täs nyt ensimmäistä autoa olla tekemässä, en meinaa polttaa maaleja. Sisällä on jotain pieniä viimeistelyjä, lähinnä lattiassa.
  15. Sen takia että ulkopuolelta oli jo maalauskunnos, sisältä ei. Tuolla järjestyksellä maalari pääsi töihin eikä tullut odottelua. Nyt isä saa touhuta ulkokuoren kans ja mä saan rauhas viimeistellä sisustan hitsausta.
  16. Pohjamaalissa. Edessä pirusti hiomista ja sisällä vähän viimeistelyä ennenkö sinnekin pääsee vetelemään pohjamaalia.
  17. Joo, ei oo sattunu meidän autoon tuollaisia peltejä. Vaikka kuvia ei nyt olekkaan laittaa tänne, niin töitä on silti tehty. Hitsaukset alkais olla loppusuoralla. Maalari on jo pikkuhiljaa pintatöitäkin aloitellut. Ei nyt välttämättä vielä ensikesäksi ajoon, mutta jos viimeistään seuraavaksi.
  18. Jep. No, ei tämä edelleenkään aivan pahalta vaikuta. Kynnykset, raitisilmaputkien ympärystät, taka-akselin kiinnikkeet edestä ja takapyörän koteloihin pari paikkaa. Jos oikein nätisti menisi, niin tammi-helmikuun vaihtees vois päästä pohjatöihin.
  19. Kempis on lanka palanut ahkerasti joulun pyhinä. Yhtä ja toista ylläriä on löytynyt. Onko nämä minit aina näin mätiä? Vielä ennen uuttavuotta pitäis nostaa grilliin kiinni että pääsee pohjaankin kunnolla käsiksi.
  20. Sama homma tuos omas projektis, - 77 mini ja apukuskin lattia uusittu edellisen sepän toimesta. Pitää hakata numero uusiksi.
  21. No nyt tämä oikeasti etenee, purkaminen on loppusuoralla ja kasa peltiosia tilattu. Alkaa tästäkin korista paljastua kaikkia mielenkiintoista. C-pilareihin hommasi joskus pellit turvavöille, saa edes hieman suojaa takapenkkiläisille.
  22. Noniin, vihdoin ja viimein miniprojekti nytkähti oikeasti eteenpäin. Mini on nyt omas tallis. Koppaa pitäis vähä hieroa, maalit pintaan ja tekniikka kasaan. Ehkä tämäkin nyt tästä.
  23. Mihinkäs täs on taas puolen vuotta kadonnut... No, kansi on kunnostettu, kaikki uutta, nyt ainakin on iskus... Kannessa oli näköjään jo valmiiksi vakio tonnisen imuventtiili pakoventtiilinä ja tonnikolmesatasen pakoventtiili imuventtiilinä, nämä korvattiin vastaavilla uusilla ja samalla kantta vähän siistittiin... Elikkä otetaanpa pikkuusen uusiksi kysymystä männistä. Sopiiko nämä 998 koneeseen myytävät tasalakiset männät suoraan vakio kiertokankeen ja onko sellaisien laittamisella mitään autuutta muuten lähes vakioon koneeseen...? Ajatuksena olis hieman nostaa puristussuhdetta ja sitäkautta helpottaa liikkumista nykyliikentees... Ja jos tuollaiset laittaa niin millaisen nokan nuo haluais kaverikseen, vakio kaasarilla, vakio pakosarjalla ja vähän siistityllä kannella...? Ja tosiaan koppa on päästömitattavaa mallia, aiheuttaako tälläinen pieni hifistely siihen mitään ongelmaa...? Esim.tälläset männät:
×
×
  • Luo uusi...