Jump to content

mehtä

Jäsenet
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Sijainti
    Oulu

mehtä's Achievements

  1. mehtä

    Nopeusmittarin vaijerista

    Mä luottaisin enemmän rundimittariin, kuin korvakuulooni ;) Muistan nähneeni jossain minissä kojetaulussa tulostetun paperilapun jossa luki paljon on nopeutta milläkin vaihteella kierrosalueen mukaan :) Paitsi että meidän autosta löytyy vaan moottorin lämpötilamittari ;) -siis nopeusmittarin lisäksi.
  2. mehtä

    Nopeusmittarin vaijerista

    Oishan se mukava kun olisi kaikki kilometritkin mittarissa varsinkin ku niitä on vielä alle 30 000, niin ei tarvi ainakaan pois ruuvata ^-^ (nopeusmittari siis heitti toimimasta ku viimeksi talvisäilöön autoa ajelin) ja mukava ois tuo nopeus nähä mittarista kun perstuntuman mukaan tulee ajettua liian hitaasti. Jostain syystä vauhti tuntuu kovemmalta kuin mitä ajaa. Turvavöitä irrottelin kun uutta mattosarjaa aloin asentamaan -jääpähän ne turvavöiden reijätkin sinne mattojen alle. Tuosta katsastuksesta; viimeksi kun katsastin niin piti ite ajaa auto pukille ja polkea jarrua yms mitä ne siinä tarkastaaki. Jarrut ei toiminu ihan uuden veroisesti, mutta ymmärsi kyllä ettei näissä voikkaan toimia. Tuumasin vaan että pitää vähän enemmän ennakoiden ajaa. No uskalsi se katsastaja pikkulenkin pihalla heittää, mutta eipä mitään ihmeempää huomautetavaa ollu -hymyssä suin nousi autosta.
  3. mehtä

    Nopeusmittarin vaijerista

    Onko tarkempaa tietämystä/arvausta mikä siinä vaijerissa vois olla hajonnu? Kävi päivällä mielessä että oispa saman ikäinen letukka niin oispa remontointi helppoa mahtus jotakin tekemäänkin. Toisalta onha noita minin osia kevyempi kantaa. Auto 160 km päässä telakalla ja kun joskus viikonloppuna ku ehtii käy rassaamassa, niin ei paljoa saa aikaseksi, varsinkin ku tulee tämmösiä juttuja eteen. Pitänee joku katalogi hommata. Nopeusmiitarin ku sais kuntoon niin vois hakea leiman.... ...ai niin tarviiko tämän ikäsissä autoissa olla turvavöitä, lähti alempi kiinnityspultti ja 5x5cm peltiä(ruosteista)läskeineen irti ku aloin irrottamaan...
  4. Tervehdys, missä vika kun nopeusmittari ei toimi. Eli auto mallia morris mini MK2 -69. Otin vaijerin irti mittarisotn takaa ja kokeilin pyörittää, niin tyhjäähän se vaan pyörii. Vaijeri ei kyllä liiku pituussuunnassakaan eli ei kaiketi poikkikaan???? Onkohan vaijerin alapää minkälainen ku eihän sinne oo mitään mahdollisuutta nähä. Joutuuko koko moottrrin nostamaan pois että homma valkenee -vai. Kertokaahan ku teillä kummiskin on tietoa.
×
×
  • Luo uusi...