Jump to content

tyhtis

Jäsenet
  • Viestit

    54
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän tyhtis kaikki viestit

  1. Voin kehua myös minitronia!! Mitä ittelle hommaillu osaa niin nopeasti on tulleet ja ollu mitä sovittu. Tykkään myös tuosta verkkokaupasta pystyy keräämään tavaraa ja tekemään loppu pähkäilyt kun lista valmiina. Ja ennen kaikkea jos joku viitsii täällä suomessa vielä perustaa ja pyörittää moista erikoisliikettä niin pyrin kannattamaan sitä!
  2. tyhtis

    Mini 1000

    Noniin mittari jälleen rokkaa vihdoin ehti vaihtamaan paikoilleen. Mites onko pukalla kuvia noista mk3? Eli vuosimallin 73 Popup takaikkunoista. Mulla nyt nuo kiinteät ja hyllyssä odottaa asennusta nuo avattavat. Minkähän lainen rojekti asentaa paikoilleen ja minkälaiset ja mistä tiivisteet ja pitääkö kuin porailla reikiä koriin vai onko kaikissa valmius avattaville ikunoiile.
  3. tyhtis

    Hellekelit.

    Minä olen tuon omani kanssa hämmästellyt kun ei näillä kovillakaan helteillä ole lämpö ongelmia vaikka olisi kaupinki ajoaki. Molemmat ikkunat auki reteesti luu ulkona kanttailee meneen niin kuskikaan välttämättä käy yli 100 asteisena
  4. tyhtis

    1275 kampiakseli.

    Kattos kehveliä mikä moisen aiheuttanut? Vai sattuiko vain normaalia heikompaa tuuria peliin?
  5. tyhtis

    Mini 1000

    Laittelin yksityisviestiä.
  6. tyhtis

    Mini 1000

    No jos hinta vain saadaan molemmille miellyttäväksi niin kyllä kiitos tarvetta on. Voisi tutkia tuon vanhan mikä sille tuli ku olisi toimiva mikä laittaa tilalle
  7. tyhtis

    Mini 1000

    Noniin minillä kurvailtu muuan tankillinen. Hienosti rokkaa mutta nyt iski pienoinen murhe. Nopeusmittari alkoi koirimaan. Tähän asti pelannut normaalisti ja eilen sitten mini innostui illalla kulkemaan reippaammasti rokin pauhatessa kun kotia ajelin neula lähestyi 110km/h ja sitten alkoi tutajamaan eikä enään laske nopeuden mukaan saattaa jäähö mihin kohtaan keksii ittekseen paikoillaan ollessa menee sitten nollaan taas kun lähtee liikkeelle tutisemalla nousee n 60 luokkaan ja siihen pysähtyy... Kilometrit juoksee niinku kuuluu ja pitää paikkansakin vain nopeus näyttö alkoi värkkäämään Mikähän tuota alkoi nyppimään. Tähän asti ollut oikein tarkka ja pelannut hyvin.
  8. tyhtis

    Mini 1000

    Juu käytin alkukäyrän poies vähän taivutin lisää ja asennus tahnaa vähän enemmän alkoi pitämään. Jotenki tuntui että olisi vähän terhakkaampi mini nyt ja sisälle ei juuri huomaa äänenmuutosta vert vanhaan vuotavaan ikkuna auki ajaessa sitten pöriseekin Sitten jarrut lähelle Rasvaus Öljyn vaihto Ja tieten kesä rattaat alle. Samalla huomasin että etu rattaat joutuu ostamaan tälle kesää uudet ei kestänyt ku yhden kesän.... Samalla tutkin noita talvi renkaita ja vanteet mallia tulee tosi sisälle edessäkin??? Vielä tilata tuo lämmityslaitteen hanan tilalle käyrä loppuu tuo tihkuaminen
  9. tyhtis

    Mini 1000

    Niinhän meni töiden puolessa systeemit ketuille eikä päässy testaa miniä talvella kunnolla. Ja nyt vastustaa kesä tarttiki ku en keksi miten tuon rc 40 putken saappii tiiviisti liitettyä pakosarjaan tuolla yhdys putkella ei asetu kunnolla ja jääpi vähän puhaltamaan liitoksesta.... Ei hyvä.... Onkos arvon ministit asennellut samoja settejä miten ollut istuvuus?
  10. tyhtis

    Mini 1000

    Tervehdys joo turbo 69 myypäsi lohkikse minulle ja jopa jonnib verran käyny ajelemassa minillä mutta tuo ratas homma vielä vaiheessa ja työt sotkee aikataulua.
  11. tyhtis

    Mini 1000

    Tuohon on edellinen tehny taka-akselin täys remontin. Ei syö renkaita. Ja kesärenkaat on 10 tuumaiset. Kulmista en osaa sanoa kuskin puolella on ratas myös lähellä mutta ei vastaa. Pitää alkaa tutkimaan asiaa aloin miettimään että jos pyörän laakerissa väljää silloin tieten voisi juuri tuon verran mutkassa hiuttaa? Kesällä ei mikään vastannu mihkähän vaikka 4henkeä kyytisä viiletettii meneen mutkasta tietä. Mutta nämä näyttää että tulevat melko sisään pyöräkoteloon.
  12. tyhtis

    Mini 1000

    Mielenkiintoinen ilmiö noilla talvirattailla en ajatellut kun laitoin alle ne mutta väärin puolella ottaa pikkuisen iskunvaimentimeen kiinni?? Onko noita vakio 10" ollut kuin monella et luvulla???
  13. tyhtis

    Mini 1000

    Näin arvelinki piti väin tarkistaa että onko havaittu jollain myyjällä parempia kuin toisella. Amazonin osissa oli valtava ero kolmannet takakaaret oli moiset että viitti alkaa niistä muotoilee paikoilleen.... Kiitokset pysytään minitronissa
  14. tyhtis

    Mini 1000

    Mistäs olette hommanneet hyviä korjaus peltejä näihin vanhuksiin. Näyttäisi siltä että lattioihin saattaa tulla paikattavaa jos alkaa kolistelemaan Taka pää onkin edellisen toimesta käyty kokonaan läpi.
  15. tyhtis

    Mini 1000

    Sitä vähän ihmettelen kun liikaa ylimääräisiä johtoja ja huonoja liitoksia. Kaikki sähköt taas pelaa mutta saas nähdä kui kauon. Mm tuo sulake taulu härdelli pitää kunnostaa asap
  16. tyhtis

    Mini 1000

    Melkoisen tyylikäs hana ratkaisu Ihmettelin miniä lisää ja viisaammat oli oikeassa tarpeeksi tongin kuskin nurkassa olevia johtoja niinhän sieltä löyty sulake mistä annettiin vinkkiä!!! Oli hapettunut nyt toimii parkit. Silti nuo sähköt on lievästi sanottuna vähän hämärät... voiko johtua kun laitettu vaihtovirta laturi??
  17. tyhtis

    Mini 1000

    Tästä ei enään museo kampetta rakenneta ilman isoa pörssiä ja työtä sekoitettu erikorimalleja ja muutenki paljon hauskempi pitää kunnossa ja kaasutella menemään. Mietin kanssa perinteistä hanikkaa letkun väliin olisi ainaskin toiminta varma tapaus. Sommittelin jo yhtä venttiiliä konehuoneen puolelle letkuun että saisi vaijerinki pelaamaan mutta vielä vaiheessa. Onkos kyse mk2 kolohvista vai vanhemmasta kakkikseen saattaa löytyä osia vielä vintiltä häätyy tutkia
  18. Noniin eli juge ei tarvetta moiselle koska ei passaa minun käyttöön kiitos kuitenkin. Paljos piät hintaa moisella? Ja mielenkiinnosta kenen valmistama kun vanhojen koneiden kanssa nähnyt vaikka mimmoista pistoketta mutta moinen ei ole vastaan vielä tullut? Tuohon varmaan passaa vanhanmallin calix piuha kun vähän dremeliä usuttaa kimppuun??
  19. tyhtis

    Mini 1000

    Noniin minin kanssa vietetty aikaa. Vihdoin ja viimein se rc40 putkisto paikoillaan. Taistelua meinasi teettää ja lopulta joutui nöyrtymään ja väliputkea lyhentämään loppui autosta mitta muuten kesken. Vaihdoin talvimallin termostaatin paikoilleen. Kaasari käytetty pöydällä kappaleina putsattu jynssätty Polttimoita vaihdeltu ja ajovaloihin lipat paikoilleen. Kirvattu lämmitys laitteen vesiventtiiliä jonka uusin viimekesänä näkkyy vuotavan taas..... Taidan tilata pelkän käyrän tilalle.... Vai onko olemassa semmoisia venttiilejä jokka ei vuotaisi. Väittävät että ilman nosturia ei viihtyi tehä pakoputki remonttia olen sitä mieltä että pitää olla oikeanlainen auto kun ilman nosturia tekee. Kuvassa nosto vaihe menossa.
  20. Aijaa ja minulle mitä pari olen laittanut aina sanoneet että koita tällätä ailahdelletkin tms vaakaan olisi parhain. Tämä hyvä tietää. Onkos tämä ollut minissä??? Voisi kiinnostaa ja hinta myös.
  21. Kiitos vinkistä pitää käydä paikallisessa tarvikeliikkeessä kyselemässä ja vähän mallailla. Harmikseen haluavat mahd alas ja vaakaan asennettavaksi letkulämmittimen ja ei turhan paljoa minissä tilaa ole tuolla letku puolella. Tt thermo olisi hyvä jos ei tulisi näin satunnaiseen käyttöön (turhan arvokas) Tutkimukset jatkuu.
  22. tyhtis

    Mini 1000

    Nyt sen verta ihmettelin valoja että ainaskin oli kuskin etuparkki palanut. Saapii sen korjattua häätyy alkaa myötäilee nuukemmasti. Tähänhän on edellinen rakennellu sähköjä... eli vaihtovirta laturi ja vaihdettu sulaketaulu... Joten ei ole näkynyt sitä johdossa olevaa sulaketta?? Vänkärin etukulmaa laitettu konehuoneeseen sulakkeet joita neljä kpl....
  23. tyhtis

    Mini 1000

    Tervehdys arvon ministeri miehet eipä tännekään ole tullut kirjoiteltua. Mini toiminut niinku pitää kesän aikana tuli kaasuteltua karvan yli 12000 km ja vieläkin matka jatkuu. Ainoa nyt tuli ropleemaksi kun katosi mittariston valot etu- ja takaparkit sulakkeet ok uusi katkaisia kokeiltu mihinkähän hittoon valot kipitti?? Ja kaasari tekee riesaa meinaa nytkytellä kattonu että ryyppyakseli vissii kulunu aiheuttaa ropleemia... Saako näitä su: ita uusia enään mikkää laisia tai vaikuttaako/kiinnostaako kukaan näitä??
  24. Pitää laittaa kyselyä tosiaan jos jollain jääny nurkkiin ehyttä lokilämppäriä. Tuota letkulämmitintä mietin kanssa ja tulin tulokseen että varmaan ainoa kohtuudella toteutettava olisi semmoinen pumpulla varustettu tt thermo jonka laittaisi lämmityslaitteen letkuun? Noihin minin normaaleihin letkuihin ei mitenkään saa asennettua letkulämmitintä tai jos sen saa johonni sopimaan niin ei se morkula sovi olemaan siinä paikassa.... Pitää vain pitää huoli että lämmityslaite on auki asennossa kun auto roikassa mutta pakkasilla jos ajaa ei ole ongelmaa unohtaa..... Uusio kenno sopi hienosti paikoilleen jne mutta pakko son myöntää vaikka puhallus teho kasvoi exponentaalisti niin ei läheskää yhtä kuumaa tule pirttiin kuin vanhalla.
  25. Elikkäs tässä tullut kelien salliessa ajeltua ministerillä kun talvitöppöset alla. Mutta vähän meinaa säälittää pakkasesta laittaa käyntii ilman roikkaa. Milläs ja mistä letkulämmitin mihin? Tai lokilämmitin? Vai pitääkö vain uskoa että mini kuuluu nykyään vain kesään......
×
×
  • Luo uusi...