Jump to content

kemini

Jäsenet
  • Viestit

    41
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Days Won

    1

kemini last won the day on 17. Huhtikuuta 2016

kemini had the most liked content!

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Sijainti
    Kemi
  • Autotalli
    Austin Mini -68, Jawa 354 -59

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

Toiminto on estetty, eikä se näy muille käyttäjille.

kemini's Achievements

  1. Ei kait jakajalta mene maihin mitään johtoa? Jakaja on maissa runkonsa kautta. Jakajalta menee ohut johto puolan miinusnapaan.
  2. kemini

    Vetoakselit

    Ok, kiitoksia.
  3. kemini

    Vetoakselit

    Olisiko kellään tietoa, onko -85 Austin Metron vetarit samanmittaiset kuin levyjarrullisen Minin vetarit (malli Pot Joint)?
  4. Oletkos katsonut www.bildelsbasen.se?
  5. Mulla teki samantyyppisesti Volvo/ippone-yhteys. Poistin ohjelman puhelimesta ja asensin uudelleen - alkoi toimimaan.
  6. kemini

    Neula

    Kuinka monta astetta alipainesäädin yleensä vaikuttaa sytytysajoitukseen enimmillään? En löytänyt omista opuksistani muuta kuin alkamis- ja päättymispaineen.
  7. kemini

    Neula

    Mintylambin sivuilla olen noita neuloja vertaillutkin ja kammion jousi on nykyään keltainen versio. Odotuttaa nuo nopeusmittarin välitykset ja virranjakaja, ettei pääse asioissa eteenpäin.
  8. kemini

    Neula

    Metron neulalla ajelin aiemmin, mutta en saanut sitä pelittämään tuon kannen vaihtamisen jälkeen. Viime kesänä ajelin BDG-neulalla, jota hieroskelin sopivammaksi. Loppukesästä alkoi jakaja heittelemään ajoitusta +-4 astetta ja jäi enemmät neulan hieromiset tekemättä. Nyt on tulossa uusi jakaja, jos taas pääsis kokeilemaan. Tuo nokka on tuollainen, "kun sain niin halvalla", mutta ei kait tuo kansikaan ihan optimi ole noihin mun pitkän matkan ajeluihini. Sekin on kylläkin toisen hylkäämä.
  9. kemini

    Neula

    Metron 1293 A+/ HIF44/ K&N korvaus filtteri/ Torquemaster-imus./ stage3/37*29ventt./ Kent MD266/ 1,5:1 nost./ A+-laatikko/ 165/60R12/ 2.95:1 välitys/ LCBmed+RC40 2-vaim./ 123ignition-jakaja. Tuossa kait enimmät.
  10. kemini

    Neula

    WinSU v.2.6 antoi tuollaisen koodin ja on mulla joku muukin listaus, josta tuo koodi ja neulan mitat löytyy, mutta ei tuota myytävänä ole löytynyt.
  11. kemini

    Neula

    Olen yrittänyt etsiä HIF44 kaasuttimeen AKN-neulaa, mutta ei ole minun hakuyritykset tuottaneet tulosta. Ainakaan Burlen ja nuo vakiokaupat (Minisport, -spares ja -mania) ei näyttäneet listoillaan moista. Onkoha joku paikka josta vois vielä yrittää?
  12. kemini

    Mini 1000

    Heps! Löysitkö Miniin lohkolämmitintä? Kaivelin omia aarrekasoja ja tuollainenkin löytyi:
  13. kemini

    Vaihteensiirto

    Peukku Kimille. Oli vaihtajan laatikon asennosta kiinni vaihteiden kytkeytyminen.
  14. kemini

    Vaihteensiirto

    3- ja 4-vaihde kytkeytyy kuumana huonosti. Ei rutise, eikä ratise, mutta hankala saada päälle. Onko muita vaihtoehtoja kuin väljä siirtohaarukka?
×
×
  • Luo uusi...