Jump to content

MCS R56 alustasarja


MRo

Recommended Posts

Tuli AP alustasarjan etuiskarista mehut pihalle, joten nyt uusi setti haussa. Kiinnostaisi D2 Street, sillä siinä esijännitys, korkeus ja iskari säädettävissä...ja suht järkevän hintainen setti. Käyttö pelkästään normaalia katuajoa. Orginaalikin kelpaisi, mutta ei oikein tarjolla (no ebayssa ehkä). Onko kokemuksia D2, tai vastaavasta ? Tuo edellinen AP oli ainakin ihan paukkukova, joten mukavuus ja maltillinen madallus kiinnostaa enempi.

Link to comment
Share on other sites

....tai vastaavasta on kokemuksia .Hyvin saman oloinen oli BC racingin korkeussäädettävä setti, tykkäsin tuosta korkeus säädön mahdollisuudesta ja vaimennuksen säätö mahdollisuudesta. Maailmalla jengi on vaihtanut toisia jousia esim. swift (jenkkilä) ja kehuneet niitä huomattavasti mukavimmiksi kuin orggis jouset.Mutta mutta , omaan makuun setin puslat oli aivan tolkuttoman kovat, alusta johti kaiken äänen autoon, oli aivan pirun äänekäs! Takaiskarin alapään pusla oli tyyliin umpitavaraa!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Tuli laitettua alle BC Racingin V1 setti. On todella hyvä aiempaan verraten. Jousen esijännitys mahdollisimman löysälle ja vaimennus noin puoliväliin...toimii kadulla omaan makuun todella hyvin-> jämäkkä, mutta ei pintakova. Olisiko vaihtaneet tuon alapuslan matskua, koska ei vaikuttanut umpikamalle ja aiempaan nähden kuulostaa jopa äänettömämmältä, tai sitten tuo V1 (hinnat alkaen setti) on löysemmillä puslilla. Jos miinuksia hakee, niin takaiskarin vaimennusta ei pysty säätämään paikallaan, koska säädön jatkopätkän asennus yläpäähän olisi vaatinut melkoista askartelua. No, jos joskus tekee mieli säädellä, niin onpa nuo nopea irroittaa....

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...