Jump to content

Jäähdytysnestettä tiputtelee


Larry

Recommended Posts

Tähän saakka Minissä kestänyt jäähdytysnesteet sisällä, viikko sitten ajelin yhteensä parisataa kilsaa ja nyt viikon seisonnan jälkeen huomasin että tiputtelee nestettä. Alkuun näytti että tulee termostaatin alapuolella olevasta letkun juuresta, siitä oli vähän koskea ja läntit maassa niillä main. Kiristin letkun klemmarin mutta tänään oli taas pari pisaraa. Letkut on viime talvena vaihdettu ja muut letkut kuivat sekä syylärin pohja.

Mistähän kohtaa voisi vuotaa jos alkaisi arvuuttelemaan?

Link to comment
Share on other sites

Ootkos kattonu lämppärin letkut??? Mulla alkoi ihistämään toinen lämppärin letkuista ajossa niin pieni sumu että kuivu ajon aikana mutta aamulla läntti mahan alla..... ihmettelin kun syylärin pääsä kaikki paikat kuivana mutta silti maasa pikku läntti.

No aattelin että ollu reilustu nestettä ku lisänny ja ylivuoto putkesta tiputellu.

Kunnes tanssi reissulla halkesi letku sen isosti edttä valu letkua myön myös hanttarin jalkotilaan nestettä. Eli osasi ryökäle letkua myön tippa valua seisoissaa kun paine väheni sinne pumpunpäähän ja siltä maahan.

Link to comment
Share on other sites

Lämppärin letkut myös uudet. Kiristin kaikki letkut vielä kerran läpi ja putsasin pinnat mahd. hyvin. Ajelin puolentunnin lenkin ja nyt yön jälkeen ei ollut länttiä maassa. 

Olisiko valunut sitten kuitenkin tuosta termostaatin alapuoleisesta letkusta... 🤔 seurataan tilannetta.

Link to comment
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!

Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?

Kirjaudu sisään
×
×
  • Luo uusi...