Jump to content

MikaL

Jäsenet
  • Viestit

    14
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Days Won

    1

Käyttäjän MikaL kaikki viestit

  1. Hienon olet tehnyt!!! Onnittelut Omaani r53seen tein suunnilleen vastaavan projektin siten että kaikki laitoin mahdollisimman hyvin piiloon. (Toki pienemmällä budjetilla) Mankan vaihdoin myös hirmu työn jälkeeen 2din soittimeksi. Mutta radion kuuluvuuden kanssa on edelleen isoja ongelmia. Onneksi nettiradio on keksitty.. Olisiko sulla vinkkejä radion kuuluvuuden parantamiseksi? Nyt jo karsittu alkuperäiset osat pois ja laitettu hiukka pidempi antenni vahvistimella.
  2. MikaL

    MINIn vanteet

    225/40-18 Ja tykkään todella paljon... Pikkusen raapii kiinni kuormalla. Vanteiden ETstä en tiedä. Veikkaan että aika pieni. 35? Vanteet oli ajamattomat mutta käytetyt.
  3. Jos otsikon mukaista lippaa löytyis niin saa tarjota vaikka privalla. Tai sposti mika.t.laakso(at)gmail.com P.s ja parempi välijäähy hakusessa..
  4. MikaL

    Kytkinrempasta...

    Mulla ei vielä ole Mineistä ihan hirveästi kokemusta... Mutta yleisesti muista merkeistä kyllä. En ota kantaa tuohon kytkin hommaan itse muutaman kerran olen taistellut ja kyllä ne ovat kovien taistelujen jälkeen ilmaantuneet. Tsemppiä siihen.. Mutta tuohon vikakoodi asiaan. Eikös tuo koodi ole laihasta seoksesta siis? Tässä muutama ajatus: Pakoputken vuoto voi sekoittaa lambdan? Ahtovuoto? Pystyykö imupuolen paineistaa ja kuuntelee vuotoja? Fairy vedellä samalla tutkiminen? Onko letkut oikein? Ettei vuoda sitä kautta? (Siis eri letkut jotka ovat imupuolella kiinni?) Eihän bensan paine ole tippunut? Yleensähän auto menee vara/hätä tilaan jos flekti jää pyörii. Auto ikäänkuin olettaa jonkun syyn takia käyvän kuumana. Youtubesta löydät myös vinkkejä tuolla vikakoodilla.
  5. MikaL

    R53 JCW -04 ostoaikeissa

    Jos vika on sama, niin sain tällä niksillä hyvin pelaa. 5min juttu
  6. MikaL

    R53 -05 randon kysymyksiä

    Kiitos. Laitan Larpalle privaa ja lähetän sen sitten sulle.
  7. MikaL

    R53 -05 randon kysymyksiä

    Mittasin sen Khaton laittaman linkin perustella ja mulla oli vakio. 65mm. Ebaystä meinaan tilata sen -17% kavsin pulleyn ja hihnan. Pientä fixausta tullut autolle jo tehtyä: (Suomen kilpiin jumppa) Lohkis. Penkin lämppäri ja kun tuntu hiukka huonosti musiikki kuuluvan niin, kaivoin vanhan 10" cervin subbarin ja asensin sen takaluukun pohjan alle. 18" vanteet (kokona ei ehkä paras valinta, mut siistin näköset) Nyt laitan vielä ostamani 2din soittimen 1din soittimen tilalle. Olen ollut autoon äärimmäisen tyytyväinen.. ajo ominaisuuden tosi hienot. Olisiko jollain lainata sitä pulleyn vaihtotyökalua? (tai pientä korvausta vastaan auttaa asennuksessa etelä Suomessa) Vielä kun keksisin miten saisin helpolla asennettua vakionopeuden säätimen? MikaL
  8. Näin että jenkkilässä ovat asentaneet 1din soittimen tilalle hiukan älykkäämmän 2din soittimen. Onko kukaan suomessa tehnyt? Ja oisko kellään mitään vinkkejä? Valmis pidekerauta tms. Hjälp.. Tossa se jenkki projekti. http://www.northamericanmotoring.com/forums/navigation-and-audio/235200-r53-double-din.html Kiitos.
  9. MikaL

    R53 -05 randon kysymyksiä

    Kiitti Khato, näinkin ton taulukon, mutten tajunnut mitä se tarkoitti..... Mä kävin tolla Volvolla joensuussa ajamassa mailin vedon (-05 secondRunnilla) Ja siinä aquamisti piti imulämmöt aika hyvin kurissa. Sen suunnilleen 20 astetta tiputti, tosin mulla oli myös kiinacooleri keulilla. En usko myös että se ratkaisu radalla mikää hyvä on mutta tommosessa pikkuneppailussa varmaan ihan ok. Ainakin kokeilemisen arvoinen Igor? Jos laittaa Minin deekikselle (e85) niin vaatiiko eri softan ja isommat suuttimet? Ja lähteekö talvella kylmällä käyntiin?
  10. MikaL

    R53 -05 randon kysymyksiä

    Voisiko joku vielä mitata vakion ja -17% pulleyn halkaisijan? Tossa autossa on ihmeen paljon voimaa ja kun on tuontiauto ja rekisterikilven taustassa lukee viripajan nimi niin herää epäilys että ko.pyörä on jo vaihdettu. Kiittäen ja kumartaen:MikaL
  11. MikaL

    R53 -05 randon kysymyksiä

    En vielä tunne Minin tekniikkaa niin hyvin... mutta Volvossa ahtovuodot löytyi helposti siten että ilmaputkesta laittoi pienellä (max 2bar) paineella ilmaa koneeseen ja sitten tarvittaessa öljykorkista päästi suurimmat paineet pois. Sitten kokeilin kuunnella lääkärin stetoskoopilla (ilman sitä päätä) että mistä suhina kuului. Tai sitten suihkutin laimeaa fairyliuosta mahdollisiin paikkoihin niin kuplinta paljasti paikan. Kaikista Veemäisin oli jos oli "sisäinen veren vuoto" eli bybassissa oli kalvo rikki tai metallisessa töhnää välissä jolloin turbon paine puolelta ahdot karkasivat imuputkeen takaisin ja ulkoisesti vuotoja ei ollut.. Mulla on jäänyt yli yksi aqvamistin s1 vesi/metanoli ruisku.. voisin kokeilla sitä Minissä rullan vaihdon jälkeen että josko se riittäisi pitämään ahtolämmöt paremmin kurissa, ilman coolerin vaihtoa. Volvossa se laski ahtolämpöjä 23astetta(gt3071 1.65bar) Suihkutin pissapojan nestesäilöstä raakaa HongKongin metanolipohjaista lasinpesunestettä. Pitäisi vielä etsiä joku perus väyläloggeri millä voisi logata seoksen, ennakon ja ahtolämmön. Niin saisi jotain faktaa. Saattaapi olla että tarvitsen joltain lainaan sen hihnan irroitustyökalun keväämmällä..
  12. MikaL

    R53 -05 randon kysymyksiä

    Kiitos Igor vastauksista, hieno peli sulla. Siis ymmärsinkö oikein ettei edes softaa tarvitse vaihtaa?? Vain rulla ja lyhyempi hihna?? Mistä hihna ja rulla? Mikä prosentti olis ok? Onko kukaan laittanut ko autoon itse moottorinlämmittimen? Hankin juuri paketin ja tutkailen juuri sen asennusta.. Kaikki vinkit olis tervetulleita.
  13. MikaL

    R53 -05 randon kysymyksiä

    Iso kiitos vastauksista. Pitänee ottaa suoraan yhteyksia BMW jälleenmyyjään niissä päivävalo asioissa. Mulla on Volvossa Quiafen lukko (torsen tyyppinen) ja sen olisin Miniin myös halunnut. (Asennutin sen silloin joskus) Tällä kertaa se asennus oli tarkoitus tehdä itse. Vahva epäilys on että autossani on chippi ja rullan vaihto jo tehty. Voin sen kyllä penkittää, mutta onko joku helppo keino katsoa onko rulla vaihdettu? Entä jos vaihdan worksin suuttimet, sen rullan, Ilmanoton ja putkiston, niin löytyykö jostain valmista softaa vai kannattaako se taas käydä teettämässä? Entä kytkimen kesto? (Volvossa kun tehot meni yli 300 niin kytkin alkoi luistaa/vaihtoon ja kun tehot meni yli 400 niin kiertokanget meni mutkalle/Vaihtoon..) Mitkä on Minin tiedossa olevat "sulakkeet"? (eli mitä hajoo kun tehot nousee?) Ei ole tarkoitus virittää autoa sen kummosemmin, mutta helpot "irto hevoset" olisin mielelläni ottanut pois.. Onko jotain hyvää pajaa täällä etelä suomessa jota voisitte suositella yleisesti huoltojen tekemiseen? (sen verran laiskaksi tullut etten ihan kaikkea jaksa itse ruuvata..) Penkin lämppärin juuri asensin ja se oli onneksi suht helppo homma.
  14. MikaL

    R53 -05 randon kysymyksiä

    Tuoreena Cooper S 05 auton omistajan olis muutama mieltä askartava seikka... 1) mitä eroa on tarkalleen -05 works ja S versioiden välillä? Eli millä tehon nousu on tehty? 2) netistä löytyy ohjeita tasauspyörästön lukon asentamiseksi ko autoon. Mutta kuinka iso homma on itse laatikon irroittaminen? 3)Miten saan tai missä pystyn ohjelmoimaan päivä valot? (Toin auton siis juuri) 4)Millä softalla ja palikoilla pääsee Miniin hiukka syvemmälle kuin vain vikakoodien kuittaus? 5)Karalan lastu tupsahtaa koneeseen maanantaina.. kokemuksia? Kestääkö kytkin? Tms. Itselläni on paljonkin kokemusta Volvojen virittämisestä mutta Mini on uusi suloinen tuttavuus... T;MikaL/Nummela
×
×
  • Luo uusi...