Jump to content

-late-

Jäsenet
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

-late-'s Achievements

  1. Itse itselleni vastaten: Mini2.com:ssa paljon asiaa aiheesta. ( http://www.mini2.com/forum/tags/gearbox/ ) Tuntuisi oudolle, jos käyttäjät tällä foorumilla olisivat säästyneet vastaavilta ongelmilta..
  2. Korjaamo vaihtoi kytkimen, vika ei poistunut. Seuraava epäilys kohdistui vaihdelaatikkoon. :-? Eikö kukaan ole törmännyt vastaavaan ongelmaan? Mitenhän ulkomaan foorumit? Onko mini2.com kansainvälinen mini sivusto? Itse en ole löytänyt vastaavia tapauksia, heikko lontoon murre vaikeuttaa etsintöjä. :-[
  3. Yritin etsiä vastausta foorumilta, mutta en löytänyt.. Kysymyksessä on manuaalivaihteinen -02 vuoden Cooper. Vika alkoi ilmetä normaalia kovemmin kiihdytettäessä etupään ns. "pomppimisena". Eli kun lähti normaalia räväkämmin, niin etupäässä tuntui ravistus. Ravistus/pomppiminen ilmeni myös peruutusvaiheella, eli siis todennäköisesti olisi siis tuntunut joka vaihteella. :-? Lopulta pompottaminen loppui ja nyt kierrokset nousevat ikään kuin ilman vastusta, eli voima ei siirry renkaisiin vaan menee harakoille. :( Mistä lähteä etsimään vikaa? Autolla on ajettu n. 65tkm ja ollut tavallisessa työmatka-ajossa. Voiko kyseessä olla jokin tyyppivika tms? Vinkkejä kaivattaisiin..
×
×
  • Luo uusi...