Jump to content

Sarppa

Jäsenet
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Sijainti
    Vantaa

Sarppa's Achievements

  1. ;D Hahaaa!! Ei voi kuin nauraa nykyään sille, että joskus luulin Minin olevan hyvä auto, siis mikä?? Mieheni sanoin: "-Onhan siinä niitä vikoja jos minkämoista, mutta pakko on prkle kestää, kun se on tuolla akalle niiiiiin rakas." :) Vaikka minun Miniseni sai uuden vaihdeboxin, niin kyllä se kaikkee muuta keksii ja aiheuttaa rahanmenoa enemmän kuin vanha -88 mazdani. These days se nykii kylmänä ihan saatanasti, hyvä ettei jäädä ekaan risteykseen aamuisin vaikka kuinka pienellä vaihteella yritän hienosti hivellä. Oikealta edestä kuuluu sellaista narinaa kuin Kauna-elokuvasta aikoinaan...oisko se ohajustehostin vihdoin menossa rikki? :o Ja airbagin merkkivalon johdothan ei pysy millään kii, pissapojan nesteen ulostulosuuttimet aina tukossa, ovet narisee ja on jäykät, keskuslukitus on hajamielinen ja useempaa käskytystä vailla, ruostetta kertyy oven karmeihin, koska ovet eivät vain pysy tiiviinä, kuten ei peräluukkukaan vaan päästävät kosteuden sisään, öljyä menee, ja meteliä riittää.Vaihdelaatikkokin on niin saakelin jäykkä, että en sanoisi vaihteiden uppoavan silmään kuinh kuuma veitsi sulaan voihin...ja pikkuvikoja riittää...bensaakin menee mutta osan siitä otan omaksi syyksi. Lisäksi auto on vaarallinen, koska se perkele ei pysy tiellä. Nimim motarilta satasen nopeudessa ulos ajanut. Liukastelin koko talven tuolla kananmunalla uusilla renkailla. Aina kun pakkasta oli sellaiset 1,5-7 astetta niin johan mentiin."Auto" irtosi samantien tiestä. Lahdenväylällä näin elämäni filminauhana kun keltsikiiturini päätti että menemme kylki ja lopulta perä edellä pientareelle 3m päästä aitaa. Mutta summa summarum= rakastan sitä silti!!!Ihana auto, josta en luovu!
  2. Tänään sain johtajan kiinni ja pitkän vääntelehdinnän jälkeen hän sanoi, että voin varata laakkoselta ajan vaihdelaatikon vaihtoon! :D He olivat ensin ajatelleet muita vaihtoehtoja ja siksi tämä kolme viikkoa mennyt... :o
  3. minä olin jättämässä autoa heti korjaamolle, mutta myyjäliikkeen pomo soitti minulle ja erittäin töykeästi ja ilkeästi sanoi, että ei onnistu! Heillä on kuulemma valta päättää, mitä sen vaihdelaatikon kanssa tehdään, eikä heidän tarvitse suostua Laakkosella vaihtamiseen kun on edullisempiakin tapoja.
  4. Hahaa! ;D Jopas on mennyt edellisestä aikaa, mutta jonot Laakkoselle on pitkiä. Nyt on mini käynyt tohtorilla ja mitäs kivaa sieltä kuuluikaan?!?! :o Ensinnäkin Airbagin varoitusvalo alkoi palaamaan juuri ennen katsastusta, kuten aina. Noh sieltähän oli piuhat kuluneet ja irronneet. Takaluukkua kiristettiin veden sisääntulon vuoksi. Ohjaustehostimessa ei kuulemma mitään vikaa, se on mini, aivankun en sitä tietäisi, ja jos ohjaustehostin ei surrais niin sit se olis rikki. Öljynsyönti normaalia :-? Ja paras viimeiseksi, vaihdelaatikko pitää vaihtaa!!!!!! ::) Maahantuoja ei tule siinä vastaa, vaan menee myyjäliikkeen piikkiin. Myyjäliike ei ole vieläkään, 3 viikkoa mennyt, vastannut minulle mitä tehdään. Kun soitin ja ilmoitin vaihdon olevan Laakkosen mukaan edessä, he sanoivat, että Ei sitä nyt siellä vaihdeta, kallein paikka, he korjaavat tai jotain sen itse jos se edes on rikki!!!HAHAHAHAHAHAAAA! ;D ;D ;D ;D Soitin vanhalle omistajalle ja vaihteissa ollut silloin samat viat, hän ei vain niistä erikseen maininnut antaessaan auton vaihdossa liikkeelle. Ja Minin vielä ollessa hänellä, Laakkoselta ostettuna, takuun ollessa voimassa ja vaihde vikojen ilmaantuessa, Laakkonen ei ollut suostunut korjaamaan siis vaihtamaan laatikkoa, vaan olivat kuitanneet viat taas kerran MINIMÄISYYDELLÄ... V****U mitä P*****A! Räjäytän koko auton!!!
  5. Kyllä se ihan hyvän maineen omaava liike on, vaikkakin Fordin merkkiliike Tuusulassa. Kyllähän itselläkin on tässä peiliin katsominen, kun ei mulle tarvinnut tuota miniä paljon myydä, hihkuin ja pompin kuin pikkutyttö lelukaupassa, kun kaupat tehtiin. Niin innoissani olin, etten edes antennin puuttumista huomannut... :( Koeajollahan kuunnellaan vain auton ääniä. Vasta kotimatkalla laitoin radion päälle, eikä sieltä mitään kuulunut, kotipihalla nousin autosta ja huomasin,ettei katolla ole antennia, vain teippi, Auts! ;D Aamulla sitten soittamaan liikkeeseen, jossa ihmeteltiin, että no eikö se Erkki vai mikä lie, kertonut tyttöselle, että antenni puuttuu, koska se on asennettu toiseen aiemmin myytyyn miniin ja minun miniin on tilattu uusi ja pitäisi sopia asennusaika.... :-[ Autokauppiaat ja asunnonvälittäjät..aina sais olla itse niin perhanan tarkka ja tiukka!!!!! >:(
  6. Joo, myyjä liike antoi vuoden takuun koneelle ja olikohan tuo vaihteistokin siinä mukana...helmikuussa auton ostin ja kaksi kertaa jo käynyt liikkeessä valittelemassa. Tiedän, että naiselle on niin helppo vain ukkojen kuitata, että kuvittelet vaan, tai nuo äänet kuuluvat asiaan ei muutakuin ajoa vain :D niillehän se korjaaminen tulisi maksamaan ja viimeksi huoltimies sanoi, että tälläisellä 0,5 litran/3000km öljyn kulutuksella on turha ruveta konetta aukomaan. Siinä oli turha ulista, että no kun en tahtoisi öljyä lisäillä, kun ei toiseen meidän autoon(ukon citikkaankaan tarvi öljynvaihtojen välillä lisätä lainkaan) Tietenkin mietityttää, että jos ei nyt vaadi korjauksia, niin viat pahenee, kun takuu on mennyt umpeen. Ja tuo raskas kaasujalka... :-? *nostaa käden pystyyn myöntämisen merkiksi* Mietinkin, olisiko ajotavalla vaikutusta asiaan, mutta ukot työpaikalla vakuuttivat että ei vaikuta öljyn syöntiin. Tulee kuitenkin ajettua työmatkaa yhteensä 50 kilsaa motaria mennen tullen työmatkat ja sitähän on niin kiva päästellä ainakin 130km/h. Muutenkin tulee kiihdyteltyä aika rapsakkaan, eikä ajotapaani ainakaan auttanut, kun sain alleni nuin ketterän ja pirtsakan kärryn. ;D Joten bensan kulutus menee täysin omaan piikkiin. Sitä pitäisi ajaa kuin veisi mummoa kirkkoon... :-/ Ja pysty tuulilasi ei kyllä anna nastoille ja kiville anteeksi. Se on ymmärrettävää. Mutta nuo muut jutut, taidanpa ajella liikkeeseen taas ja ihmetellä niille nyt sitä ohjaustehostimen surinaa ja vaihteiden toimintaa. Mun minissä oli kilometrejä kertynyt 125 000 ostohetkellä ja ite huristellu nyt kevään aikana 9000 lisää. Olisin niiiiiin halunnut sellaisen chilin ja kilometri-vaatimuskin oli siinä 70 000 paikkeilla, mutta sitten tuli tuo raha vastaan ja piti tyytyä siihen mihin rahat riittivät.
  7. Ostin elämäni ensimmäisen oman auton täysin järjettömillä perusteilla, eli tunteilla. Kiertelin kaksi päivää autoliikkeitä ja kuolasin aina ihailemiani Minejä, ne oli niin suloisia, syötäviä ja nättejä kuin karkit. :P Kotona sain ukolta tietenkin huudot kun karautin keltaisella Cooperillani pihaan, täysin salaa... :-/ Pitkään kestänyttä mykkäkoulua ei ole mitenkään edesauttanut Minissäni ilmenneet viat ja mystiset äänet. Auto on vm.2002 ja öljyä menee minusta aivan liikaa. Kuukausi oston jälkeen katsoin ensimmäisen kerran öljyt ja tikkuhan oli kuiva, ei naisena tullut mieleen katsoa öljyjä juuri liikkeestä ostetusta autosta. Vein uuden rakkaani takaisin liikkeeseen, kun se hävitti sinne laittamani litran öljyä 500 km:llä. He vaihtoivat öljyt ja suodattimen sekä pesivät moottorin, ei kuulemma vuotoa. Käskivät seurata...Nyt öljynkulutus on 1/2 litraa /3000km, joka liikkeen mukaan AIVAN normaali! He sanoivat ,että pitäisi hyväksyä jopa litran kulutus tuhannelle!!!! >:( Sitten auto surisee ja vikisee kamalasti ulkopuolella, varsinkin rattia käännettäessä ja ihmiset katsoo söpön auton sijaan äänen suuntaan.Nyt kun lukenut tätä foorumia, niin paniikki iskee jos vika on jossain ohjaustehostimessa tms. Tuulilasi ei kestä mitään, iskemiä tullut parissa kuukaudessa 6. Vesi tuli Shellin pesukadulla takaluukun yläreunasta läpi sisälle ja hattuhylly oli märkä. :o Ovet pitää kauheaa ääntä öljyämisestä huolimatta. Ja vaihteisto, pakki ei mee millään "päälle" ja "pomsahtelee"pois joskus. Ihanaa! Luulin haaveeni vihdoin toteutuneen, mutta olenkin kerännyt kauhean määrän huolia ja murheita. :'( Takuuta jäljellä mutta minkä teen, kun myyjäliike kuittaa kaikki epäilemäni jutut "asiaan kuuluviksi." Ja rahaakin tässä unelmassa on kiinni, joudunko luopumaan siitä vai onko mitään tehtävissä? Miten saan viat korjaukseen vai onko niitä edes? Olenko vain vainoharhainen? ::) Muuten Mini on niin ihana ajaa, pidän erityisesti sen jäykkyydestä ja jämäkkyydestä. Se on niin näppärä Helsinki-auto vaikkakin kulutus on mun ajotyylillä 10litraa/100km.
×
×
  • Luo uusi...