Jump to content

tyhtis

Members
 • Posts

  54
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Location
  Meri-Lappi
 • Garage
  Mini 1000 -70 volvo amazon -64

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

tyhtis's Achievements

 1. Voin kehua myös minitronia!! Mitä ittelle hommaillu osaa niin nopeasti on tulleet ja ollu mitä sovittu. Tykkään myös tuosta verkkokaupasta pystyy keräämään tavaraa ja tekemään loppu pähkäilyt kun lista valmiina. Ja ennen kaikkea jos joku viitsii täällä suomessa vielä perustaa ja pyörittää moista erikoisliikettä niin pyrin kannattamaan sitä!
 2. tyhtis

  Mini 1000

  Noniin mittari jälleen rokkaa vihdoin ehti vaihtamaan paikoilleen. Mites onko pukalla kuvia noista mk3? Eli vuosimallin 73 Popup takaikkunoista. Mulla nyt nuo kiinteät ja hyllyssä odottaa asennusta nuo avattavat. Minkähän lainen rojekti asentaa paikoilleen ja minkälaiset ja mistä tiivisteet ja pitääkö kuin porailla reikiä koriin vai onko kaikissa valmius avattaville ikunoiile.
 3. tyhtis

  Hellekelit.

  Minä olen tuon omani kanssa hämmästellyt kun ei näillä kovillakaan helteillä ole lämpö ongelmia vaikka olisi kaupinki ajoaki. Molemmat ikkunat auki reteesti luu ulkona kanttailee meneen niin kuskikaan välttämättä käy yli 100 asteisena
 4. Kattos kehveliä mikä moisen aiheuttanut? Vai sattuiko vain normaalia heikompaa tuuria peliin?
 5. tyhtis

  Mini 1000

  Laittelin yksityisviestiä.
 6. tyhtis

  Mini 1000

  No jos hinta vain saadaan molemmille miellyttäväksi niin kyllä kiitos tarvetta on. Voisi tutkia tuon vanhan mikä sille tuli ku olisi toimiva mikä laittaa tilalle
 7. tyhtis

  Mini 1000

  Noniin minillä kurvailtu muuan tankillinen. Hienosti rokkaa mutta nyt iski pienoinen murhe. Nopeusmittari alkoi koirimaan. Tähän asti pelannut normaalisti ja eilen sitten mini innostui illalla kulkemaan reippaammasti rokin pauhatessa kun kotia ajelin neula lähestyi 110km/h ja sitten alkoi tutajamaan eikä enään laske nopeuden mukaan saattaa jäähö mihin kohtaan keksii ittekseen paikoillaan ollessa menee sitten nollaan taas kun lähtee liikkeelle tutisemalla nousee n 60 luokkaan ja siihen pysähtyy... Kilometrit juoksee niinku kuuluu ja pitää paikkansakin vain nopeus näyttö alkoi värkkäämään Mikähän tuota alkoi nyppimään. Tähän asti ollut oikein tarkka ja pelannut hyvin.
 8. tyhtis

  Mini 1000

  Juu käytin alkukäyrän poies vähän taivutin lisää ja asennus tahnaa vähän enemmän alkoi pitämään. Jotenki tuntui että olisi vähän terhakkaampi mini nyt ja sisälle ei juuri huomaa äänenmuutosta vert vanhaan vuotavaan ikkuna auki ajaessa sitten pöriseekin Sitten jarrut lähelle Rasvaus Öljyn vaihto Ja tieten kesä rattaat alle. Samalla huomasin että etu rattaat joutuu ostamaan tälle kesää uudet ei kestänyt ku yhden kesän.... Samalla tutkin noita talvi renkaita ja vanteet mallia tulee tosi sisälle edessäkin??? Vielä tilata tuo lämmityslaitteen hanan tilalle käyrä loppuu tuo tihkuaminen
 9. tyhtis

  Mini 1000

  Niinhän meni töiden puolessa systeemit ketuille eikä päässy testaa miniä talvella kunnolla. Ja nyt vastustaa kesä tarttiki ku en keksi miten tuon rc 40 putken saappii tiiviisti liitettyä pakosarjaan tuolla yhdys putkella ei asetu kunnolla ja jääpi vähän puhaltamaan liitoksesta.... Ei hyvä.... Onkos arvon ministit asennellut samoja settejä miten ollut istuvuus?
 10. tyhtis

  Mini 1000

  Tervehdys joo turbo 69 myypäsi lohkikse minulle ja jopa jonnib verran käyny ajelemassa minillä mutta tuo ratas homma vielä vaiheessa ja työt sotkee aikataulua.
 11. tyhtis

  Mini 1000

  Tuohon on edellinen tehny taka-akselin täys remontin. Ei syö renkaita. Ja kesärenkaat on 10 tuumaiset. Kulmista en osaa sanoa kuskin puolella on ratas myös lähellä mutta ei vastaa. Pitää alkaa tutkimaan asiaa aloin miettimään että jos pyörän laakerissa väljää silloin tieten voisi juuri tuon verran mutkassa hiuttaa? Kesällä ei mikään vastannu mihkähän vaikka 4henkeä kyytisä viiletettii meneen mutkasta tietä. Mutta nämä näyttää että tulevat melko sisään pyöräkoteloon.
 12. tyhtis

  Mini 1000

  Mielenkiintoinen ilmiö noilla talvirattailla en ajatellut kun laitoin alle ne mutta väärin puolella ottaa pikkuisen iskunvaimentimeen kiinni?? Onko noita vakio 10" ollut kuin monella et luvulla???
 13. tyhtis

  Mini 1000

  Näin arvelinki piti väin tarkistaa että onko havaittu jollain myyjällä parempia kuin toisella. Amazonin osissa oli valtava ero kolmannet takakaaret oli moiset että viitti alkaa niistä muotoilee paikoilleen.... Kiitokset pysytään minitronissa
 14. tyhtis

  Mini 1000

  Mistäs olette hommanneet hyviä korjaus peltejä näihin vanhuksiin. Näyttäisi siltä että lattioihin saattaa tulla paikattavaa jos alkaa kolistelemaan Taka pää onkin edellisen toimesta käyty kokonaan läpi.
 15. tyhtis

  Mini 1000

  Sitä vähän ihmettelen kun liikaa ylimääräisiä johtoja ja huonoja liitoksia. Kaikki sähköt taas pelaa mutta saas nähdä kui kauon. Mm tuo sulake taulu härdelli pitää kunnostaa asap
×
×
 • Create New...