Jump to content

R56 etujousien värikoodit


R53Coop

Recommended Posts

Onko kukaan törmännyt missään Mini One R56:n jousien värikoodeihin. Pitäisi uudet jouset ostaa ja jousissa on kaksi valkoista raitaa mutta mistään ei oikein ole löytynyt noille osanumeroa tai mittoja.

Tuossa on jo aiemmin asennetut Bilstein B6:set joten kannattaisiko tuohon hankkia vakiojouset vai sport-jouset eli onko tietoa noiden eroista?

Link to comment
Share on other sites

Hiljattain R56 Cooper S:n jousiasioissa kahlasin nettiä, enkä löytänyt mitään luotettavaa lähdettä värikoodien tulkkaukseen.

Automaattivaihteisto ja lasikattoluukku erikseen tai yhdessä vaativat eri jouset, tuohon S:ään taisi eteen olla 3 eri vaihtoehtoa (kyseessä olivat punaiset JCW jouset).

VIN:illä pitäisi merkkiliikkeen varaosatiskiltä selvitä mitkä autoosi käyvät. Netistä en onnistunut löytämään  ETKA:aa tms., josta itse olisi voinut tuon tehdä. 

Link to comment
Share on other sites

Tuohan tuossa erikoista onkin että jos esim. realoem:n kautta katsoo VIN-numerolla tai mallitiedoilla niin etujousen kohdalla lukee että no matching parts found eli ei anna mitään osanumeroa jousille.

Tai jos schmiedmannin kautta hakee niin ei anna R56:lle jousia ollenkaan tarjolle. Pelkkiä iskareita. Pitää varmaan kahlata uudestaan tuo autodocin listaus läpi tai soitella Laakkoselle.

Link to comment
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!

Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?

Kirjaudu sisään
×
×
  • Luo uusi...