Jump to content

Pave

Jäsenet
  • Viestit

    23
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Days Won

    1

Reputation Activity

  1. Like
    Pave reacted to Jarge in Jargen Mini Cooper S (äänieristys, kevythifistys, ahdinhommaa)   
    KAVSin pakettia odotellessa ahdin huolleltu ja tulinpa tilanneeksi uuden vesipumpunkin ettei tuonne ahtimelle tarvii sit kaivautua enää uudestaan. X8R Limitediltä tilatussa huoltokitissä oli kaikkea tarpeellista kuten kampiakselin asentotunnistimen ja mittatikun putken tiivisteet, joten samalla päästiin eroon kohtuullisesta öljyvuodosta 👍
    KAVSin paketti saatiin perjantaina iltapäivästä haltuun joten homma pääsi jatkumaan. Valmiiksi huollettuun ahtimeen siis KAVSin -17% pulley kiinni ja lyhempi remmi paikolleen ja romut kiinni autoon. Kirsikaksi kakun päälle tuli pudotettua KAVSin isompi cuuleri.
    Nesteet koneeseen ja ilmaus - auto päiväksi liikennekäyttöön jotta sai pienen testilenkin ja samalla siirrettyä auton uudelle tilavammalle harrastetallille!
    Kyllä muuten oli mukavasti vetoja, on kyllä helppo viritys tää pulleyn vaihto!
    Kevättä vaan uupuu, valkoista sotkuakin pukkas illasta lisää (facepalm)

     


  2. Haha
    Pave reacted to Jarge in Jargen Mini Cooper S (äänieristys, kevythifistys, ahdinhommaa)   
    Toyo Proxes Sportit väännetty vanteille ja toiselle puolelle autoo tuli testattua fitmenttiä. Lauluntekijän sanoin ”hyvält näyttää niinku kuuluuki”
     






     
    Nyt vaan ku poistuis tuo valkoinen sotku auton ympäriltä 😂
  3. Like
    Pave reacted to Jarge in Jargen Mini Cooper S (äänieristys, kevythifistys, ahdinhommaa)   
    Kyllä näihin Mineihin kyllä aina vähän innostuu, toki kaikki harrasteautot on ihan sama: kiva laitella minttiin kuntoon ja kesän tullen ajella eri tapahtumissa 👍
    Mini tarina sai viime viikolla vähän jatkoa kun JDM_vanteet_tampere instakauppiaan päivitykseen putkahti mageannäköistä kesäkenkää. Harkinta-aika jäi äärimmäisen lyhyeksi ja vanteet oli pakko kotiuttaa…
    Tänään ehti viimeinkin vähän mallailla, näyttäis kyl omaan silmään miellyttävältä

    Nyt vaan laadukasta kesäkumia päälle ja puut hiirenkorville niin kuulostais Minikesälle ☀️
  4. Thanks
    Pave reacted to skithund in Foorumin päivitys ja muutto 2022 edition   
    Hei
    Kuten jotkut saattoivat huomata n. viikon ajan olleesta ilmoituksesta, että MINI² foorumista sammuivat valot ja meikämandariini lopettaa ylläpitohommat tämän osalta jollain aikavälillä.
    Foorumi on siirretty "sellaisenaan" Mini-klubin haltuun ja muuttanut nimensä "Mini Club Flying Finns foorumi":ksi. Kaiken pitäisi toimia aivan kuten ennenkin, mutta jotain pikku viilailtavaa vielä löytyy mm. tärkeiden asioiden, kuten logokuvan osalta.
    Joten tervetuloa uudelle vanhalle foorumille 😉
  5. Like
    Pave got a reaction from next in O: R53 alkuperäiset vanteet r85 S 17"   
    Täällä taitaa olla tuollaiset. Auton mukana tuli.... jäänee itselle turhiksi.
    Tosin en tiedä kuinka hyvä vaihtoehto sinun tarpeisiin... on kuitenkin ihan hyvässä kunnossa ja kumitkin vielä päällä... 🙄
  6. Like
    Pave reacted to Esko in N14 imukanavien puhdistus.   
    Googlasin kanssa viime talvena, että kuka tekisi. Lopunperin tein omaan tuon itse eli hommasin pähkinärouheet ja puhallusvehkeet löytykin jo omasta takaa. Periaatteessa voisi talvisaikaan korvausta vastaan tehdä muillekin, jos tarvetta. Samalla on hyvä uusia noi imusarjan tiivisteet. Ei montaa euroa maksa ja löytyy tarvikkeena Victor Reinzilta.
×
×
  • Luo uusi...