Jump to content

Ioni

Jäsenet
  • Viestit

    47
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Ioni kaikki viestit

  1. 6*13" ? Sportpack -mallin vakiot, kumeineen tarjolla.
  2. Ioni

    Öööh...Mikä nappula?

    Samaa kyselin itse viime vuonna. :) Vastauksena kerrottiin että painettaessa valo syttyy vain jos on jarrunestettä tarpeeksi.
  3. Ioni

    Sport pack levikkeet

    Täällä taas lukee että 150cm. Ahtimen laitto rinnastetaan moottorinvaihtoon, joten sen jälkeen kutsuu pussitestit (jos vähäpäästöinen). Ellei löydy hyväksyttyä pakettia. Tehorajat ja prosentit on ahdetuisssa ja ahtamattomissa samat.
  4. Ioni

    RC MINI:)

    En tiedä tuon puheena olevan sähkö-Minin kulusta, mutta tänä päivänä sähkömoottoriset (harjaton moottori ja Li-Po akku) radio-ohjattavat kulkevat todella huimia vauhteja. Ei 90-luvun RC-autoilla, myöskään polttomoottorisilla, ole mitään jakoa pysyä mukana.
  5. Ioni

    RC MINI:)

    Vajaalla parilla sadalla olen nähnyt ohjaimen kanssa. Tuossa reilulla satkulla pelkkä auto. http://www.racingfactory.fi/tuotteet/SA ... M05-108086
  6. Ei siinä kauaa mennyt, rapiat pari vuotta vain. Hyvä että sait kiireellä menemään. ;D
  7. Ioni

    Minillä asuntovaunun veto?

    Ainakin viime vuonna merkittiin, kytkentämassoineen. Mutta ei ole siis muutoskatsastuksen alainen homma. (Kyseessä ei tässä tapauksessa Mini)
  8. Ioni

    Mitä mieltä Ministä?

    Niinhän se tuppaa olemaan joka autofoorumilla. Vioista ja ongelmista keskustellaan ja kysellään enimmäkseen. Voi ymmärrettävästi pelottaa uutta ostajaa, kun lähes kaikki topikit koskevat jotakin ongelmaa. Autofoorumit ovat kuitenkin juuri tällaiseen tiedonhakuun parhaita lähteitä kotikorjaajille. Kukapa jaksaisi foorumia lukea, jos siellä ei muuta tehtäisi kuin kehuttaisi autoa ja vaiettaisiin vastustavista asioista.
  9. Halvempaa se konttorin vaihtaminen taitaa olla kuin uusi putkisto, mutta onnistuuko konttorin vaihtaminen enää tässä vaiheessa? Eikös niillä ole pakostakin joku atk, josta näkee että herra on ollut jo kerran yrittämässä. Mitä olen noiden turbovehkeiden kanssa pelannut viime vuosina (yllättäen on konttorien vaihtoja joutunut tekemään esim. välijäähdyttimen vaihdon takia), niin eipä ole ennenkään hylkäystietoja syötetty yleisiin tietokantoihin, ellei kyseessä ole ollut vakava syy. Tällä en kuitenkaan sitä sano, etteikö näin voisi olla. On taas kohdalle osunut yli-innokas inssi.
  10. Konttorin vaihtoa suosittelisin, ellei katsastus olisi niin riistohintaista. Muutamia eri lähteitä käyttäen kerrotaan seuraavaa: AKE "Pakoputken vaihdon yhteydessä katalysaattori tulee tietysti säilyttää ja melut eivät saa olla autoa koskevia määräyksiä suuremmat. Varsinaista hyväksyntää ei vaihtoputkistolta edellytetä, mutta EU-tyyppihyväksyttyyn autoon ei saa tehdä sellaisia muuotksia, että se ei täyttäisi EU-tyyppihyväksyntävaatimuksia. Viimemainitun asian takia EU-tyyppihyväksyttyyn autoon vaihdettu pakoputkisto tulee olla E-/e-hyväksytty tai testattu vastaavien direktiivien mukaisesti. ( ks. LMp auton raketeen muuttamisesta 779/1998; 3§, 4 §, 9 § )" Kun taas Katsastajat.com:issa oli seuraavaa: K: Mistä vuosimallista eteenpäin katalysaattori ja putkiston osat (esim.äänenvaimennin) pitää olla e-tyyppi hyväksyttyjä? Autoni on 6/98 V: - Katalysaattorin tulee aina olla e-hyväksytty, muissa osissa e-hyväksyntää ei tarvitse olla. Tämä vastaus taas mailitse AKE:lta, kun kysyttiin pakosarjan vaihdosta EU-tyyppihyväksyttyyn autoon. AKE:ltä kun asiasta kysyin. Hei. Pakoputkiston vähäiset muutokset, mukaan lukien putkiston kahdennukset, ovat sallittuja seuraavin edellytyksin: a) auton melu ei muutoksen jälkeen saa ylittää meluarvoja, jotka olivat Suomessa voimassa auton käyttöönottoajankohtana tai 85 dB(A) taikka, mikäli auton kokonaismassa on suurempi kuin 3500 kg, 92 dB(A), pienemmän arvon ollessa määräävä; b) pakoputken pään tai päiden on halkaisijaltaan ja sijoitukseltaan oltava rakenneasetuksen määräysten mukainen; ja c) katalysaattorin saa asentaa, mutta sitä ei saa poistaa, mikäli se on välttämätön autoa koskevien pakokaasupäästömääräysten täyttämiseksi; mikäli putkisto kahdennetaan, on myös katalysaattorit kahdennettava. Auton on kuitenkin täytettävä myös muutoksen jälkeen sitä koskevat pakokaasupäästövaatimukset. Pakosarjan E-hyväksynnästä ei ole erikseen mainittu. Tällöin sitä ei voida erikseen vaatia.
  11. Ioni

    jarrupalat

    Nämä jo katsottu? http://www.brittiosa.com/Uudet%20varaos ... /Mini.html http://www.minitron.fi/myynti.php?tuoteryhmaid=1
  12. Ioni

    "uudet" vanteet!

    On todella hyvännäköset, vielä kun laitat koko auton kuvan tulemaan, siis missä noi renkaat paikoillaan. tällaiset siihen osoitteen ympärille, löytyvät viestiä kirjoittaessa B (lihavointimerkin) alta [esimerkki/img]
  13. Ioni

    "uudet" vanteet!

    Ei ainakaan tällä hetkellä aukea linkki.
  14. Juurikin näin, siksi en halpaa ole pyytänytkään. Kohtuuhintaisen miellän että työn jälki vs hinta ovat tasapainossa.
  15. Eipä ole tunkua maalaajista/suosituksista ollut. :-\
  16. Ioni

    osien tilaus ulkomailta

    Selvititkö mitä tämä tarkoittaa käytännössä? "You will have to do body mods to the car if you havn't done so already." Itsekin 7" katsellut, mutta en haluaisi ruveta autoa muokkaamaan. Autossa sportpack, joten nuo vakiona tullee 6*13 jäävät vähän sisään.
  17. Ioni

    takakontin verhoilu

    Ei välttämättä olisi paha homma itsekään tehdä. Leikkaa pahvista muotit pohjaan ja kylkiin, sitten vanerista tekee levyt ja verhoilu päälle. Näin saisi myös tukevan pohjan, jonka pystyisi nostamaan jotta pääsee käsiksi akkuun ja vararenkaaseen. Pitääkin miettiä jos kesällä jäisi ylimääräistä "puuhasteluaikaa". :) Mitä yleensä verhoilujen hinnoista tiedän, niin kovin halpaa puuhaa se ei ainakaan ole ammattilaisella tehdä. Uskoisin että puhutaan useista sadoista euroista. Käden työt maksaa.
  18. Osaakos kukaan suositella hyvää ja kohtuuhintaista maalaria Minille? Omassa Minissä on pari pienehköä paikkamaalausta tehty (ruosteenalkua ollut) sekä joku juntti naarmuttanut koko kyljen avaimella tmv. Samoin takakontti vaihdetaan todennäköisesti uuteen. Järkevämmäksi tulee varmasti maalata koko auto uusiksi, pl katto joka on valkoinen. Uudenmaan alueelta etsitään, jos tunnette hyvän maalarin tai teiltä itseltänne löytyy paikka, aikaa ja taitoa niin privalla tavoittaa ja saa tarkemmat tiedot. Eli pohjatyöt sekä maalaus ja jälki saisi olla katseenkestävää.
  19. Hiukan on aikaisessa häät, ei välttämättä ole vielä ajokelit kesärenkailla. Muuten voisi onnistuakin vuokraus, mutta kun en pysty lupaamaan aikaiseen kevääseen, niin parempi etsiä ympärivuoden käytössä oleva varma tapaus.
  20. Ioni

    classicit..

    http://www.miniworld.co.uk/new_to_the_scene/history/ "4/10/2000 Last Mini built at Longbridge was a Red Cooper Sport." Tai ainakin lähelle sitä. :)
  21. Ioni

    Miniclubin syyskokous

    Näin newbienä täytyy kysyä. Foorumin löysin hakemalla, kun Ministä oli kysyttävää, mutta nyt en löydä mistään mitään juttua, ainakaan täältä, Mini clubista? Mistä pääsee liittymään ja mitä pääsy ehtoja on jotta jäseneksi pääsee? Mitä kerholaisuus tuo mukanaan? ainakin lehden mikä kuulostaa hyvältä. :) Vai olenko mä vaan niin sokea?
  22. Ioni

    Foorumi kusettajat. <3

    Näin saman linkin jossain muualla ja pitää myöntää että repesin huolella. ;D Mitä muuta voi odottaa GTI-lehden foorumilla.
  23. Ioni

    Paradice Cars...

    Itse mietin pitkään vaihtoehtoja, ostaa Paradise Carsilta vai hakea itse Saksasta. Onneksi hain itse, katsastusmies innostui oikein kehumaan Miniä, ei ruostetta alustassa eikä muita vikoja. Itse koripelleissä pari pientä ruosteenalkua, mutta ne laitetaan talven aikana kuntoon ja nämä oli ostohetkellä tiedossa. Jo, ennenkuin lähdin autoa hakemaan.
×
×
  • Luo uusi...