Jump to content

jipeeki

Members
 • Posts

  136
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by jipeeki

 1. Mä kun aattelin että jään kattelemaan sun vanin katsastusta oman jälkeen, niin toimistosta tultiin ilmoittamaan halliin että Austin ei tulekkaan :-\ btw. Kuplasta ei löytynyt mitään vikaa :o
 2. Yritin plärätä topikkia läpi, mutten löytänyt vastausta. Miten sä noi valkosivut nyt sitten loppuviimeiks toteutit? Tarvis tohon omaan hommata kans. Ei tosin Miniin vaan kuplaan :)
 3. On kyllä nätti konehuone!
 4. Tuli ressi ja epätoivo jo pelkistä kuvista.
 5. Komeeta! Simppeli, mutta viimeistelyllä tehty tosi hienoksi. Ja varmaan hyväksikin :)
 6. Meillä vaimo hoitaa mittarivaijeriasennukset, kun omat kädet ei mahdu perille asti :)
 7. Ei ehtiny talvella säädellä, ja koeajelukin olis ollu vähän hankalaa ??? mutta nyt parina iltana muuttelin noita kulmia eessuntaas ja Kimi oli oikeassa, akselivälillä on näköjään iso merkitys tuohon puoltamiseen. Auraukset ja camberitkin oli pielessä, mutta suurin vaikutus oli tuolla etufillarin pitkittäissäädöllä.
 8. Joo tossa muuten saattaa olla vinha perä. Nyt ei pysty enää kyllä mittaamaan akselivälejä, kun on palikoita vaihdeltu, mutta pitää kattoa sit keväällä nekin kohdilleen. Laitetaas vielä mittausraportti näkyville, niin voidaan etsiä siitäkin syitä. Mitähän "Toissijaiset kulmat" -otsikon alla olevat arvot mahtaa olla, itellä ei ole ainakaan mitään hajua?
 9. Hammastankopa hyvinkin :) Pölhöä on että viimevuoden Mobilian reissu meni väärillä kulmilla ja sillon ei puoltanut, ravisti kylläkin. Säätöjen jälkeen alkoi puoltamaan. Niin kai se vähän tuppaa oleman että ulkonäkö tai käytännöllisyys ei mahdu samaan pakettiin.
 10. Jotenkin musta tuntuu että johtuu kuitenkin kumeista ??? Ei vaan raaski vaihtaa vielä. Tarvinnee lainata fillareita joltain ja kokeilla sitten kevväämmällä.
 11. Vois tässä talven aikana yrittää fiksata yhden ärsyttävän ominaisuuden tosta omasta autosta. Mulla on lähes kaikki maholliset kulmiensäätöpalikat edessä ja takana, ja 4-pyöräsuuntaus tehty oikeilla vehkeillä, mutta silti kampeaa oikealle aika reilusti. Ohjauskin on paljon jäykempi vasemmalle. Oikeelle kääntyy melkein itsestään. Pyöriä on vaihdeltu edestä taakse jne. ja kaikki pitäisi olla kunnossa. Kaikki kuluvat osat on uutta, paitsi raidetanko. Voiko aiheuttaa kovaa puoltamista? On madallettu ja rinkulat on 175/13, vanteet -9 offsetillä. Kun en ole tohon raidetangon sielunelämään perehtynyt sen kummemmin aiemmin ???
 12. jipeeki

  Uudestisyntynyt

  Sprint V ei nouse ainakaan yhtään liian ylös liukukiskoilla, ite tykkään istua vielä suht alhaalla. Ja mahtuu vierekkäin ilman limityksiä. Tuolla on Sparcojen mitat niin voi arvuutella mitkä sopii. http://www.sparcousa.com/resourceFiles/26.pdf Mun projektitopikissa on jotain mittoja penkkien väleistä.
 13. Just tajusin että multa puuttuu omasta Ministä varsinainen tuulihaka kokonaan :o
 14. Kantapään kautta tuli itekkin tänä kesänä opiskeltua toi että Minin kartiolaakerit vedetään momenttiin ::)
 15. jipeeki

  Mini 1000-78

  Vetonivelet 27£ kpl, männät 8£ kpl, kumit 2£ kpl... halpaa ku makkara ja kyllä mä kunnostaisin jarrut kun jarrut, vaikka olis volkkarista tai voorttista :o Omaan vaihdoin levyt ja ainoat osat mitä en kunnostanut tai vaihtanut edestä oli laakerit ja se laakeriremppa vasemmalle puolelle onkin sit ainoa remontti mitä koko autoon on tehty kesän aikana.
 16. jipeeki

  Mini 1000-78

  Löytykö sieltä paradisecarsista mitään jarruja? Britti ebaysta löyty tollasia. Kaikissa tais olla toimitustapana pickup only, mutta eiköhän myyjät ole puhuttavissa ympäri. http://cgi.ebay.co.uk/Mini-7-5-Cooper-disk-brakes-hubs-CV-shafts-/190444247919?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item2c575c9b6f http://cgi.ebay.co.uk/Mini-Front-Hubs-Brakes-Discs-Cooper-8-4-driveshafts-/200518933435?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item2eafdc1bbb http://cgi.ebay.co.uk/austin-mini-cooper-s-7-brakes-/190443760774?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item2c57552c86
 17. jipeeki

  Mini 1000-78

  Just samaa meinasin ehdottaa, purussa ainakin useampi uudempia Minejä.
 18. Ei oo teliä protossa, toi on Rasi. t. olenajanutprotollarovajärvellejatakaisin60km/mharssinopeutta.
 19. 7.9.2010 suunnistuskilpailusta pari kuvaa. Aika vähiin jäi kuvaamiset kun oli niin tiukka keskittyminen kisaan päällä ;) Ekana lähdettiin liikkeelle, mutta väärän nuotin takia Cooperit pääsi kuittaamaan, kun itse tehtiin U-käänöksiä jossain ihan väärässä paikassa. Sitten ollaankin jo maalissa! Kaikki osallistujat kuvassa Matkamittari jos olis toiminut oltais voitettu :)) Kiva reissu, kiitos järjestäjille!
 20. Hullu mies. Mulla meinas tulla ressi kun joutui vääntämään 2 vuotta tota omaa, ei pysty noin isoa projektia ottaa ihan äkkiä. Ite otin pari suzukia (PV ja GSXR) talveksi työn alle, tulee valmista nopeemmin noitten 2-pyöräisten kanssa. Itse asiassa PV on jo viittä vaille valmis, kun "vähän" alottelin tässä talvea odotellessa. Voimia ja jaksamista ;)
 21. Oma -74 1000 muutoskatsastettu rekisteröintikatsastuksen yhteydessä sportspack levikkeille keväällä. Mulla oli aanelonen johon listasin kaikki muutetut osat (1275 moottori, jarrut levyineen ja isompine sylintereineen ilman tehostinta, sportspack-levikkeet, 13" pyörät jne) sekä tyyppikoodit, mallimerkinnät, vuosimallit Mineistä, jossa vastaavat osat on ollut tehtaalta tullessa. Luotettavan tahon puumerkki alle, että muutetut osat on "yhteensopivia" autoon ja lappu inssille kouraan. prosentit otteeseen ja leima perään, no problem. Tosin kävin pari kertaa siellä konttorilla etukäteen kyselemässä, että kertokaa nyt kaikki tarvittavat jutut, niin ei tarvii sitten alkaa ihmettelemään kun on auto hallissa. Vanhassa otteessa ei ollut mitään auto mittoja, joten katsastuksen yhteydessä pituus ja leveys mitattiin rullamitalla ja akselimassat kaivettiin jostain tietokannoista.
 22. jipeeki

  ZOE-97 ?

  Tuolta löytyy pientä maksua vastaan edelliset omistajat ja uudet rekisterinumerot, jos autolla sellaisia on ollut. http://tietopalvelu.ake.fi/AkeAtpJulkWeb/fi/ajoneuvorekisteri/ajoneuvorekisterikyselyt.html
 23. Mun matkamittari ei oo ikinä ees toiminu, vaan. Mä oon nähkääs minimoinut vikamahdollisuudet ;)
×
×
 • Create New...