Jump to content

R56 JCW ja nestevuoto


tkk

Recommended Posts

Uutena minikuskina päästiinkin heti N14-koneen ominaisuuksiin käsiksi. Öljyä syö, nestettä haihtuu ja jakopää on mikä on. Tiedossa.

 

Mutta tämä hukkaa nestettä oikein kunnolla. Ei pukkaa vaaleaa savupiipusta eikä öljyssä ole ylimääräistä seassa joten tutkimukset jatkuvat. Jäähdytysnesteessä ei hajuja eikä kuplia, hyvä niin. Aamulla viimein helpotti kun auton alla olikin nätti lätäkkö, makealta maistuvaa. Sijoittuu vänkärin puoleiseen päätyyn eli vesipumpun seutu lienee todennäköisin termarikotelon/termarin ohella. Koska tilanne räjähti käsiin heti kaupanteon jälkeen, hoitaa vastuullinen kauppias homman.

Kehutaan sitten kun kaikki tehtynä. Toivottavasti menee tyylillä päätyyn asti.

 

Kysymys: kuka tai mikä on Turun seudun ykkösmesta osaamisen suhteen?

 

Auto tuli minulle alle 500km Laakkosen määräaikaishuollon jälkeen. Onneksi tsekkailin yleisimmät asiat siitä paperista huolimatta läpi, pieni epäluuloisuus on usein hyväksi. Paisuntasäiliö alle alarajan, öljyt lähes alamerkissä. Raikkari oli sentään vaihdettu ja öljynsuodattimen kotelon ympärillä pyyhintäjäljet kielivät suodattimen vaihdosta. Taidan kuitenkin tehdä hommat uusiksi kunhan saadaan tuo nestehukka kuntoon.

 

-tuomas kk

Link to comment
Share on other sites

Tervetuloa joukkoon! Hyvä juttu, että olet jo tutustunut uuden perheenjäsenen "ominaisuuksiin", ei tule ikäviä yllätyksiä! Joo, vesipumppuja on mennyt, myös pumpulle termarikotelolta tuleva muoviputki on herkkä paikka, päässä o-rengas. Kannattaa myös tsekata lämmönvaihtimen ympäriltä, ettei ole vuotoa, paskamainen korjattava, muutaman kympin tiivisteet purattaa jonkun verran ympäriltä , jotta pystyy vaihtamaan.....

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...