Jump to content

CooperAce

Jäsenet
  • Viestit

    33
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

CooperAce's Achievements

  1. Muutama kommentti näihin... Mulla kuluttaa -06 Cooper S noin 0.5l 6-7tkm, kulutus näyttää kasvavan kun huolto lähestyy, eli ilmeisesti öljyn ominaisuuksien heikkeneminen vaikuttaa asiaan, ajotyyli on pysynyt samana. Öljymä Castrol longlife edge 0w-40. Tämä on aivan totta, varsinkin jos ajaa moottoritietä. Alle 6kk vanha lasi näyttää siltä kuin siihen olisi ammuttu haulikolla. Tuo kulutus täytyy olla kaupunkipainotteiselle ajolle. Ässä kuluttaa ~9-9.5l/100km kesänopeuksilla sekalaisessa ajossa.
  2. Huomasin viime automaattipesun jälkeen, että molemmissa takavaloissa näytti olevan hieman kosteutta. Nyt se näyttää olevan jäänyt sinne sitten ihan pidemmäksi aikaa eli huurassa ovat vieläkin. Onko muilla ilmennyt vastaavaa? Mitenhän tuotakin vaatisi korjattavaksi :P. Cooper S R53 -06
  3. En kyllä pitäisi noita harmeja vielä pahoina tai määrällisesti paljona, kannattaa varautua että niitä tulee vielä lisää :o. Tai voihan olla, että R53 verrattuna joitakin ikävyyksiä olisi korjattu. Omassa on kyllä reilun 2 vuoden aikana ollut melko paljon pientä riesaa, tosin ei mitään OIKEASTI ajoa haittaavaa ;).
  4. :o Huomasiko tuota mitenkään ajossa esim. kolinasta?
  5. CooperAce

    Cooper S (<=06) kulutus

    Joo, se näyttää noin 0.3 - 0.4L alakanttiin renkaista riippuen. Omassa nyt pakkasten aikaan kulutus näyttää oleva 9.4L vaikka suurin osa ajosta on motaria >100kmh...raskas jalka...
  6. CooperAce

    Cooper S (<=06) kulutus

    Hieman sivuten tämän threadin aihetta olisi mukava kuulla tämän Gen2 Cooper S kulutuslukemia, muistaakseni ero ilmoitetuissa keskikulutuksissa R53 vs R56 on luokkaa 8.6 vs 6.9 Ässän olleessa kyseessä. Aikamoinen ero... :P
  7. Ostin ko avaimenperän Mini jälleenmyyjältä Oulusta (Wetteri) muistaakseni 8.90e tai 9.90e hintaan.
  8. CooperAce

    Cooper S (<=06) kulutus

    Jonkin verran tullut seurattua; kesällä keskimäärin 8-8.5 sekalaisessa ajossa, runsas kaupunkiajo nostaa kulutusta 9l tuntumaan tai ylikin...maantiellä pääsee kesällä 7:lla alkaviin lukemiin melko helposti. Nyt alkutalvesta ajotietokone on näyttänyt lukemia 9litran tuntumaan (9.0 tällä hetkellä), sen ilmoittamat arvot eroavat n. -3dl tankkauksesta lasketusta. Tuo 9 litraa sisältä 60% moottoritietä, 20% taajamaa ja loput puhdasta kaupunkiajoa. Ääripäät ovat olleet ajotietokoneen ilmoittamat 6.6l (90km/h maantieajoa) ja 11.3l/100km 05/06 talven pakkasilla. S:n kulutus vastannee 2.0 vapari keskiluokan perheautoa pl. uusimmat Bemut(ks esim 120i !) tai FSI VW:t. Loppuun voi todeta, että S:llä on välillä melko hankala ajaa rauhallisesti ;).
  9. Löytyikö se kytkimen sijainti? Jos ei niin tämä voi auttaa; http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=05&hl=17 Jos linkki ei toimi niin tuonne http://www.realoem.com/bmw/select.do > valitse malli jne ja etsi vaikka hakusanalla "stop"
  10. Ensinnäkin otan osaa kaikkien vaihteistotuhosta kärsineiden puolesta :'(...mutta miten lieneekään S:n tapauksessa, eli onko vaihteistoja paukkunut myös niistä? Muistelen, että TomiT:llä paukahti vaihteisto kohtuu tuoreesta S:stä? Liekö perus-Cooperin loota Tritech:kin käsialaa, kuten koko motti R50-53 korisissa. Ainakin uudemmissa R53:ssa (S) sehän on Getragin tekemä, joten tuskin mikään ihan susi. Mikä lie vaihteisto on sitten tässä aivan uudessa Minissä jokin Peugeot-BMW yhteistyön hedelmä ;). ps. pitäisi varmaan vaihdattaa liemet sinne laatikkoon kohta puolin, kun ajomäärä on jo 56tkm ja öljytilavuushan on tosi pieni ~2litraa...
  11. Paikkamaalasin juuri n.25 kiveniskemää keulasta (vuoden saldo) :(. Toki tulee aika paljon ajettu moottoritiellä, mutta silti maalipinta vaikuttaa varsin heikolta. Väri on Astro Black Metallic. Onko muilla vastaavia kokemuksia? Btw, en ole perässä roikkuja, aina ohi kun on mahdollista 8-) Olisikohan tuosta apua; http://www.sgs.se/index.php?page=ventur ... 20s%20(01-)/ Mini Cooper S hood package 207,40e (sis. Light Package)
  12. mistäs nuo saa noin edukkaasti? Omassani on BfGoodrich g-force Profilerit samassa koossa joista ei ole muuta pahaa sanottavaa kuin hinta ~600e :P.
  13. Eli -06 Cooper S kyseessä, tällaisia "omininaisuuksia" on tullut laitettua merkille; - lasinpesuri ei saa vettä kunnolla tuulilasille moottoritienopeuksissa (suuttimen säätö ei auta, koska paine ei vain riitä :-?) - jos etuistuimen korkeussäätö on min-max välimaastossa, istuimeen tulee välys, jonka huomaa parhaiten tiukassa jarrutuksessa, kun penkki liikkuu eteen ja ylös ja sitten palautuu takaisin (välys ei ole kovin iso, ehkä pari-kolme senttiä) Jos jollakulla on samanlaisia havaintoja, niin kertokoon ihmeessä :o. Seuraavassa huollossa pitää kyllä mainita näistä...
  14. CooperAce

    Perän likaantuminen

    Moikka, tässä mun auton kuvia galleriassa, vähän huonosti näkyy, mutta kuitenkin... etuläpät tässä http://www.mini2-finn.com/gallery/jasen/JP_2 takalapät tässä http://www.mini2-finn.com/gallery/jasen/JP_4 Ei noista nyt kyllä kauheasti hyötyä ole ollut, mutta toisaalta ei haittaakaan. t. JP Osaatko sanoa etuläppien hintaa? Miten ne tulee kiinni?
  15. Ei vaikuta sitten tuo kahvojen rakenteen päivitys suoranaisesti kahvojen jäätymiseen. Edelleen jäätyvät, vaikka omassa -05:ssa on tuo päivitetty rakenne. No onneksi vivun saa sentään nostettua ylös painamalla vivun toisesta päästä, että oven saa pysymään kiinni.
×
×
  • Luo uusi...