Jump to content

toivo2

Jäsenet
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

toivo2's Achievements

  1. Kasipuolikkaan kampiakselin laakerit, kierto että runkolaakerit, onko kaikissa kasipuolikkaissa samat. Käsillä STD A4 laakerit joissa 2A630 no: sarja kertooko toi mitään tästä kiertokangen laakerista. Lohkon ylätasossa siinä alumiinilätkässä on numerosarja. 8AM-U-H1248363 selviääkö tuolla numerolla koneen ikä tai muuta sellaista.
  2. toivo2

    jarrupalat

    Kyllä noilla 997 levyilläkin tehostimen kanssa pysähtyy ja on ne huoltovapaammat kuin rummut. Rummut tehostimella siinä vasta hidastusta tapahtuukin, mutta kyllä saa säätääkin. Omat muistikuvat on noista jarruista on jo 27 vuotta vanhoja sen muistan ettei tarvinnut katsastuksen välillä kajota jarruihin kun laitto noi levyt eteen ja mossen huokaavan tehostimen putken väliin,ja silloin ajettiin minillä talvellakin. Mutta vaikee se on tietenkin verrata kun ei ole noita "parempia" ollut käytössä.
  3. toivo2

    jarrupalat

    Ongelma ratkes sillai, että nissan micran jarruista löytyy muuten saman kokoinen ja mallinenpala, ainoastaan joutuu ohentaan kitkapinnan jotta mahtuu paikalleen. http://www.brittiosa.com/images/thumbna ... _small.JPG Tuossa kuvassa oleva pala ei käy, ja minusta se on toi mikä on tuossa tailken kuvassa. Brittiosasta sanoivat ettei tuota pala mallia saa enään uusia. Mutta ongelma ratkes ja kiitos neuvoista ja tarjouksista. :)
  4. toivo2

    jarrupalat

    Ilmeisesti jarrut on 7 tuumaset coopperin jarrut ei "S" mallin. Brittiosan kuvista ei löydy. Minitron kuvastossa löytyy 7 tuuman levyt, mutta ei manintaa paloista. Tailken palat ei samat ainakin kuvasta katsoen. Onko noi palat samat mitkä löytyy tuolta brittiosan kuvista. GBP 103 AF tuotenumerolla. Tarvii hankkia kuvapaloista jos se sit alkas selkiään. Mulla on minissä (seisonut 23v.)tollaset jarrut ja veljellä minissä kanssa joka liikenteessä. Kiitoksia nopeasta avusta.
  5. toivo2

    jarrupalat

    Kyseessä on pienen coopperin levyjarrut joissa on"korvalliset" (eli kiinnitystapin reikä on ulokkeessa) palat, sellaiset ohuet. Löytyykö noita paloja mistä tai saako sovitettua jotkut toisen auton palat.
  6. toivo2

    Talvirenkaat Miniin

    No uusia tavoittelen jos noita jostain vielä saa. vaikka kyllähän käytetytkin menee, tulee vaan ison tavarakärrin alle joten tulee olla terveet.
  7. Tarvetta ois 10 tuumille talvirenkaille. eli mistä löytys keskisuomesta liikettä josta löytyis. Uusi jäsen kyselee tälläistä kun peräkärrin alle tarvis 4 kpl. Löytypä sellainen mini aiheinen palsta jolla joku vielä kirjoitteleekin. Minismi on minua vaivannut jo 30v. tällä hetkellä Minini on pitkässä säilössä, mutta joku päivä se taas kulkee.....
×
×
  • Luo uusi...