Jump to content

Cooperhead

Jäsenet
  • Viestit

    13
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Days Won

    1

Cooperhead last won the day on 9. Joulukuuta 2014

Cooperhead had the most liked content!

Tietoja käyttäjästä Cooperhead

  • Syntymäpäivä 11.11.1974

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Sijainti
    Iloinen Itä-Suomi

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

1 280 profiilin katselua

Cooperhead's Achievements

  1. Cooperhead

    Vikakoodeista

    No niin. Nyt tuli sitten vuorostaan koodit... Lisäksi auto tuntuu nykivän vähän. P2626 P2414 Eli onkohan nyt happitunnistin mennyt tai mahdollinen kontaktivika?
  2. Cooperhead

    Vikakoodeista

    Jep. Mullakin tuli Autodocilta Miniin tulpat,ilmansuodatin ja raitisilmansuodatin. Tulivat vikkelästi kyllä! Noita Vanos-solenoideja ei tuolta tunnu löytyvän mutta tämmöinen putiikki myy Suomessa: http://bemariosat.fi/index.php?controller=search&orderby=position&orderway=desc&search_query=11368610388&submit_search=Etsi
  3. Cooperhead

    Vikakoodeista

    Meillä tekee tuota samaa - tai oireet suunnilleen samat (tyhjäkäynti välillä matala, muuten ok) ja Torque antaa vikakoodin P0012/Camshaft position-timing over retarded. Aikoinaan mulla Volvo (jossa puhuttiin VVT-solenoidista) keljuili samalla tavalla ja nytkin arvelin ongelman olevan samassa lähteessä eli tuossa solenoidissa. Vai lienenkö pahasti kebabilla? Onko kukaan tilaillut noita solenoideja? Autodoc ja autoihinvaraosat mainittu...
  4. Sama homma itsellä, eli maalla asun ;) En vaan itse viitsi hirveästi ropaamaan käydä kun omalta kohdaltani olen huomannut, että "Pennin seppä tekee markan vahingon...". Tänään yritän käydä kysymässä viisaammalta, minkälainen homma olisi kyseessä. Joo, Saksanmaalta olen katsellut noita termarikoteloiden hintoja, lie sitten Suomessa paljonkin kalliimpaa, en tiedä. Ilmeisesti kuitenkin aika simppeli homma tuo on vaihtaa. Kai?
  5. Tuo termarikotelo taitaa omassa mennä vaihtoon. Näyttäisi vuotavan siltä suunnalta... Minkälaista rahallista menetystä arvioisitte ko. operaatiosta koituvan?
  6. Moi! Otsikko kertonee kaiken, eli onko kenelläkään Joensuulaisella Mini-kuskilla suosituksia siitä, minne oma Mini kannattaa viedä huoltoon? Laakkonen on toki yksi mutta löytyykö muitakin ehdotuksia/kokemuksia?
  7. Cooperhead

    R56 lambda ongelmaa

    Mielenkiintoisemmaksi menee.... Kotiintulomatkalla seisahduin lisäämään ölppää koska moottori ilmoitti senkin puutteesta (kaikki riesat samalle reissulle....). Noh, huomasin samalla, että jäähdytysneste on vähissä vaikka muutama viikko sitten tsekkasin senkin. Avasin varovasti jäähdytysnestesäiliön korkin ja suhahduksen saattelemana nestetaso nousi normaaliksi! Tätä ihmetellen jatkoin matkaani kotiin (n. 50 km) ja kotipihassa huomasin käyntihäiriön hävinneen! Eli voiko nyt olla niin, että jostain syystä nestekierrossa on ollut alipainetta jostain syystä (kuten esim. viallinen säiliön korkki) ja se on nyt aiheuttanut tämän käyntihäiriöepisodin? Olen nyt nimittäin useamman kerran tänäiltana käynyt ajelemassa autolla ja sammutellut/käynnistellyt ilman ongelmia. Samoin Torquekaan ei näytä enää mitään vikakoodeja.... Mystistä!
  8. Cooperhead

    R56 lambda ongelmaa

    Kiitokset vinkeistä! En ole vielä asialle kerinnyt tekemään mitään koska autolla tullut sen verran vähän ajoa. Mutta aamulla läksin pitkästä aikaa liikkeelle ja reilun 100 km jälkeen auto rupesi vilkuttamaan moottorivaloa joka sitten sammuu aina välillä. Valo nimenomaan vilkkuu johon ohjekirja antaa neuvon, että moottori joutuu liikakuormitukselle - aja hiljempaa. Vai onko tämä auton tapa kertoa että pitäisi laihduttaa? :D
  9. Cooperhead

    R56 lambda ongelmaa

    Kiitokset vinkistä! Tuota pitääkin kokeilla. Eihän se ota jos ei annakaan :)
  10. Cooperhead

    R56 lambda ongelmaa

    Moi! Mulla aloitti R56 Cooper myös tuon tyhjäkäynnin seilaamisen.Pahimmillaan tuntuu käyvän kolmella mukilla ja voi jopa sammuakin. Välillä antaa koodia (Tsekattu Torquella) p111b muttei kuitenkaan sytytä moottorihäiriövaloa. Tyhjäkäyntikin seikkailee vaan lämpimällä koneella. Puolilämpimänä pysyy ihan ok tyhjäkäynnillä. Luin Ameriikan Minifoorumilta että voi olla co-tunnistin (lambda?) tai ilmamassamittari... Mutta voisiko vaikkapa vialliset tulpat moista aiheuttaa? Kaikki vinkit vastaanotetaan!
  11. Cooperhead

    Mini R56 avain

    Nyt kerkesin vasta tätä hommaa kokeilemaan ja sehän toimi! Jesh! Eli tuolla aiemmin linkittämälläni ohjeella sekä Jugen avaimen koodausneuvolla (Kiitos Juge!) sain homman pelaamaan. Patterin tilasin (kai saa mainostaa tämän verran?) Suomen Elektori Oy:ltä (www.elektori.com).
  12. Cooperhead

    Mini R56 avain

    Ostitko muuten tuon akun mistä? Muistatko merkin/tyypin vielä? Mietin tässä jos samalla tuon rinkulan tilaisi metallisena jostain.... Tässä Britti-veljien tekemät varsin asialliset ohjeet akunvaihtoon: http://www.mini2.com/forum/second-generation-faults-fixes/219618-r55-r56-key-fob-rechargeable-battery-fix.html
  13. Tervehdys kaikille! Uusi Minin onnellinen omistaja ilmoittautuu :D Auto on 2008 mallinen Cooper ja ollut meillä nyt kakkosauton virassa muutaman viikon. Huomasin, että toinen avaimista muuttui lähinnä hengettömäksi. Alussa jaksoi auton likeltä avata ja sulkea ovet mutta viime viikonlopulla piti käyttää jo fyysistä avainta päästäkseen autoon sisälle. Auto kuitenkin käynnistyi tuolla avaimella ihan normaalisti. Luin jostakin, että näissä tuo avain on ladattava eli lataus tapahtuu silloin kun nykkeli on virtalukossa. No viimeviikonloppuna avain oli pitkän tovin virtalukossa mutta hengetön on - joskus saattaa kuitenkin totella oikein lähellä autoa. Nyt kysyisinkin, onko kellään kokemusta/lääkettä vaivaan? Brittifoorumeilta kävin lukaisemassa kuinka jälleenmyyjä suosittelee uuden avaimen hankintaa - hurjimmat olivat ottaneet kolvin kouraan ja vaihtaneet itse tuon akun. Itsekin ajattelin moista seuraavaksi kokeilla. Mutta ennen kuin "otan savut" moisesta, kommentteja vastaanotetaan! :)
×
×
  • Luo uusi...