Jump to content

Apparin ovi. R 58.


Turbo 69

Recommended Posts

Moi, onko kellään ollu samaa ongelmaa, apparin ovi aukeaa itsestään. Syttyy oven merkkivalo ja ilmeisesti avautuu eka asentoon. Vika tuli nyt kun talvi saapui. Tänäänkin teki tuon n.100 kilsan ajon jälkeen. Autoa säilytetty ulkona, puolipeitteen alla. Sisätilan lämmitin ollut käytössä.

Link to comment
Share on other sites

Korjaus edelliseen, ovi ei aukea, vaan ikkuna liikahtaa ja merkkivalo syttyy.

Link to comment
Share on other sites

Jos on samaa vikaa kuin r52/R53 korisessa niin oven actuator rikki. Siellä muutama mikrokytkin joilla se päättelee avataanko ovi jolloin ikkuna lasketaan. 

Turku Helsinki välin teki oma sitä että nosti ja laski koko ajan sitä kun kytkin löi kipinää siellä. Oli pakko pistää hiukan raolleen ennenkuin polttaa nostinmoottorin.

 

Eli actuatorin suuntaan menisin tuossakin.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Nyt, kun on muutaman kerran tätä tehnyt: sytyttää sisävalon ja merkkivalon mittaristoon, ovi auki,  mutta ei avaa ikkunaa yhtään. En ole itse vikaa vielä kertaakaan päässy kokemaan, vaimo havainnoinu ja infornoinu. Vaimo tulee viikonloppuisin välillä käymään. 'Etätöissä', oikeasti tosiaan.😁. Ei pääse lukemaan, onko jättäny yhtään koodia jemmaan, vasta joulun jälkeen onnistuu. Nyt tehny harvemmin. Tänään vika hävisi sillä, kun pisti ovet lukkoon sisältä.

Ärsyttävä vika, varsinkin pimeällä, kun sytyttää sen sisävalon.

Vaikee saada viikollakaan aikaa johonkin Mikkelin korjaamolle viikolla, kun pirusti ruuhkaa ja vaimon työajat on mitä on. Ja kaikki korjaamot ei pysty lukemaan Mininstä vikakoodeja.😬😟.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Nyt olis homma Ok, tietetty Mikkelin Rintajoupilla. Maksoi ihan liikaa, mutta minkäs teet! Entinen lukko sentäs jäi itelle, 3 tuntia meni niilläkin aikaa. Korjaan tuon entisen.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...